E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το σκαμπό, η σύζυγος, το κόκκινο παντελόνι, το χαμένο στιλό: Τα αξιοπερίεργα των πολιτικών αρχηγών

Όσα έγιναν σήμερα το πρωί

Το σκαμπό, η σύζυγος, το κόκκινο παντελόνι, το χαμένο στιλό: Τα αξιοπερίεργα των πολιτικών αρχηγών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/1/2015 | 18:30

Ατυχήματα, συμπτώσεις, αξιοπερίεργα περιστατικά συνέβησαν την ώρα που ψήφιζαν οι αρχηγοί των κομμάτων για αυτές τις εκλογές, που πολλοί εξ αυτών χαρακτήρισαν ιστορικές. Οπωσδήποτε τα περισσότερα φώτα έπεσαν πάνω στον Αλέξη Τσίπρα, που έζησε μοναδικές στιγμές μέσα και έξω από το εκλογικό τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν τόσοι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο, που ήταν αδύνατο να πάρουν όλοι πλάνο του Αλέξη Τσίπρα την ώρα της ψηφοφορίας. Η λύση βρέθηκε όταν κάποιος έφερε ένα... σκαμπό, πάνω στο οποίο ανέβηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει τη δήλωσή του σε ελληνικά και αγγλικά, εντυπωσιάζοντας μάλιστα με τη σημαντικότατη βελτίωση που έχει σημειώσει στα αγγλικά και η οποία σχολιάστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχολιασμού έτυχε όμως και η γραβάτα του Αντώνη Σαμαρά, που ήταν κατακόκκινη, δημιουργώντας συνειρμούς σε πολλούς με το κόκκινο του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του, ο Κώστας Καραμανλής για πρώτη φορά πήγε να ψηφίσει χωρίς γραβάτα. Έφυγε χωρίς δήλωση – όπως συνηθίζει εξάλλου. Mάλιστα, το εκλογικό τμήμα του ήταν ακόμα στολισμένο με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Σημειώνεται, πως κόκκινη γραβάτα φορούσε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν τω μεταξύ, δεν είχε στιλό το παραβάν όπου περίμενε να ψηφίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ψηφοφόροι να βάλουν σταυρούς. Μάλιστα, ο κύριος Παπούλιας αρνήθηκε ευγενικά, αλλά επίμονα να περάσει πρώτος, όταν ο προπορευόμενος πολίτης τού ζήτησε να περάσει πρώτος στο παραβάν.

Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που πήγε να ψήφισε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Μαζί με την ¶ντα έφτασαν στο εκλογικό τμήμα και περίμεναν επί ώρα στην ουρά, αν και κάποιοι τους προέτρεπαν να περάσουν πρώτοι. Ο αρχηγός του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών επέμενε ότι θα ψηφίσουν όταν έρθει η ώρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντιμέτωπος με διαμετρικά αντίθετες συμπεριφορές ήρθε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ένας ηλικιωμένος τον πλησίασε και του φίλησε το χέρι έξω από το εκλογικό κέντρο, ενώ ελάχιστοι συγκεντρωμένοι φώναζαν αντιμνημονιακά συνθήματα. Εντυπωσίασε πάντως η λακωνικότατη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ –μόλις 15 λέξεις!–, αλλά και το γεγονός ότι ζήτησε με τα μάτια την επιβεβαίωση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ για το αν μπορεί να προχωρήσει στη δήλωσή του.

Όσον αφορά τον Σταύρο Θεοδωράκη, αυτός έφτασε φορώντας κόκκινο παντελόνι και κονκάρδα, ενώ οι συνεργάτες του δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για τον συμβολισμό της διεύθυνσης όπου βρισκόταν το σχολείο όπου ψήφισε: στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Ανακαινίζω 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι αναφορικά με την υποχρέωση ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου

Σήμερα

Το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτεί μόνο αισθητικές αλλαγές - η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ουσιαστική προϋπόθεση συμμετοχής

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Τι αποκαλύπτουν τα νέα αρχεία του Πενταγώνου για τα UFO ‑ ποια περιστατικά δεν έχουν ακόμα εξηγηθεί

Σήμερα

Σαράντα νέα αρχεία με βίντεο, ηχητικά και έγγραφα από CIA, NASA και FBI φέρνουν στο φως μαρτυρίες στρατιωτικών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παραμένουν αναπάντητα.

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

Σήμερα

Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Αγωγή κατά της Πλεύσης Ελευθερίας από την Όλγα Δάλλα – Υποστηρίζει ότι στερήθηκε τη βουλευτική έδρα λόγω… λίστας

Σήμερα

Δικαστικά κινείται η Όλγα Δάλλα για την απώλεια της έδρας της μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2023 - Ζητά τη βασική βουλευτική αποζημίωση 4 ετών

Τρομακτικό βίντεο: Παρά τρίχα γλίτωσε πεζός στη Νέα Υόρκη – Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Σήμερα

Δύο αυτοκίνητα καρφώθηκαν με μεγάλη ταχύτητα σε κτίριο στο Μπρούκλιν, τραυματίζοντας οδηγούς και πεζό - οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν αμέσως.

Χάρι και Μέγκαν συναντούν τον βασιλιά Κάρολο σε «ιστορική» επανένωση ‑ τα παιδιά είδαν τον παππού τους για πρώτη φορά σε 4 χρόνια

Σήμερα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα υποδέχτηκαν τον Χάρι με την οικογένειά του στο Χάιγκροουβ, σε αυστηρά ιδιωτική συνάντηση χωρίς φωτογραφίες

Ο Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.61μ. με την κορυφαία επίδοση παγκοσμίως φέτος ‑ και απογοητεύτηκε που δεν έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ των 8.66μ.

Σήμερα

Στη 2η προσπάθειά του ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ήδη κάνει 8.52μ., ενώ το προσωπικό του ρεκόρ αγγίζει τα 8.65μ.

Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ αποκτά τον Όσμαν με 9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια – Δίνει 2.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Σήμερα

Ο ΠΑΟΚ εξασφαλίζει τον Τούρκο φόργουορντ για την επόμενη τριετία – Το παρασκήνιο της κορυφαίας μεταγραφής – Στο στόχαστρο και ο Βασίλης Τολιόπουλος με προσφορά έως δύο εκατ. ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.