Η Σίντνεϊ Σουίνι «αποκάλυψε» τη σχέση της με ένα άλμπουμ στο Instagram ‑ δείτε τι φωτογράφισε
Η ηθοποιός μοιράστηκε 20 φωτογραφίες από την Αυστραλία, με τον Σκούτερ Μπράουν και συναδέλφους από τα γυρίσματα του νέου της φιλμ.

Δημοσίευση 21/7/2026 | 09:36
Η Σίντνεϊ Σουίνι δημοσίευσε στο Instagram τρυφερά στιγμιότυπα με τον Σκούτερ Μπράουν από την Αυστραλία, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας Mobile Suit Gundam.
Η 28χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα άλμπουμ 20 φωτογραφιών, στο οποίο εμφανίζεται επανειλημμένα και ο 45χρονος Σκούτερ Μπράουν, με τον οποίο φέρεται να είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, το ζευγάρι ποζάρει δίπλα σε ελικόπτερο, ενώ σε άλλη φωτογραφία εκείνη στέκεται δίπλα του και στέλνει φιλί στην κάμερα, με τον ίδιο να την κοιτά.
Σε διαφορετική λήψη, οι δυο τους συμμετέχουν σε δραστηριότητα με σχοινιά σε δασική περιοχή, φορώντας κράνη και εξοπλισμό ασφαλείας. Η Σουίνι μοιράστηκε επίσης μία φωτογραφία όπου ο Μπράουν την κρατά από πίσω ενώ βρίσκονται σε σκάφος, αναπαριστώντας τη γνωστή σκηνή της ταινίας «Τιτανικός», ενώ σε ένα στιγμιότυπο η ίδια ποζάρει μπροστά σε καθρέφτη βουρτσίζοντας τα δόντια της, φορώντας ζακέτα και το εσώρουχό της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Συνεργάτες και θαλάσσιες εξορμήσεις
Στο υλικό περιλαμβάνονται ακόμη στιγμές από θαλάσσιες εξορμήσεις και άλλες δραστηριότητες, αλλά και φωτογραφίες με συναδέλφους της ηθοποιού. Μεταξύ αυτών εμφανίζονται οι Τζάβον Γουόλτον και Νόα Σεντίνεο, με τους οποίους συνεργάζεται στο επερχόμενο πρότζεκτ.
Σύμφωνα με το People, η Σουίνι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας για τα γυρίσματα κινηματογραφικής παραγωγής βασισμένης στη σειρά «Mobile Suit Gundam».












