ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η Γαλατάσαραϊ νίκησε 2-1 και ανέβασε τη διαφορά στο +6, αλλά στο τέλος όλοι μιλούν για τον καβγά του Κερέμ Ακτούρκογλου με τον Ρόλαντ Σάλαϊ.

Χάος στο ντέρμπι Γαλατάσαραϊ-Φενέρμπαχτσε: μετά το 2-1 ο τσακωμός Ακτούρκογλου και Σάλαϊ οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη, με παίκτες και τεχνικά επιτελεία να πιάνονται στα χέρια.
Τρίτο ημίχρονο με εικόνες χάους στο ντέρμπι Γαλατάσαραϊ-Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Η σύρραξη ξεκίνησε από έναν έντονο τσακωμό ανάμεσα στον Κερέμ Ακτούρκογλου (Kerem Aktürkoğlu) της Φενέρ και τον Ρόλαντ Σάλαϊ (Roland Sallai) της Γαλατά, που έγινε η σπίθα για κάτι πολύ μεγαλύτερο μετά τη νίκη της Γαλατάσαραϊ με 2-1.
Πολύ γρήγορα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι μεταξύ τους, με πολλούς να πιάνονται στα χέρια και να επικρατεί γενικευμένη σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο.
Η ένταση μεταφέρθηκε και στους πάγκους των δύο ομάδων, με τα τεχνικά επιτελεία να μπαίνουν στον χορό των συγκρούσεων.
Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η Γαλατάσαραϊ ήταν η μεγάλη νικήτρια του αγώνα με 2-1 και ανέβασε τη διαφορά στο +6 από τη Φενέρ.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES