E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία‑νεκροτομή ‑ Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία‑νεκροτομή ‑ Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/9/2026 | 14:01

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό σύμβουλο, γεγονός που οδήγησε στη μετάθεση της διαδικασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είχε κανένα μα κανένα πρόβλημα υγείας» δηλώνει ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη

Στις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή αναφέρθηκε ο δικηγόρος του, Μπάμπης Λυκούδης, μιλώντας στην εκπομπή «NewsRoom» του ΕΡΤnews, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της απώλειας.

Ο κ. Λυκούδης υπογράμμισε ότι, σύμφωνα με ενημέρωση από τον προσωπικό γιατρό του Γιώργου Μαζωνάκη, ο τραγουδιστής δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Αποκάλυψε επίσης πως είχε επικοινωνήσει μαζί του περίπου δέκα ημέρες πριν από τον θάνατό του και τον είχε ακούσει ευδιάθετο και ιδιαίτερα δημιουργικό.

Παράλληλα, ο δικηγόρος τόνισε ότι είναι απαραίτητο να προχωρήσουν άμεσα οι νομικές ενέργειες και να διοριστεί τεχνικός σύμβουλος – ιατροδικαστής, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμφανώς συγκινημένος, ο Μπάμπης Λυκούδης μίλησε για το κύμα θλίψης που έχει προκαλέσει ο θάνατος του τραγουδιστή. Όπως ανέφερε, «Είναι μια δύσκολη μέρα. Διατρέχει όλη την ελληνική κοινωνία ένα κύμα λύπης. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός. Ήταν άκακος. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει πει κακή κουβέντα για τον Γιώργο».

Σχετικά με την τελευταία επικοινωνία τους, ο Μπάμπης Λυκούδης επεσήμανε ότι είχαν μιλήσει περίπου δέκα ημέρες πριν το τραγικό συμβάν. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν χαρούμενος λόγω θετικής εξέλιξης σε υπόθεσή του, ενώ παρέμενε ευδιάθετος και δημιουργικός, σχεδιάζοντας τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο τραγουδιστής εκείνη την περίοδο προετοίμαζε τη συναυλία του, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη που να προμήνυε την τραγική κατάληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Μπάμπη Λυκούδη στην κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαζωνάκη. Σύμφωνα με τον ίδιο και τον προσωπικό γιατρό του τραγουδιστή, κ. Ζαφειρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας που να προκαλούσε ανησυχία.

Ο δικηγόρος περιέγραψε τον Γιώργο Μαζωνάκη ως έναν ιδιαίτερα δημιουργικό και δραστήριο άνθρωπο, με πολλά επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον, τόσο στη μουσική όσο και στην τηλεόραση.

Όσον αφορά τις επόμενες νομικές κινήσεις, ο Μπάμπης Λυκούδης διευκρίνισε ότι πλέον η αρμοδιότητα ανήκει στην οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη, με την οποία έχει ήδη έρθει σε επαφή. Εξήγησε ότι, ανεξάρτητα από το ποιος θα αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση, είναι απαραίτητο να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες και να διοριστεί τεχνικός σύμβουλος ιατροδικαστής.

Τέλος, ο κ. Λυκούδης απέφυγε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την επικοινωνία του με την οικογένεια και τις επόμενες νομικές διαδικασίες, σημειώνοντας πως «Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Αναβλήθηκε η νεκροψία‑νεκροτομή ‑ Η οικογένειά του ορίζει τεχνικό σύμβουλο

Ελλάδα Σήμερα

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη αναβλήθηκε για αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες. Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή όρισε τεχνικό

Νέα Υόρκη: Drone show «ζωντανεύει» τους Δίδυμους Πύργους με 2.977 φώτα για την 11η Σεπτεμβρίου

Ελλάδα Σήμερα

Στο New York Harbor, οικογένειες θυμάτων και μέλη του FDNY συμμετείχαν στη μνημειακή εκδήλωση δύο ημέρες πριν τη 25η επέτειο της τραγωδίας.

Νέα ανακάλυψη «ταιριάζει» με τη Βίβλο για τη δημιουργία των ουρανών

Ελλάδα Σήμερα

Η μελέτη της δρος Adeene Denton δημοσιεύτηκε στο The Astrophysical Journal Letters, όμως οι ερευνητές διευκρινίζουν πως δεν αποδεικνύει τη βιβλική αφήγηση.

Κρυοσυντήρηση εμβρύου για 22 χρόνια: Γέννησε στα 54 της υγιές κοριτσάκι – Μια ξεχωριστή ιστορία ζωής

Ελλάδα Σήμερα

Το έμβρυο είχε καταψυχθεί το 2004 στη ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ, λίγους μήνες πριν η οικογένεια χάσει τον 21χρονο γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Αυστρία: 51χρονος νάρκωσε τη γυναίκα του και τη «παρέδωσε» σε γείτονα ‑ Πέθανε μετά τον βιασμό

Ελλάδα Σήμερα

Η 15χρονη κόρη της βρήκε το σώμα της νεκρής μητέρας - οι αρχές διερευνούν πιθανό δίκτυο δραστών

Πλασμαφαίρεση: Σε ποια νοσοκομεία γίνεται – Η Παγώνη μιλά για τον θάνατο Μαζωνάκη

Ελλάδα Σήμερα

Η γιατρός Ματίνα Παγώνη εξηγεί ότι το ιατρείο ήταν απλό παθολογικό, χωρίς προσωπικό και υποδομή για την εξειδικευμένη μέθοδο

Αγρια επίθεση σε επόπτη από ποδοσφαιριστή σε αγώνα βετεράνων στην Αργεντινή: Τον χτύπησε στο κεφάλι

Ελλάδα Σήμερα

Η διοργανώτρια λίγκα απέκλεισε και την ομάδα του δράστη, τη Σαν Μιγκέλ, ενώ ο επόπτης Πάμπλο Βάγιες υπέστη αιμάτωμα στο κεφάλι.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κατάθεση της γιατρού ‑ «Μπέρδευε τα λόγια του, δεν ήταν καλά»

Ελλάδα Σήμερα

Ο τραγουδιστής υπέστη ανακοπή σε ιατρείο στο Κολωνάκι και πέθανε σε ηλικία 54 ετών

Σχολικά κυλικεία: Τι απαγορεύτηκε και τι επιτρέπεται φέτος

Ελλάδα Σήμερα

Η Εθνική Επιτροπή Διατροφής αναμορφώνει το πλαίσιο του 2013 και ζητά αυστηρούς ελέγχους στα σχολεία, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν και οι παραγγελίες delivery.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αγνωστο γιατί δεν σταμάτησε ο οδηγός του ΟΑΣΘ

Ελλάδα Σήμερα

Παραμένει άγνωστο γιατί δεν σταμάτησε ο οδηγός του ΟΑΣΘ, ενώ δύο γυναίκες νοσηλεύονται στο «Παπαγεωργίου» μετά το ατύχημα με λεωφορείο της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Ο Πρώτος Έλληνας αστροναύτης στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2027

Ελλάδα Σήμερα

Η αποστολή PAM-6 της εταιρείας Vast, με ESA και NASA, απογειώνεται το δεύτερο εξάμηνο του 2027 - η Ελλάδα έχει ήδη 18 δορυφόρους σε τροχιά.

Ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» σε κακοποιητές ‑ Συναγερμός όταν πλησιάζουν τα θύματα

Ελλάδα Σήμερα

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχωρά σε ηλεκτρονική επιτήρηση με γεωεντοπισμό, ενώ η απόσταση ασφαλείας θα καθορίζεται δικαστικά ανά υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.