E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ολα όσα δεν ξέραμε για τη χρυσή κληρονόμο Ευγενία Νιάρχου

Έχει δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων

Ολα όσα δεν ξέραμε για τη χρυσή κληρονόμο Ευγενία Νιάρχου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/4/2015 | 00:00

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει στο Λονδίνο. Η Ευγενία Νιάρχου είναι μια πραγματική κοσμοπολίτισσα, που όμως ποτέ δεν ξεχνά την αγάπη της για την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, ενώ η ίδια ασχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων, Venyx.

Η χρυσή κληρονόμος δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Glow που κυκλοφορεί και μιλά στη δημοσιογράφο Ελεωνόρα Κανάκη για τον εαυτό της, την αγάπη της για την μόδα και τη δική της Ελλάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια υποστηρίζει ότι κληρονόμησε την αγάπη της για το στιλ και την κομψότητα από τις γιαγιάδες της, Ευγενία Λιβανού και Dolores Guinness: «Και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν οι πιο κομψές γυναίκες. Εντελώς διαφορετικές, αλλά υποθέτω πως αυτή η διαφορετικότητα εξηγεί τι μου αρέσει. Έχω μια πλευρά που της αρέσουν τα όμορφα, κλασικά και κομψά σύνολα και μια άλλη που αγαπάει την τρέλα των 90s και τα χρώματα».

Ο παππούς και η γιαγιά της, Σταύρος Νιάρχος και Τίνα Λιβανού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γιαγιά της, Dolores Guinness.Η κόρη της Guinness, Βικτόρια Χριστίνα, παντρεύτηκε τον γιο του Σταύρου Νιάρχου, Φίλιππο, το 1984.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τον χαρακτήρα της, η χαμηλών τόνων Ευγενία Νιάρχου παραδέχεται πως είναι κλειστή. «Παρ' όλα αυτά, είμαι τολμηρή και περιπετειώδης, με περιέργεια για τη ζωή και τα μυστήριά της. Μάλλον είμαι πολύ δημιουργική, γι' αυτό και δίνω μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες», λέει η ίδια. Παραδέχεται ότι τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της, καθώς από τότε που θυμάται τον εαυτό της ταξιδεύει.

«Είναι η ανακάλυψη του άγνωστου, των νέων εμπειριών, των νέων γεύσεων, πολιτισμών και εικόνων. Μου αρέσει να ταξιδεύω, γιατί ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος και πιστεύω πως είναι κρίμα να μην ανακαλύπτεις μέρη, αν σκεφτείς ότι ζεις μόνο μια φορά. Το ταξίδι για μένα, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα το να πάει κανείς σ' έναν εξωτικό προορισμό. Μπορεί απλά να είναι το ταξίδι σε μια άλλη περιοχή ή πόλη της χώρας σου. Το θέμα για μένα είναι ν' ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις και να πάρεις όλες τις εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει ένα άγνωστο για σένα μέρος», δηλώνει η ίδια.


Η σχέση της όμως με τον τόπο καταγωγής της, την Ελλάδα, παραμένει σταθερή, παρά τα δεκάδες ταξίδια. «Από την Ελλάδα αγαπώ τους ανθρώπους, τα μέρη και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Κάτι ακόμη που αγαπώ είναι η ιστορία της – είναι τόσο πλούσια και μ' έντονο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Επίσης, με συναρπάζει η ελληνική μυθολογία. Οι αρχαίες ιστορίες σχετικά με θεούς και ήρωες είναι μια πηγή έμπνευσης. Για τον λόγο αυτό, τα μουσεία είναι πολύ σημαντικά. Είναι ο τρόπος να διατηρηθεί η ιστορία και να προωθηθεί στις μελλοντικές γενιές», καταλήγει η Ευγενία Νιάρχου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Σήμερα

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Σήμερα

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Σήμερα

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Σήμερα

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Σήμερα

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Σαρλίζ Θερόν: Χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας

Χτες

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.