E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέα μόδα: Γυναίκες που ξυρίζουν το πρόσωπό τους

Εκπληκτικά οφέλη και ανανέωση του δέρματος

Νέα μόδα: Γυναίκες που ξυρίζουν το πρόσωπό τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο παράξενο κι αν μας ακούγεται, υπάρχουν γυναίκες που ξυρίζουν το πρόσωπό τους και μάλιστα μιλούν για θεαματικά αποτελέσματα. Την εμπειρία της σχετικά με αυτήν την τεχνική έρχεται να μας εξηγήσει η Angela Garvin, μια νομική σύμβουλος, η οποία κάθε πρωί που ξυπνά, αφού πλύνει το πρόσωπό της και απλώσει λίγες σταγόνες τονωτικής λοσιόν, στη συνέχεια απλώνει αφρό ξυρίσματος στο πιγούνι, το άνω χείλος και σε μια μικρή περιοχή γύρω από τον λαιμό και ξεκινά να ξυρίζεται, προσεκτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού ξεπλύνει το πρόσωπό της με ζεστό νερό, απλώνει ενυδατική κρέμα. Όπως λέει, είναι πολύ ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα του ξυρίσματος, ενώ το επαναλαμβάνει τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα και υποστηρίζει ότι, σε αντίθεση με την άποψη που θέλει τις τρίχες να δυναμώνουν, το πρόσωπό της είναι τόσο λείο, όσο ποτέ άλλοτε. Μιας και οι γυναίκες, όπως και οι άντρες, έχουν τρίχες στο πρόσωπο, που σε άλλες δεν φαίνονται άσχημα, ενώ στις περισσότερες μετά την εμμηνόπαυση και λόγω των ορμονικών αλλαγών αυξάνονται και φαίνονται πιο πολύ, το ξύρισμα μοιάζει να είναι η πιο ανώδυνη και η πιο εύκολη λύση για την περιποίηση του προσώπου.

Σίγουρα δεν πονά τόσο όσο η μέθοδος του λέιζερ ή του κεριού και οι δερματολόγοι φαίνεται να το εγκρίνουν. Μάλιστα, έχει αρχίσει να αποτελεί και κάποιο είδος μόδας, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, το ξύρισμα διώχνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα του προσώπου, με αποτέλεσμα να γίνεται με αυτόν τον τρόπο απολέπιση.

Ο Michael Prager, διάσημος δερματολόγος, τονίζει ότι το ξύρισμα, αποτελεί μια ήπια μορφή απόξεσης του δέρματος, που ενθαρρύνει την παραγωγή του κολλαγόνου, το οποίο με τη σειρά του μειώνει τις ρυτίδες και δίνει στο δέρμα μια όψη νεότητας. Κάθε φορά που η επιδερμίδα τραυματίζεται, το κολλαγόνο παράγεται, ώστε να βοηθήσει την ανανέωση των κυττάρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, φήμες λένε ότι διάσημες σταρ του Hollywood, όπως η Marilyn Monroe και η Liz Taylor, ξύριζαν συχνά τα πρόσωπό τους. Το ποσοστό πάντως των γυναικών που χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο απαλλαγής από τις τρίχες του προσώπου αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, με τις εταιρείες καλλυντικών να σκέφτονται τη δημιουργία σειράς προϊόντων ειδικά για τις κυρίες που ξυρίζουν το πρόσωπό τους.

Ήδη, όποια το επιθυμεί μπορεί να βρει ειδικά ξυραφάκια που διευκολύνουν την όλη διαδικασία και αποτρέπουν τους τραυματισμούς. Τέλος, η Garvin ομολογεί ότι μπορεί το ξύρισμα του προσώπου να μην είναι και η πιο θηλυκή κίνηση, όμως δεν ντρέπεται γι' αυτό, λέγοντας ότι το ξυραφάκι απλά μετακινείται λίγα εκατοστά πιο πάνω από τη μασχάλη.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η τρυφερή χειρονομία στην Αμάλ πριν τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία

Σήμερα

Ο ηθοποιός έφτασε στη διοργάνωση με θαλάσσιο ταξί λίγο πριν τιμηθεί για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο, σε μια στιγμή που θυμίζει έντονα την ταινία του «Jay Kelly».

Η Doja Cat αποκάλυψε ότι «πάλεψε» με την κοκαΐνη και το αλκοόλ

Σήμερα

Έπρεπε να τα βγάλω όλα αυτά από μέσα μου, εκμυστηρεύτηκε η 30χρονη τραγουδίστρια μέσα από μερικά βίντεο στο TikTok

Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου

Σήμερα

«Δεν το περίμενα ειλικρινά, ήταν τόσο ζωντανή στα τηλέφωνα, τίποτα δεν προμήνυε πως κάτι συμβαίνει», είπε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε στις 15 Ιουλίου

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η «παράξενη» κολοκύθα που άφησε τη Βικτόρια άφωνη – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Ο Ντέιβιντ παρουσίαζε περήφανος τη σοδειά του, όμως η Βικτόρια δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή της

Ρούλα Κορομηλά: «Δικό μου το προφίλ, δικοί μου οι κανόνες, δικό μου κι το μπλοκ στους κριτές της κακιάς ώρας»

Σήμερα

Η Ρούλα Κορομηλά απαντά σε όσους σχολιάζουν τις φωτογραφίες της στα social media: «Ανεβάστε ό,τι σας εκφράζει, μην αφήνετε κανέναν να περιορίζει την έκφρασή σας»

Ο γαμπρός του Πασχάλη είναι 38χρονος μουσικός από τη Γαλλία ‑ Νέα φωτογραφία της Ζήνας Αρβανιτίδη με το νυφικό της

Σήμερα

Στη Γλυφάδα τέλεσαν τον γάμο τους η 50χρονη Ζήνα Αρβανιτίδη και ο Φρανκ Ζαραγκόζα

Ταϊβάν: Η σκούπα‑ρομπότ «πρόδωσε» την άπιστη σύζυγο – Ο άνδρας κατέληξε στη φυλακή!

Σήμερα

Χρησιμοποίησε μια σκούπα ρομπότ για να καταγράψει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του, όμως το τέχνασμα του κόστισε πολύ ακριβά

Τι συμβαίνει με τη νέα ταινία του Σάσα Μπάρον Κόεν – Χιλιάδες ζητούν να μην παιχτεί

Σήμερα

Αντιδράσεις προκαλεί στη Βρετανία το «Ali G: Who Iz I?» του Σάσα Μπάρον Κόεν, με εκστρατεία που καλεί τους κινηματογράφους να μην την προβάλουν.

Σάρα Μισέλ Γκέλαρ ‑ Φρέντι Πρινς Τζούνιορ: Τα 24 χρόνια γάμου ενός από τα πιο σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ

Σήμερα

Γνωρίστηκαν το 1997 στα γυρίσματα της ταινίας τρόμου «Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι» και έμειναν για χρόνια απλά φίλοι

Εύα Μέντες: «Είναι το μόνο που έχω» ‑ Tο τατουάζ για τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Χτες

Η ηθοποιός αποκάλυψε στους followers της τι σημαίνει η φράση χαραγμένη στον καρπό της, σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη φωτογραφία του σχεδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.