ADVERTISEMENT

Λιάγκας έξω φρενών για τα κόκαλα του Βελόπουλου: «Aυτό ήταν ντροπή»

Στον αέρα της εκπομπής του ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «λαϊκίστικη» την κίνηση με τις φωτογραφίες οστών που αφορούν την υπόθεση των Τεμπών.

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Λιάγκας έξω φρενών για τα κόκαλα του Βελόπουλου: «Aυτό ήταν ντροπή»
glomex
ADVERTISEMENT

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του για τον Κυριάκο Βελόπουλο και τα κόκκαλα που έδειξε στη Βουλή για τα Τέμπη, μιλώντας για «ντροπή, κατήφορο και κατρακύλα».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής του για την κίνηση του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή, ο οποίος έδειξε οστά νεκρών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη. Την κίνηση αυτή χαρακτήρισε «απαράδεκτη, ντροπιαστική και λαϊκίστικη».

ADVERTISEMENT

«Πάμε σε κάτι που είναι απαράδεκτο, ντροπιαστικό, λαϊκίστικο και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον “φίλο” μας τον κύριο Βελόπουλο», είπε αρχικά ο Λιάγκας.

Πρόσθεσε: «Μόνο ένας άνθρωπος που ανερυθρίαστα, για να κερδίσει κάποια ψηφαλάκια, χρησιμοποιεί κάποιες μεθόδους, θα χρησιμοποιούσε και τη συγκεκριμένη μέθοδο που χθες, είτε είναι κόκκαλα ζώων, είτε είναι κόκκαλα ανθρώπων, έκανε την απρέπεια να δείξει τεράστιες φωτογραφίες με κόκκαλα».

Λιάγκας για Βελόπουλο: «Και μόνο η ιδέα ήταν ντροπιαστική»

«Θα μπορούσε απλά να το πει και να κατηγορήσει την κυβέρνηση και θα ήμασταν μαζί του σε μια αποκάλυψη που ρίχνει φως στην υπόθεση των Τεμπών. Άλλο αυτό και άλλο η πολιτική αγυρτία… Ντροπή!», είπε ο παρουσιαστής.

ADVERTISEMENT

Συνέχισε: «Είναι ντροπιαστικό αυτό που ζήσαμε χθες. Αφήστε το λάθος, που έδειξε κόκκαλα ζώων και ξεφτιλίστηκε ακόμα περισσότερο, αλλά και μόνο η ιδέα ότι θα δείξουμε κόκκαλα ανθρώπινα σε όλο το πανελλήνιο. Σκεφτείτε όλοι, που έχουμε παιδιά, μάνες, πατεράδες, ξαφνικά όλη η Ελλάδα να έβλεπε το κόκκαλο του παιδιού σου, του αδερφού σου, της μάνας σου για να πάρει 1% παραπάνω ο Βελόπουλος».

Ο Λιάγκας έκανε και αναφορά σε προηγούμενες κινήσεις του πολιτικού: «Εντάξει, οι αλοιφές για την καράφλα έχει και λίγο πλάκα, με τον καραφλό που δεν βγάζει μαλλιά ο ίδιος. Οι επιστολές του Ιησού έχουν και λίγο πλάκα. Μέχρι εκεί κάνουμε και λίγο χαβαλέ με τον Βελόπουλο. Αλλά με τα κόκκαλα δεν μπορείς να γελάσεις, εδώ ανατριχιάζεις. Με ποιο δικαίωμα; Πήρες καμιά άδεια να δείξεις τα κόκκαλα των νεκρών παιδιών σε πανελλήνια θέα;».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ντροπή, κατήφορος και κατρακύλα».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Νέα από τα media: τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλεθέαση (AGB/Nielsen) και ψηφιακά μέσα. Όλη η αγορά των ΜΜΕ, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο