ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ συγκράτησε με δυσκολία τα δάκρυά του μετά το ματς: «Απλώς τον λυπάμαι. Τίποτα περισσότερο».

Ο τραυματισμός του Τζέιλεν Γουίλιαμς στον αστράγαλο σημάδεψε τον αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο NBA, που έληξε 108-101 υπέρ των Θάντερ.
Ο τραυματισμός του Τζέιλεν Γουίλιαμς (Jalen Williams) στον αστράγαλο σημάδεψε τον αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Λος Άντζελες Κλίπερς τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι Θάντερ κράτησαν τη νίκη με 108-101, παρά το σοκ.
Ο τραυματισμός σημειώθηκε όταν δύο παίκτες των Κλίπερς προσπάθησαν να σταματήσουν τον Γουίλιαμς την ώρα που επιχειρούσε λέι απ. Ο παίκτης έπεσε άτσαλα στο παρκέ και ο αστράγαλός του διαλύθηκε.
Την σοβαρότητα του τραυματισμού φανέρωσαν οι αντιδράσεις του Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Shai Gilgeous-Alexander) και του Τσετ Χόλμγκρεν (Chet Holmgren), όταν είδαν πώς είχε γυρίσει ο αστράγαλος του συμπαίκτη τους.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ συγκράτησε με δυσκολία τα δάκρυά του όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμένο συμπαίκτη του: «Απλώς τον λυπάμαι. Τίποτα περισσότερο».
Παρά το σοκ από τον τραυματισμό του Γουίλιαμς, οι Θάντερ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 108-101 επί των Κλίπερς.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
STORIES
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ