E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αποχωρεί από την Φουρνά Ευρυτανίας η πολύτεκνη οικογένεια που είχε εγκατασταθεί πρώτη στο χωριό, «προσπαθήσαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε»

Μετά από δύο χρόνια η οικογένεια φεύγει από το χωριό - «Όταν έρθει η ώρα να κοιτάξουμε πίσω, θα ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε», αναφέρει η μητέρα σε ανάρτησή της

Αποχωρεί από την Φουρνά Ευρυτανίας η πολύτεκνη οικογένεια που είχε εγκατασταθεί πρώτη στο χωριό, «προσπαθήσαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/9/2026 | 11:14

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Φουρνά Ευρυτανίας, η οικογένεια του Στέφανου και της Βάσως, με τα έξι παιδιά τους, αποφάσισε να ολοκληρώσει το κεφάλαιο της ζωής της στο χωριό και να κάνει το επόμενο βήμα.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρώτη στη Φουρνά, ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία της δασκάλας Παναγιώτας Διαμαντή και του ιερέα του χωριού, που είχαν απευθύνει κάλεσμα σε οικογένειες να πάνε στο χωριό για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ερήμωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, στο πλαίσιο της νέας τους ζωής στο χωριό, ο Στέφανος και η Βάσω δημιούργησαν τη δική τους επαγγελματική δραστηριότητα, ανοίγοντας το κατάστημα «Λίγο απ’ όλα».

Σήμερα ωστόσο το κεφάλαιο Φουρνά έκλεισε για την πολύτεκνη οικογένεια.

Το αντίο της μητέρας

Η μητέρα της οικογένειας, μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε το χωριό με ένα μήνυμα γεμάτο ευγνωμοσύνη, κάνοντας τον απολογισμό της διετούς εμπειρίας τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος που για εμάς ήταν από τους πιο δύσκολους, αλλά και από τους πιο σημαντικούς της ζωής μας. Πριν από δύο χρόνια πήραμε μια μεγάλη απόφαση. Αφήσαμε πίσω μας τη ζωή που γνωρίζαμε και ήρθαμε στη Φουρνά με πίστη, όνειρα και την ελπίδα ότι μπορούμε κι εμείς, με τον δικό μας τρόπο, να προσφέρουμε κάτι σε αυτόν τον τόπο. Δουλέψαμε, προσπαθήσαμε, κουραστήκαμε, βάλαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε και δημιουργήσαμε το δικό μας μικρό μαγαζί, το «Λίγο απ’ όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αγαπήσαμε σαν να ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας, γιατί μέσα του βάλαμε πολύ περισσότερα από χρήματα και δουλειά. Βάλαμε ψυχή, χρόνο, όνειρα και την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να ριζώσουμε εδώ.

fourna

Και μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια γνωρίσαμε ανθρώπους που θα κρατήσουμε για πάντα στην καρδιά μας. Θέλουμε λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο, ειλικρινές ευχαριστώ στους ανθρώπους της Φουρνάς που στάθηκαν δίπλα μας. Σε εκείνους που μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους, που μας έδωσαν μια καλημέρα, έναν καλό λόγο, μια αγκαλιά, μια βοήθεια, ένα χαμόγελο. Σε όλους εκείνους που μας έκαναν, έστω και για λίγο, να νιώσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί τελικά η ζωή να μην μας τα έφερε όπως τα ονειρευτήκαμε. Μπορεί κάποιες προσδοκίες να αποδείχθηκαν διαφορετικές από την πραγματικότητα. Και ίσως αυτό να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτού του αποχωρισμού.

Δεν φεύγουμε όμως με θυμό. Φεύγουμε με ανάμεικτα συναισθήματα, κρατώντας τα όμορφα και αφήνοντας πίσω όσα μας πλήγωσαν. Θέλουμε μόνο να ξέρουν όλοι πως εμείς προσπαθήσαμε πραγματικά. Δεν ήρθαμε για να περάσουμε, ούτε φύγαμε επειδή δεν αγαπήσαμε αυτόν τον τόπο. Δώσαμε μια πραγματική ευκαιρία σε ένα όνειρο. Και όταν έρθει η ώρα να κοιτάξουμε πίσω, θα ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε.

Η Φουρνά θα μείνει ένα κομμάτι της ζωής μας. Και οι άνθρωποι που μας αγάπησαν και μας στήριξαν θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα μας δώσατε αυτά τα δύο χρόνια. Και αν κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως τα περιμέναμε, ας μείνει τουλάχιστον η σκέψη ότι εμείς ήρθαμε με καλή καρδιά, προσπαθήσαμε με όλη μας τη δύναμη και φύγαμε έχοντας δώσει ό,τι μπορούσαμε.

Να είστε όλοι καλά. Και ίσως κάποια «αντίο» να μην είναι για πάντα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθώος κρίθηκε ο σύζυγος γνωστής παρουσιάστριας για το ενδοοικογενειακό περιστατικό

Πριν 11 ώρες

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, εξέφρασε μεταμέλεια για το συμβάν

Αποχωρεί από την Φουρνά Ευρυτανίας η πολύτεκνη οικογένεια που είχε εγκατασταθεί πρώτη στο χωριό, «προσπαθήσαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε»

Πριν 11 ώρες

Μετά από δύο χρόνια η οικογένεια φεύγει από το χωριό - «Όταν έρθει η ώρα να κοιτάξουμε πίσω, θα ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε», αναφέρει η μητέρα σε ανάρτησή της

Πώς η εθνική Ελλάδας προκρίνεται στο Μουντομπάσκετ 2027 – Τι χρειάζεται στα τέσσερα τελευταία ματς

Πριν 11 ώρες

Μετά τη νίκη επί της Ισπανίας, η Ελλάδα έχει μπροστά της τέσσερις «τελικούς» ώστε να εξασφαλίσει εισιτήριο για το επερχόμενο Μουντομπάσκετ

Με ένα μαχαίρι και αλλεπάλληλα χτυπήματα σκότωσαν το βρέφος στην Κυψέλη ‑ «Mόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι»

Πριν 11 ώρες

«Μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι» είπε ο 43χρονος για την άγρια δολοφονία του μωρού - Σε εξέλιξη έρευνα και για το πώς απέκτησαν αφροδίσια νοσήματα η 15χρονη και το 9χρονο από τα αγόρια

Ντόρτμουντ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κωνσταντέλια μετά τον τραυματισμό του

Πριν 11 ώρες

Οι Βεστφαλοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος άρπαξε τις εισπράξεις και έγινε… καπνός από το μαγαζί που δούλευε

Πριν 11 ώρες

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, έχοντας στα χέρια τους το αποδεικτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του

Lionel Richie: Στην εντατική μετά από συναυλία στο Σεντ Λούις

Πριν 11 ώρες

Ζήτησε καρέκλα πάνω στη σκηνή και λίγο αργότερα πήγε στο νοσοκομείο

Καιρός: Δυνατοί βοριάδες, μπόρες αλλά και θερμοκρασίες στους 39 βαθμούς

Πριν 11 ώρες

Τοπικά φαινόμενα κυρίως στα ορεινά. Θερμοκρασίες υψηλότερες του κανονικού για την εποχή. Ανεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα ‑ Συγκρούστηκαν δύο μοτοσυκλέτες

Πριν 11 ώρες

Στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Βραΐλα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/9) τροχαίο με τρεις νεκρούς.

Κυψέλη: «Δεν είχα τη δύναμη να θάψω το μωρό», λέει ο πατέρας ‑ Αύριο απολογούνται οι συλληφθέντες

Πριν 11 ώρες

Δεν έχουν τέλος τα φρικιαστικά στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη.

Σχολεία: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα

Πριν 11 ώρες

Οι εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στις σχολικές τάξεις από σήμερα

Τρόμος στην Times Square με δύο νεκρούς – Αστυνομικοί σκότωσαν γυναίκα που μαχαίρωσε περαστικούς

Πριν 11 ώρες

Η 49χρονη με ψυχιατρικό ιστορικό επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς - Ένα από τα θύματα υπέκυψε στα τραύματά του - Προσοχή σκληρά βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.