E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Lionel Richie: Στην εντατική μετά από συναυλία στο Σεντ Λούις

Ζήτησε καρέκλα πάνω στη σκηνή και λίγο αργότερα πήγε στο νοσοκομείο

Lionel Richie: Στην εντατική μετά από συναυλία στο Σεντ Λούις
collage
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Στην εντατική νοσοκομείου στο Σεντ Λούις νοσηλεύεται ο Lionel Richie, μετά τη συναυλία που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε το TMZ.

Πηγές με γνώση της κατάστασης ανέφεραν στο αμερικανικό μέσο ότι ο 77χρονος τραγουδιστής μετέβη ο ίδιος σε τοπικό νοσοκομείο μετά την εμφάνισή του στο The Muny, στο Forest Park, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα πάντα με το TMZ, ο Lionel Richie παραμένει στην εντατική κυρίως για προληπτικούς λόγους, με τους γιατρούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο ήπιας αφυδάτωσης. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο καλλιτέχνης ελπίζει να πάρει εξιτήριο την Τρίτη, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά.

Μάρτυρες που βρίσκονταν στη συναυλία ανέφεραν ότι προς το τέλος του show ο Richie έδειχνε να δυσκολεύεται. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου τραγουδιού της βραδιάς, του εμβληματικού «All Night Long», φέρεται να ζήτησε από τους συνεργάτες του να του φέρουν μια καρέκλα, ώστε να συνεχίσει καθισμένος.

Το περιστατικό προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία καθώς δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι που ο διάσημος τραγουδιστής χρειάζεται ιατρική βοήθεια μετά από εμφάνισή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως υπενθυμίζει το TMZ, τον περασμένο Ιούνιο ο Lionel Richie είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Σεντ Πολ της Μινεσότα.

Τότε είχε πει στο κοινό ότι αισθανόταν «ζάλη» και «παράξενα», με αποτέλεσμα να διακόψει πρόωρα τη συναυλία. Διασώστες τον περίμεναν στα παρασκήνια και στη συνέχεια τον μετέφεραν για εξετάσεις.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Οι πληροφορίες για πιθανή αφυδάτωση και για το ενδεχόμενο εξιτηρίου προέρχονται από πηγές που επικαλείται το TMZ και όχι από επίσημη ιατρική ανακοίνωση.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός άνδρας σε κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα

Πριν 8 ώρες

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας σε κάμπινγκ στην περιοχή Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.

Lionel Richie: Στην εντατική μετά από συναυλία στο Σεντ Λούις

Πριν 8 ώρες

Ζήτησε καρέκλα πάνω στη σκηνή και λίγο αργότερα πήγε στο νοσοκομείο

Καιρός: Δυνατοί βοριάδες, μπόρες αλλά και θερμοκρασίες στους 39 βαθμούς

Πριν 8 ώρες

Τοπικά φαινόμενα κυρίως στα ορεινά. Θερμοκρασίες υψηλότερες του κανονικού για την εποχή. Ανεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Έκλεψαν 18.000 λίτρα μπύρας – Η επική απάντηση της εταιρείας που έκανε την κλοπή διαφήμιση

Πριν 8 ώρες

Από κέντρο διανομής στις ΗΠΑ άγνωστοι αφαίρεσαν συνολικά 18.144 λίτρα μπύρας, με την εταιρεία να προσφέρει αμοιβή για την επιστροφή της.

Κυψέλη: «Δεν είχα τη δύναμη να θάψω το μωρό», λέει ο πατέρας ‑ Αύριο απολογούνται οι συλληφθέντες

Πριν 8 ώρες

Δεν έχουν τέλος τα φρικιαστικά στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη.

Σχολεία: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα

Πριν 8 ώρες

Οι εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στις σχολικές τάξεις από σήμερα

Θρίλερ στην Κυψέλη: Τα παιδιά του ζεύγους είχαν μεταφερθεί στο «Αγία Σοφία» λόγω κακοποίησης

Πριν 8 ώρες

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη φρικώδη υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες, μετά την ανακάλυψη του νεκρού

Tupac: Δικαίωση μετά από 30 χρόνια ‑ Ένοχος κρίθηκε ο Ντουέιν Ντέιβις, ο μόνος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του

Πριν 8 ώρες

Ο πρώην αρχηγός συμμορίας κατηγορήθηκε πως έστησε την ενέδρα του 1996 - Οι δικές του αφηγήσεις στάθηκαν καθοριστικές για την καταδίκη

Δολοφονία διασώστριας στη Σύρο: Τι υποστηρίζει η νονά του 41χρονου κατηγορούμενου

Χτες

Ενώ η νονά του κατηγορούμενου μιλά για δικαιολογημένη αντίδραση, οι γονείς της 41χρονης Ευαγγελίας κάνουν λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα

Μέττε Μάριτ: Ο λόγος που έλειψε από τη μνήμη του Χάραλντ και η πρώτη της εμφάνιση ως βασίλισσα

Χτες

Η σύζυγος του νέου βασιλιά Χάακον βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα που υπέστη τον Ιούνιο.

Νετανιάχου για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: «Αμεση συνέχεια» της συμμαχίας με Ελλάδα και Κύπρο

Χτες

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σχολίασε τη συμφωνία ασφαλείας ύψους 3 δισ. ευρώ, την ώρα που ο Νίκος Δένδιας μιλά για ριζική μεταρρύθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θεσσαλονίκη: Supercars έκαναν «πίστα» τη Νέα Παραλία ‑ Συνελήφθη ο διοργανωτής του event

Χτες

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε χορηγήσει άδεια στην εταιρεία που διοργάνωνε το event αποκλειστικά για την στάση και την παραμονή των οχημάτων σε συγκεκριμένο σημείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.