ADVERTISEMENT

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν ήθελα να συνεχίσουμε» στον ΑΝΤ1 ‑ Τι απάντησε για τη Φαίη Σκορδά

Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ για νέα εκπομπή μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Θάνο Παπαχάμο.

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν ήθελα να συνεχίσουμε» στον ΑΝΤ1 - Τι απάντησε για τη Φαίη Σκορδά
Glomex
ADVERTISEMENT

Η Αφροδίτη Γραμμέλη εξήγησε γιατί έκλεισε ο κύκλος της με τον ΑΝΤ1, αρνήθηκε να σχολιάσει τη Φαίη Σκορδά και επιβεβαίωσε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ρωτήθηκε για τη μεταφορά της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1 και απάντησε: «Εμένα δε με ενοχλεί τίποτα. Απλώς δεν θα το σχολιάσω ποτέ». Πρόσθεσε: «Εμένα έληξε το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1. Δεν ήθελα να συνεχίσουμε. Νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος μου».

ADVERTISEMENT

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, κατά τη διάρκεια κοσμικής εκδήλωσης το Σαββατοκύριακο. Αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό και στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

Γιατί έφυγε η Αφροδίτη Γραμμέλη από τον ΑΝΤ1;

Όταν ρωτήθηκε αν, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής με την Κατερίνα Καραβάτου, είχε ενημερωθεί από τον σταθμό ότι η συγκεκριμένη ζώνη θα «παγώσει», η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη: «Όχι, ότι θα κοπεί. Το «παγώνει» έχει και ένα ξεπάγωμα. Το κόψιμο είναι κόψιμο».

Εξήγησε επίσης ότι όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό της δεν υπήρχαν άλλες τηλεοπτικές επιλογές για συζήτηση. «Εγώ όταν έκοψα, όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου, υπήρχε η εξής μία εκπομπή, το “Πρωινό.” Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Άρα δεν υπήρχε κάτι να συζητήσουμε», επισήμανε.

ADVERTISEMENT

Τι είπε για τη Φαίη Σκορδά και την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκαθάρισε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Φαίη Σκορδά και της εύχεται κάθε επιτυχία. Απέφυγε όμως να τοποθετηθεί δημόσια για την πορεία της εκπομπής της.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσω για την εκπομπή. Η Φαίη είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω μιλήσει και πριν την πρεμιέρα και μετά την πρεμιέρα της, γιατί είναι φίλη μου και την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να πάει πολύ καλά, αλλά θα αποφύγω να μιλήσω για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1», είπε κλείνοντας το θέμα.

Τι αποκάλυψε για τις συζητήσεις με την ΕΡΤ;

Το ενδιαφέρον στράφηκε και στο τηλεοπτικό μέλλον της δημοσιογράφου. Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για την παρουσίαση νέας εκπομπής, μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Θάνο Παπαχάμο.

Η ίδια επιβεβαίωσε ότι οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση. «Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχουν γίνει όντως, είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις. Μέχρι στιγμής πάντως, σε ό,τι έχει γίνει και σε ό,τι έχει συζητηθεί, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο