ADVERTISEMENT

Ασημίνα Χατζηανδρέου για Χρήστο Δάντη: Δεν έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας

Αρραβωνιασμένη με τον τραγουδιστή, η πρώην παίκτρια του Survivor ξεκαθάρισε στο «Happy Day» ότι η σχέση τους δεν έχει περάσει ποτέ κρίση, αλλά ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά τους.

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Ασημίνα Χατζηανδρέου για Χρήστο Δάντη: Δεν έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας
instagram.com/p/Dc8aLFqDCw9/
ADVERTISEMENT

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στο «Happy Day» για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, τη μητρότητα και τον γάμο. Η πρώην παίκτρια του Survivor εξήγησε γιατί αφήνει το παιδί για αργότερα και τόνισε ότι δεν έχουν περάσει ποτέ κρίση.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου εξήγησε στην εκπομπή «Happy Day» γιατί αφήνει για αργότερα το όνειρο της μητρότητας, ενώ είναι αρραβωνιασμένη με τον Χρήστο Δάντη. Ο λόγος είναι η καριέρα της, καθώς θεωρεί ότι έχασε έδαφος τα χρόνια που έλειπε στο Survivor: «Ανέκαθεν ήθελα να κάνω παιδάκι, μελλοντικά. Απλά επειδή κοιτάω το επαγγελματικό, γιατί τρεις χρονιές τις σπατάλησα για να είμαι στο παιχνίδι, στο Survivor... οπότε έχασα από εκεί κάτι και τώρα κυνηγάω το επαγγελματικό... γιατί ναι μεν τα αγαπάω τα παιδιά, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα».

ADVERTISEMENT

Στη συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, η σύντροφος του τραγουδιστή είπε ότι η σχέση τους δεν έχει περάσει ποτέ κρίση. Ξεκαθάρισε επίσης ότι ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά τους αυτό το διάστημα.

Ασημίνα Χατζηανδρέου για Χρήστο Δάντη: «Μου έχει σταθεί πάρα πολύ»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της. Τόνισε ότι ο Χρήστος Δάντης είναι πολύ σημαντικός για εκείνη: «Είναι ένας άνθρωπος που μου έχει σταθεί πάρα πολύ. Και να χωρίσουμε, που λέει ο λόγος, θα είναι ένας άνθρωπος που θα μιλάω πάντα γι' αυτόν».

Για τους καβγάδες τους απάντησε με χιούμορ και αυτοκριτική: «Δεν έχει περάσει κρίση η σχέση μας. Καθημερινά τσακωνόμαστε για του σπιτιού πράγματα και μετά είμαστε μια χαρά. Εκείνος κάνει πίσω, εγώ είμαι φουλ εγωίστρια».

ADVERTISEMENT

Γάμος με τον Χρήστο Δάντη: Τι απάντησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Ρωτήθηκε αν σκέφτονται τον γάμο, αφού ο Χρήστος Δάντης της έχει ήδη δώσει δαχτυλίδι, και απάντησε: «Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μας. Δεν το ακούω αυτή την περίοδο καθόλου. Έχω το δαχτυλίδι του, είμαι μαζί του, μια χαρά... Είμαστε αρραβωνιασμένοι».

Για το ενδεχόμενο θρησκευτικού γάμου στο μέλλον, είπε γελώντας ότι τίποτα δεν είναι απίθανο. Σημείωσε όμως ότι ο σύντροφός της έχει ήδη παντρευτεί σε εκκλησία και δεν θεωρεί εύκολο να το ξανακάνει: «Έχει κάνει πολλούς γάμους, δεν μπορεί θρησκευτικό, αλλά θα το δούμε».

Ο τραυματισμός του Χρήστου Δάντη στο χέρι

Τέλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στον τραυματισμό του τραγουδιστή στο χέρι, που συνέβη το προηγούμενο διάστημα, και στο πώς τον επηρέασε.

«Έχασε πάρα πολλά. Είμαι δίπλα του, του συμπαραστέκομαι, αλλά αυτό δεν αρκεί, γιατί όταν ο άλλος είναι δύσκολα ψυχολογικά, δεν του αρκεί τίποτα», εξήγησε.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο