E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η ειρωνική απάντηση της Ελένης στην Έλενα Μακρή‑Λυμπέρη

Εκνευρισμένη η παρουσιάστρια διασκέδασε με τον θυμό της

Η ειρωνική απάντηση της Ελένης στην Έλενα Μακρή‑Λυμπέρη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/2/2015 | 00:00

Χωρίς να αναφέρει ονόματα, η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε να στείλει σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή της, την απάντηση στη χθεσινή ανάρτηση της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη στο προσωπικό της blog, Elena's Diary, όπου εξέθετε ανεπανόρθωτα την παρουσιάστρια και την έκρινε αιχμηρά, προσδίδοντας της διάφορους χαρακτηρισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα που κρατάει στα χέρια της το περιοδικό Hello, μετά την κατάρρευση του Ομίλου Λυμπέρη, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την οργή της για την κίνηση της Ελένης Μενεγάκη να προσφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα και να την εκθέσει, μιλώντας ακόμα και για την απαίτηση της παρουσιάστριας να είναι η νικήτρια βραβείων για να μην κάνει εμπάργκο στον Όμιλο!

Η Ελένη, κρατώντας στα χέρια ένα βιβλίο με τίτλο «Γελωτολογία», προσπάθησε να εξηγήσει σε όλους πόσο χρειάζεται στους ανθρώπους να γελούν και ευτυχώς που βρίσκονται καθημερινά λόγοι που κάνουν το χειλάκι της να γελάει!

«Εδώ είμαι με σύνθημα "Γελωτολογία"! Αυτά είναι συνθήματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Γελωτολογία. Ακούγοντάς το τι σκέφτεστε ρε παιδιά; Και ευτυχώς κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι να μας κάνει και λίγο να γελάσει το χειλάκι μας. Βελτιώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια της επιστήμης του γέλιου... αν δεν βρείτε κάτι γύρω σας να γελάσετε, υπάρχει επιστήμη θα τη βρούμε, θα τη συζητήσουμε. Το βιβλίο αυτό θεωρώ ότι σε κάποιους θα χρησιμεύσει πάρα πολύ», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την παρουσιάστρια στήριξαν με τον δικό τους τρόπο οι συνεργάτες της, πετώντας κουβέντες όπως «φαιδρά πράγματα» και «γελοιότητες». Να σημειώσουμε ότι η Ελένη ομολόγησε ότι το βιβλίο της το είχαν στείλει πριν από μερικές μέρες και θεώρησε ότι τώρα είναι η ώρα να αναφερθεί σε αυτό, καθώς και να το δώσει δώρο στις τηλεθεάτριές της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Σήμερα

Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Σήμερα

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Σήμερα

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

Σήμερα

Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Σήμερα

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Σήμερα

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

Σήμερα

Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

Σήμερα

Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

Σήμερα

Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

Χτες

Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

Χτες

«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.