ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Την ώρα που επιβιβαζόταν στο όχημα έχασε την ισορροπία της και χτύπησε στο κεφάλι

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Ηράκλειο έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από υπεραστικό λεωφορείο τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε αυτό.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε χθες, Κυριακή 16 Αυγούστου, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, στην περιοχή του Ανισαρά, στον δήμο Χερσονήσου.
Η 81χρονη γυναίκα βρισκόταν στη στάση του ΚΤΕΛ, στην τουριστική περιοχή του δήμου, όταν, την ώρα που επιβιβαζόταν στο λεωφορείο, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο οδόστρωμα, χτυπώντας στο κεφάλι.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη γυναίκα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τη βοηθήσουν, η 81χρονη τελικά δεν κατάφερε να επιβιώσει και έχασε τη ζωή της.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Χερσονήσου.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ