Μαζωνάκης: Ο Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση στην ώρα θανάτου ‑ «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»
Ο υπουργός Υγείας καταγγέλλει τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και καλεί τις αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα του διοικητή του «Ελπίς» και των γιατρών του ΕΚΑΒ.

Δημοσίευση 20/9/2026 | 16:11
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση για την αλλαγή της ώρας θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη στο πιστοποιητικό του νοσοκομείου «Ελπίς», ζητώντας άμεσο έλεγχο των τηλεφώνων όλων των εμπλεκομένων.
Νέα παρέμβαση για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση προς το Νοσοκομείο «Ελπίς» για αλλαγή της ώρας θανάτου στο πιστοποιητικό του τραγουδιστή.
Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι επικοινώνησε ο ίδιος με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά κάθε τέτοια παρέμβαση, ενώ ζήτησε από τις ανακριτικές αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα όλων των εμπλεκόμενων προσώπων.
Τι αναφέρει η ανάρτηση του Γεωργιάδη για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Σε ανάρτησή του ο Γεωργιάδης έγραψε: «Αναγκάζομαι να διαψεύσω μία ακόμη απίστευτη ψευτιά που διακινείται εσχάτως, αλλά που αν την αφήσουμε να σέρνεται θα τρελάνουν τον κόσμο όπως έκαναν με τα ξυλόλια. Κανένας νυν ή πρώην κυβερνητικός παράγων, νυν ή πρώην υπουργός ή γενικά οποιοσδήποτε δεν επικοινώνησε με κανέναν από το Νοσοκομείο «Ελπίς» για να ζητήσει την αλλαγή της ώρας στο πιστοποιητικό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη. Ρώτησα ο ίδιος τον διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος το διαψεύδει κατηγορηματικά».
Ο υπουργός πρόσθεσε: «Φυσικά καλώ τις ανακριτικές αρχές να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα του διοικητή του νοσοκομείου και των ιατρών που παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ τον Μαζωνάκη και που τελικά υπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου, και να εκδώσουν άμεσα ανακοίνωση για τα ευρήματά τους, ώστε να μην αφήσουμε χώρο στις συνωμοσιολογικές θεωρίες να βλάψουν πάλι την Ελλάδα, όπως τότε με τις θεωρίες συγκάλυψης για το δυστύχημα των Τεμπών. Φτάνει πια με την τοξικότητα και τις συκοφαντίες».












