E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Περιστέρα Μπαζιάνα: H απίστευτη ατάκα για τη μετακόμιση στο Ψυχικό

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα

Περιστέρα Μπαζιάνα: H απίστευτη ατάκα για τη μετακόμιση στο Ψυχικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας: η οικογένεια του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αφήνει το σπίτι στην Κυψέλη και μετακομίζει στο Ψυχικό, σε μονοκατοικία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόνο που ο... θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακες, καθώς καμία τέτοια πρόθεση δεν έχει ο νέος πρωθυπουργός της χώρας. Μάλιστα, ούτε καν σαν σκέψη δεν υπάρχει στο μυαλό του.

Ακόμα και το left.gr μπήκε στο... κόλπο και με ένα έξυπνο φωτομοντάζ διέψευσε τα σενάρια, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η είδηση είναι προφανώς αναληθής και σκόπιμα διοχετευμένη. Στη φωτογραφία, για να μη χαλάσουμε το χατίρι των ευφάνταστων ρεπόρτερ, βλέπετε την πολυκατοικία της Κυψέλης, που μεταφέρεται μαγικά σε πιο χλιδάτη γειτονιά».

Όμως, όπως ήταν λογικό, το... κακό είχε γίνει και τα «νέα» διαδόθηκαν από στόμα σε στόμα, φτάνοντας ακόμα και σε γείτονες του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τη Real News, μια γειτόνισσα της Μπέττυς Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, την πλησίασε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και τη ρώτησε αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν αυτήν και την οικογένειά της να αλλάζουν περιοχή και από το διαμέρισμα της Κυψέλης να μετακομίζουν σε μονοκατοικία του Ψυχικού.

Αν και αιφνιδιασμένη, η Μπέττυ Μπαζιάνα δεν έχασε την ψυχραιμία της και, κυρίως, το χιούμορ της. Τι απάντησε; «Αν ήταν να φύγουμε... φαντάζομαι θα το ήξερα», είπε γελώντας με νόημα στη γειτόνισσα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.