E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τη βίαζε ο πατέρας της για 3 χρόνια και η μητέρα της τον κάλυπτε

Φρικιαστικές οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν

Τη βίαζε ο πατέρας της για 3 χρόνια και η μητέρα της τον κάλυπτε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/1/2015 | 11:27

Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα 17 της, για τρία ολόκληρα χρόνια. Δράστης ο ίδιος ο πατέρας της. Η μητέρα της και η γιαγιά της δεν την πίστεψαν και δεν τη στήριξαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αυλαία έπεσε την Τετάρτη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, όπου ο βιαστής πατέρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, έπειτα από πολύωρη ακροαματική διαδικασία, όπου η 30χρονη σήμερα κόρη έζησε ξανά τον εφιάλτη των εφηβικών της χρόνων, αφού στην κατάθεσή της δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Από τα 17 της, αντί να γνωρίσει την εφηβεία, έβλεπε απέναντί της έναν πατέρα-κτήνος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημέρα», στο δικαστήριο ξετυλίχτηκαν εφιαλτικές στιγμές, καθώς η μητέρα και η γιαγιά έβαζαν πλάτη για την απαλλαγή του βιαστή, με μόνους συμπαραστάτες της 30χρονης σήμερα τον αδελφό της και μια θεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεσοδιάστημα και πριν αποφασίσει να πάει στην αστυνομία, τα συγκεκριμένα περιστατικά τα γνώριζε σχεδόν όλη η οικογένεια, αλλά κανείς δεν ήθελε να την πιστέψει.

Ψυχρός και αδιάφορος ο βιαστής πατέρας στη δίκη

Ψυχρός και αδιάφορος, ο κατηγορούμενος προσπάθησε στη δίκη να κερδίσει πόντους από τους ενόρκους, περιγράφοντας ανταγωνισμούς μέσα στην οικογένεια. Όμως, για δεύτερη φορά, το δικαστήριο δεν πείστηκε και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τόσο στην αρχική εκδίκαση της υπόθεσης στο ΜΟΔ Λιβαδειάς, όσο και στην εκδίκαση της έφεσης την χθεσινή μέρα στο ΜΟΕ Λαμίας, ο 55χρονος σήμερα δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επανέλαβε μάλιστα ότι η κόρη του παρασύρθηκε από τη δεύτερη εξαδέλφη του για να κάνει την καταγγελία, καθώς υπήρχαν μεταξύ τους περιουσιακές διαφορές, ενώ μάλιστα προσδιόρισε ότι και η κόρη του ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή δεν της πήρε αυτοκίνητο.

Το τραγικό όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά του θύματος (από την πλευρά της μητέρας της) επέμεναν και στο Εφετείο να μην αποδέχονται τις καταγγελίες της κόρης και εγγονής αντίστοιχα και να στηρίζουν τον δράστη.

Μάλιστα και οι δυο κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι το θύμα λέει ψέματα και κατηγορεί τον πατέρα της από ζήλια για τη στοργή που έδειχνε στον αδελφό της, αλλά και επειδή δεν της πήρε αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια θεία της την έσωσε

Αυτή που πήρε σοβαρά τα όσα έλεγε ήταν μια θεία της στη Λαμία, δεύτερη ξαδέλφη του πατέρα της, η οποία και την έπεισε να πάνε μαζί και να καταγγείλουν τα όσα έζησε και τις πιέσεις που δέχθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας. Από εκεί και μετά, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας έστειλε την υπόθεση στο ακροατήριο, όπου πρωτόδικα το ΜΟΔ Λιβαδειάς επέβαλε στον δράστη ποινή κάθειρξης 30 ετών και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Στο πλευρό του θύματος στάθηκε και ο αδελφός της, που χαρακτήρισε λάθος που δεν την πίστεψε από την αρχή, η μακρινή θεία της, μια φίλη που απέκτησε όταν πήγε στο Καρπενήσι για σπουδές και στην οποία εκμυστηρεύθηκε τα όσα βίωνε. Μάλιστα, μάρτυρας κατηγορίας προσδιόρισε ότι ο δράστης διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά και ότι στο χωριό κυκλοφορούσε η φήμη για τη συμπεριφορά απέναντι στην κόρη του.

Τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε επί τρία χρόνια περιέγραψε στο δικαστήριο το θύμα, το οποίο προσδιόρισε ότι δεν προχώρησε νωρίτερα στην καταγγελία γιατί φοβόταν και επειδή αρχικά δεν την πίστευε κανείς, αλλά και ότι πήρε την απόφαση να πάει στην αστυνομία μετά τις νέες απειλές που άρχισε να δέχεται, αλλά και τις παραινέσεις πνευματικών, στους οποίους εξομολογήθηκε.

Την ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας, ενώ τελικά το ΜΟΕ Λαμίας έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντάς του ποινή 20 χρόνια κάθειρξης, μειώνοντας ωστόσο την αρχική ποινή, εξαιτίας της αλλαγής στη νομοθεσία περί αιμομιξίας, που οδήγησε αυτόματα στη μείωση της ποινής.

Πηγή: lamiareport.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρκία: Η σοκαριστική στιγμή που ασανσέρ πολυκατοικίας κατρακυλά επτά ορόφους ‑ Νεκρή νεαρή μητέρα

Σήμερα

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου της να την σώσει και το τραγικό τέλος

Πάνος Ρούτσι: «Θα κάτσω εδώ και ας πεθάνω, θα πάω μέχρι τελικής πτώσεως»

Σήμερα

Δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι τέλους, τονίζοντας πως θέλει να μάθει από τι πέθανε ο γιος του

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Σήμερα

O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Πέθανε ο Τζορτζ Χάρντι, ο τελευταίος πιλότος καταδιωκτικού, του θρυλικού «Μαύρου Σμήνους» των ΗΠΑ, που έδρασε στον Β’ ΠΠ

Σήμερα

Το σμήνος «Αεροπόροι Τασκίγκι», αποτελούνταν αποκλειστικά από αφροαμερικανούς και πέτυχε καίρια πλήγματα στη ναζιστική Γερμανία

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Σήμερα

Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Σήμερα

Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Στο Αιγαίο το Πίρι Ρέις ‑ Απέπλευσε από τη Σμύρνη

Σήμερα

Η Ελλάδα είχε απαντήσει με αντι-NAVTEX

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Σήμερα

Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Χτες

Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Χτες

Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.