E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκ: 18χρονη σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί με τον πατέρα της

Είναι ερωτευμένη μαζί του και μάλιστα τον έχει αρραβωνιαστεί

Σοκ: 18χρονη σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί με τον πατέρα της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ιστορία έpωτα ανάμεσα σε κόρη και πατέρα έρχεται να μας σοκάρει από την Αμερική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σαφώς και πρόκειται για ένα θέμα που μας αφήνει έκπληκτους, καθώς δεν είναι κάτι που ακούμε συχνά, όμως η νεαρή δηλώνει πως είναι τρελά εpωτευμένη με τον πατέρα της και μάλιστα έχουν αρραβωνιαστεί, ενώ θέλουν να αποκτήσουν και ένα παιδί.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Η κοπέλα δεν είχε καμία επαφή με τον πατέρα της για 10 ολόκληρα χρόνια, όμως άρχισαν να έρχονται κοντά ξανά, όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Μιλούσαν για μερικές εβδομάδες στο Διαδίκτυο, όταν τελικά αποφάσισαν να συναντηθούν και, όπως δήλωσαν, η έλξη ανάμεσά τους ήταν αμοιβαία και άμεση.

Σύμφωνα με τα λόγια της ανώνυμης 18χρονης σήμερα κοπέλας στο New York Magazine, η ίδια ένιωθε πολύ μπερδεμένη, καθώς έβλεπε για πρώτη φορά τον πατέρα της μετά από πολύ καιρό και την ίδια στιγμή αναλογιζόταν πόσο όμορφος είναι. Μπορεί να ήταν ο άνθρωπος που την έφερε στη ζωή, όμως ένα άλλο κομμάτι του εαυτού της βίωνε την εpωτική έλξη, προς αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού πατέρας και κόρη πέρασαν μια εβδομάδα μαζί και αφού συζήτησαν για την κοινή έλξη που ένιωθαν, ολοκλήρωσαν τον έpωτά τους και έκτοτε είναι ζευγάρι. Ορισμένοι συγγενείς τους, που γνωρίζουν ολόκληρη την ιστορία τους, τους συμπεριφέρονται σαν έναν κανονικό ζευγάρι, όμως η μητέρα της κοπέλας δεν γνωρίζει τίποτα. Όπως λέει η νεαρή, θέλει να της εξηγήσει την κατάσταση, όταν η ίδια και ο πατέρας της μετακομίσουν στο New Jersey, όπου η νομοθεσία επιτρέπει τις αιμομικτικές σχέσεις όταν τα άτομα είναι άνω των 18.

Η 18χρονη θέλει να πιστεύει ότι η μητέρα της θα έρχεται να βλέπει τα εγγόνια της, ενώ στην ερώτηση για τα πιθανά γενετικά προβλήματα που μπορεί να έχουν τα παιδιά της, εκείνη απαντά πως έχει κάνει την έρευνά της πάνω στο θέμα και δεν θα ρίσκαρε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί που θα κινδύνευε από κάποια πάθηση. Όσο για το θέμα της αιμομιξίας, λέει πως είναι μια κατάσταση αιώνων και πως πρέπει όλοι να την αποδεχτούμε, από τη στιγμή που κανείς δεν βλάπτεται και δεν καταπιέζεται πνευματικά και σωματικά.

Ωστόσο, στην ερώτηση σχετικά με το αν θα αποκαλύψει στα παιδιά της το ότι ο πατέρας τους είναι και παππούς τους, δεν φάνηκε και τόσο σίγουρη, ενώ απάντησε ότι η απόφαση που έχουν πάρει με τον σύντροφο-πατέρα της συγκλίνει στο να μην το πουν, γιατί δεν θα ήθελαν να τους δημιουργήσουν προβλήματα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Πριν 11 ώρες

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Πριν 11 ώρες

Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Πριν 11 ώρες

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Πριν 11 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 11 ώρες

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 11 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 11 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.