E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκ στην Κυψέλη: Είχε φυλακιστεί το 2020 για μαστροπεία ο 43χρονος ‑ Κρατούσε Γερμανίδα έγκλειστη σε διαμέρισμα

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες στην υπόθεση του δολοφονημένου βρέφους - Η γυναίκα τον γνώρισε μέσω social media και ήρθε στην Ελλάδα - Εκείνος την κρατούσε έγκλειστη σε διαμέρισμα με σκοπό να την ωθήσει στην πορνεία

Σοκ στην Κυψέλη: Είχε φυλακιστεί το 2020 για μαστροπεία ο 43χρονος ‑ Κρατούσε Γερμανίδα έγκλειστη σε διαμέρισμα
Chidi Young / Pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/9/2026 | 13:18

Σκοτεινό παρελθόν φαίνεται πως κρύβει ο 43χρονος που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό και παγωμένο μέσα σε βαλίτσα, σε διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε προφυλακιστεί τον Απρίλιο του 2020 για υπόθεση μαστροπείας, με θύμα μια γυναίκα από τη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είχε καταγγείλει τότε η γυναίκα στις Αρχές, γνωρίστηκε με τον 43χρονο μέσω κοινωνικών δικτύων, ανέπτυξαν σχέση και εκείνη αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα. Εκεί, όπως ισχυρίστηκε, ξεκίνησε ο εφιάλτης της, καθώς ο άνδρας την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε ένα διαμέρισμα και επιχειρούσε να την εξωθήσει στην πορνεία.

Η αποφυλάκιση και η νέα εμπλοκή στην υπόθεση του βρέφους

Τελικά ο 43χρονος προφυλακίστηκε για την υπόθεση εκείνη, ωστόσο αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2020, πιθανότατα λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων.

Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο των Αρχών, αυτή τη φορά για τη φρικιαστική υπόθεση της δολοφονίας του βρέφους. Η δολοφονία αποκαλύφθηκε ύστερα από την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία εντόπισε τουλάχιστον 10 τραύματα στην πλάτη του μωρού, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραύματα από μαχαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία

Μετά τα ευρήματα του ιατροδικαστή, η ΕΛΑΣ σχημάτισε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εις βάρος των συλληφθέντων από το διαμέρισμα της Κυψέλης.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα ξεκινά η διαδικασία εξέτασης των υπόπτων, ενώ εκκρεμεί ακόμη η εξέταση των τριών ανήλικων παιδιών που βρίσκονταν στο σπίτι —ενός κοριτσιού 15 ετών και δύο αγοριών 9 και 12 ετών— μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας του Σπιτιού του Παιδιού, με την παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων.

Αγοράκι 9 μηνών το βρέφος που δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το βρέφος που βρέθηκε νεκρό και παγωμένο μέσα σε βαλίτσα ήταν αγοράκι ηλικίας μεταξύ 8 και 9 μηνών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να προσδιοριστεί με ακρίβεια πότε δολοφονήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως δήλωσε το πρωί της Τρίτης η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, «κανείς από τους συλληφθέντες δεν έχει εξηγήσει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το βρέφος, με την οικογένεια να λέει ότι έχει γεννηθεί σε μαιευτήριο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες».

Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του 43χρονου

Προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη, ο 43χρονος Έλληνας —ο οποίος έχει συλληφθεί προς το παρόν για κακούργημα διακίνησης ναρκωτικών και για πλημμέλημα μη ανακοίνωσης ανεύρεσης νεκρού— κατέθεσε πως το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της συζύγου του. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι στο μαιευτήριο τους είχαν αλλάξει το παιδί και τους είχαν δώσει άλλο βρέφος, το οποίο χαρακτήρισε «σατανιασμένο».

«Έκλαιγε συνέχεια το μωρό και ήταν πεσμένη η γυναίκα μου. Μας το άλλαξαν στο μαιευτήριο και μας έδωσαν άλλο που ήταν σατανιασμένο και μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτηματικά για τα αφροδίσια νοσήματα στα παιδιά

Υπενθυμίζεται ότι δύο από τα παιδιά που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα —η 15χρονη, η οποία είναι έγκυος, όπως και η 38χρονη Γερμανίδα, καθώς και το 9χρονο αγόρι— διαγνώστηκαν με αφροδίσια νοσήματα. Η κυρία Δημογλίδου ανέφερε ότι «γίνεται έρευνα για το πώς απέκτησαν τα νοσήματα αυτά».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα της Κυψέλης εντοπίστηκαν επίσης βαλίτσες με sexουαλικά αντικείμενα, ενώ τα τρία παιδιά είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων και το 2025, καθώς είχαν εντοπιστεί να κυκλοφορούν μόνα και ασυνόδευτα στον δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Κυψέλη: Είχε φυλακιστεί το 2020 για μαστροπεία ο 43χρονος ‑ Κρατούσε Γερμανίδα έγκλειστη σε διαμέρισμα

Ελλάδα Σήμερα

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες στην υπόθεση του δολοφονημένου βρέφους - Η γυναίκα τον γνώρισε μέσω social media και ήρθε στην Ελλάδα - Εκείνος την κρατούσε έγκλειστη σε διαμέρισμα με σκοπό να την ωθήσει στην πορνεία

Νέο ευρώ: Ανοιξε η ψηφοφορία ‑ Πώς ψηφίζετε και γιατί η Ελλάδα έχει διπλή συμμετοχή

Ελλάδα Σήμερα

Δέκα σχέδια βρίσκονται στις επιλογές, χωρισμένα σε δύο θεματικές ενότητες: τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τα ποτάμια με τα πουλιά.

Ερευνα: Οι Έλληνες δουλεύουν περισσότερο, αλλά παράγουν λιγότερο

Ελλάδα Σήμερα

Γιατί το να δουλεύουμε περισσότερο δεν αρκεί

Το επικό βίντεο από το Ισραήλ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα», τα καρφιά από το Τελ Αβίβ για την Αγκυρα

Ελλάδα Σήμερα

«Σε μια περίοδο κατά την οποία παράγοντες με ηγεμονικές φιλοδοξίες επιδιώκουν να επεκτείνουν την επιρροή τους, το Ισραήλ και η Ελλάδα θα ενεργούν αποφασιστικά για την προστασία της ασφάλειας και των κοινών τους συμφερόντων» ανέφερε ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ

Αθώος κρίθηκε ο σύζυγος γνωστής παρουσιάστριας για το ενδοοικογενειακό περιστατικό

Ελλάδα Σήμερα

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, εξέφρασε μεταμέλεια για το συμβάν

Αποχωρεί από την Φουρνά Ευρυτανίας η πολύτεκνη οικογένεια που είχε εγκατασταθεί πρώτη στο χωριό, «προσπαθήσαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε»

Ελλάδα Σήμερα

Μετά από δύο χρόνια η οικογένεια φεύγει από το χωριό - «Όταν έρθει η ώρα να κοιτάξουμε πίσω, θα ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε», αναφέρει η μητέρα σε ανάρτησή της

Πολωνία: Φτιάχνει το μεγαλύτερο στρατό της Ευρώπης–Επιδιώκει να εξοπλίζει η ίδια τα στρατεύματά της

Ελλάδα Σήμερα

Οι δαπάνες της Πολωνίας στον τομέα της άμυνας έχουν τετραπλασιαστεί από το 2022

Με ένα μαχαίρι και αλλεπάλληλα χτυπήματα σκότωσαν το βρέφος στην Κυψέλη ‑ «Mόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι»

Ελλάδα Σήμερα

«Μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι» είπε ο 43χρονος για την άγρια δολοφονία του μωρού - Σε εξέλιξη έρευνα και για το πώς απέκτησαν αφροδίσια νοσήματα η 15χρονη και το 9χρονο από τα αγόρια

Ντόρτμουντ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κωνσταντέλια μετά τον τραυματισμό του

Ελλάδα Σήμερα

Οι Βεστφαλοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια

Νεκρός άνδρας σε κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα

Ελλάδα Σήμερα

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας σε κάμπινγκ στην περιοχή Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.

Lionel Richie: Στην εντατική μετά από συναυλία στο Σεντ Λούις

Ελλάδα Σήμερα

Ζήτησε καρέκλα πάνω στη σκηνή και λίγο αργότερα πήγε στο νοσοκομείο

Καιρός: Δυνατοί βοριάδες, μπόρες αλλά και θερμοκρασίες στους 39 βαθμούς

Ελλάδα Σήμερα

Τοπικά φαινόμενα κυρίως στα ορεινά. Θερμοκρασίες υψηλότερες του κανονικού για την εποχή. Ανεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.