E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δημογλίδου για τον θάνατο της 41χρονης στη Σύρο: Κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και τραυματίστηκε εκ νέου

«Αναζητούμε βιντεοληπτικό υλικό και πρόσθετες μαρτυρίες»

Δημογλίδου για τον θάνατο της 41χρονης στη Σύρο: Κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και τραυματίστηκε εκ νέου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/7/2026 | 09:31

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από αιματηρό επεισόδιο έξω από κατοικία στη Σύρο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Για την υπόθεση μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, η οποία τόνισε ότι οι Αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα, καθώς υπάρχει μόνο η εκδοχή των δύο κατηγορουμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ουσιαστικά, η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει με βιντεοληπτικό υλικό και με μαρτυρίες τι ακριβώς συνέβη. Έχουμε τη θέση των δύο συλληφθέντων, όμως το θύμα δεν μπορεί να μιλήσει, αφού δεν είναι πλέον στη ζωή», ανέφερε.

Οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι η 41χρονη έφτασε στην κατοικία τους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ ισχυρίζονται πως κρατούσε μαχαίρι.

«Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν φορούσε τα ρούχα της εργασίας της ή αν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της με χειρουργική μάσκα, όπως αναφέρει το ζευγάρι. Το αν είχε μαζί της μαχαίρι είναι κάτι που θα διαπιστωθεί εργαστηριακά», σημείωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε η κ. Δημογλίδου, οι μέχρι στιγμής ενδείξεις δείχνουν ότι η γυναίκα τραυματίστηκε αρχικά μέσα στην κατοικία και στη συνέχεια δέχθηκε νέα επίθεση εκτός αυτής.

«Υπάρχουν αναφορές ότι προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σπίτι, κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και τραυματίστηκε εκ νέου. Πέρα από το αιχμηρό αντικείμενο, φαίνεται ότι χτυπήθηκε και με άλλα αντικείμενα».

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποίησε ότι οι αστυνομικοί αναζητούν τόσο το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε όσο και βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το μαχαίρι αναζητείται από την αστυνομία, όπως αναζητείται και βιντεοληπτικό υλικό για να δούμε πώς έφτασε η γυναίκα στην οικία του ζευγαριού και τι συνέβη στη συνέχεια», ανέφερε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει κρίσιμες απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε η 40χρονη.

«Πρέπει να περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί με πόσα αντικείμενα και με ποιον τρόπο τραυματίστηκε η γυναίκα και κατέληξε», υπογράμμισε.

«Έχουν αναφέρει κάποια πράγματα στην αστυνομία οι δύο κατηγορούμενοι, χωρίς όμως να εξηγείται ακόμη, με αντικειμενικά στοιχεία, για ποιον λόγο η γυναίκα έφτασε στην οικία και τι ακριβώς προηγήθηκε. Για τον λόγο αυτό αναζητούμε βιντεοληπτικό υλικό και πρόσθετες μαρτυρίες», κατέληξε η Κωνσταντία Δημογλίδου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ: Πανικός για την Τεχνητή Νοημοσύνη ‑ Ζητούν «διακόπτη έκτακτης ανάγκης»

Πριν 10 ώρες

Η διακομματική πρόταση νόμου «AI Kill Switch Act» κατατέθηκε έπειτα από το σοβαρό περιστατικό στο οποίο αυτόνομος AI agent διέφυγε από ελεγχόμενο περιβάλλον δοκιμών και εξαπέλυσε κυβερνοεπίθεση

Στις φλόγες η Αγία Πετρούπολη ‑ Βίντεο από τις ουκρανικές επιθέσεις

Πριν 10 ώρες

Ουκρανικά drones έπληξαν εκ νέου κόμβους logistics της Wildberries - μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Αγία Πετρούπολη

Συνέντευξη Μητσοτάκη: «Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο» – Τι είπε για ΔΕΘ, στέγη και Σαμαρά

Πριν 10 ώρες

Ο πρωθυπουργός αποκλείει εκλογές το φθινόπωρο και εξαγγέλλει φοροελαφρύνσεις για μικρομεσαίους και ελεύθερους επαγγελματίες από τον Σεπτέμβριο.

Δημογλίδου για τον θάνατο της 41χρονης στη Σύρο: Κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και τραυματίστηκε εκ νέου

Πριν 10 ώρες

«Αναζητούμε βιντεοληπτικό υλικό και πρόσθετες μαρτυρίες»

Νομοσχέδιο για τα ύδατα: Τι αλλάζει για τα τιμολόγια, τους εργαζόμενους και τον κίνδυνο ιδιωτικοποίησης

Πριν 10 ώρες

Το ΥΠΕΝ απαντά σε 13 κρίσιμες ερωτήσεις για τη μεταρρύθμιση που επεκτείνει ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ σε νέες περιοχές και αλλάζει το τοπίο στη διαχείριση υδάτων.

Βάσεις 2026: Εκτόξευση στα πολυτεχνεία, άνοδος στις ιατρικές – Ποιες σχολές «βυθίζονται»

Πριν 10 ώρες

Από τις 70.593 αιτήσεις υποψηφίων αναδύεται ο νέος χάρτης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με εντυπωσιακές ανατροπές σε αρκετά τμήματα.

Η σχολή που ξεπέρασε τα 20.000 μόρια και άφησε πίσω ακόμη και την Ιατρική

Πριν 10 ώρες

Ποιες είναι οι σχολές με τις υψηλότερες βάσεις εισαγωγής το 2026

Τραμπ: Νέοι δασμοί σε πάνω από 80 χώρες

Πριν 10 ώρες

Ο ενιαίος δασμός 10% που έληγε τα μεσάνυχτα (ώρα ΗΠΑ) αντικαθίσταται από νέο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης Τραμπ

Νέα χαρτονομίσματα ευρώ: Μπετόβεν, Κάλλας και ευρωπαϊκή φύση στα σχέδια της ΕΚΤ

Πριν 10 ώρες

Τα 10 σχέδια που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα θα υποβληθούν σε δημόσια διαβούλευση

ΒΙΝΤΕΟ ‑ Παλαιό Φάληρο: Επιτέθηκε σε γυναίκα για να της αρπάξει την τσάντα στην είσοδο της πολυκατοικίας

Πριν 10 ώρες

Η γυναίκα αντέδρασε αστραπιαία και δεν παρέδωσε την τσάντα της

Μάτι: Ρίγη συγκίνησης στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 104 θύματα ‑ 8 χρόνια από την εθνική τραγωδία

Χτες

Συγγενείς, επιζώντες και εκπρόσωποι της Πολιτείας απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς της καταστροφικής πυρκαγιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.