ADVERTISEMENT

Bloode: Εθελοντικές αιμοδοσίες σε όλη την Ελλάδα τον Νοέμβριο 2026

Από την Αθήνα και το Ναύπλιο μέχρι το Αίγιο, τις Κυκλάδες και την Κέρκυρα, με κράτηση θέσης στο bloode.org.

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Bloode: Εθελοντικές αιμοδοσίες σε όλη την Ελλάδα τον Νοέμβριο 2026
Δελτίο Τύπου
ADVERTISEMENT

Το Bloode, ο πρώτος ελληνικός μη κυβερνητικός οργανισμός που συντονίζει εθελοντικές αιμοδοσίες, διοργανώνει τον Νοέμβριο αιμοδοσίες σε πολλές περιοχές της χώρας. Οι αιμοδοσίες θα γίνουν στην Αθήνα, το Ναύπλιο, το Αίγιο, την Πάρο, την Αντίπαρο, την Τήνο και την Κέρκυρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο bloode.org.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το Bloode συνεχίζει και τον Νοέμβριο τις εθελοντικές αιμοδοσίες σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας σε τακτικούς αιμοδότες και σε όσους σκέφτονται να δώσουν αίμα για πρώτη φορά την ευκαιρία να συμμετάσχουν.

ADVERTISEMENT

Το Bloode θα βρίσκεται την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στη ΣΤΟΑ στην Αθήνα και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος Allwyn Care

Παράλληλα, πραγματοποιούνται δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος Allwyn Care, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Choose Life, η οποία ενημερώνει για τη δωρεά μυελού των οστών. Οι δράσεις ενισχύουν τις δημόσιες δομές Υγείας και ενθαρρύνουν μια ενεργή κουλτούρα εθελοντικής προσφοράς.

Το πρόγραμμα των δράσεων:

ADVERTISEMENT
  • 8 Νοεμβρίου: Αίγιο
  • 10 Νοεμβρίου: Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Αθήνα
  • 11–15 Νοεμβρίου: Πάρος και Αντίπαρος, με επιμέρους αιμοδοσίες
  • 23 Νοεμβρίου: Μεταξουργείο, Αθήνα
  • 27 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου: Τήνος
  • 28 Νοεμβρίου: Κέρκυρα

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε

Η ανάγκη για αίμα είναι διαρκής. Λίγα λεπτά από τον χρόνο ενός εθελοντή μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που χρειάζεται αίμα.

Ραντεβού για αιμοδοσία κλείνετε στο bloode.org.

Λίγα λόγια για το Bloode

Το Bloode είναι ο πρώτος ελληνικός μη κυβερνητικός οργανισμός που φροντίζει το αίμα. Στόχος του είναι να κάνει την αιμοδοσία εύκολη και προσβάσιμη σε όλους και να συμβάλει στην πρόληψη, ώστε να μειωθούν οι ανάγκες σε αίμα.

Από το 2015 έχει υλοποιήσει 300 αιμοδοσίες σε 21 πόλεις της Ελλάδας, σε συνεργασία με 30 νοσοκομεία, κινητοποιώντας περισσότερους από 100.000 εθελοντές αιμοδότες. Μέσω εκπαιδευτικών δράσεων και αιμοδοσιών, σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, καλλιεργεί μια κουλτούρα κατανόησης της αξίας της αιμοδοσίας.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο