E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ρομπότ έπιασε δουλειά ως ρεσεψιονίστ σε εμπορικό κέντρο

Ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις των πελατών

Ρομπότ έπιασε δουλειά ως ρεσεψιονίστ σε εμπορικό κέντρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μοιάζει με αληθινή γυναίκα, όμως είναι ένα ρομπότ, το οποίο, όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, δουλεύει στη ρεσεψιόν ενός πολυκαταστήματος στο Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιας και έχει την ικανότητα της ομιλίας, η εκπληκτική αυτή εφεύρεση, που έχει ανθρώπινες διαστάσεις, τοποθετήθηκε στη θέση της υποδοχής τους εμπορικού κέντρου, ώστε να βοηθά τον κόσμο που βρίσκεται εκεί και χρειάζεται οδηγίες. Το ανθρωποειδές κατασκεύασμα θα εργάζεται πλέον στο συγκεκριμένο πολυκατάστημα της ιαπωνικής πρωτεύουσας και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις των πελατών, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας μέρα της εμφάνισής του εκεί χαμογελούν μόλις το βλέπουν.

Η Aiko Chihira, όπως ονομάζεται η νέα ρεσεψιονίστ του καταστήματος Mitsukoshi Nihonbashi, παρουσιάστηκε και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Οι επικεφαλής του εν λόγω δημιουργήματος θέλουν να πιστεύουν πως το ρομπότ τους θα είναι αποτελεσματικό ως προς την παροχή πληροφοριών στους πελάτες, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει και στο να ενισχυθούν οι καμπάνιες του καταστήματος.

Πάντως, η ρεσεψιονίστ Mio Sakai, που εργάζεται στο ίδιο πόστο εδώ και δύο χρόνια, δήλωσε πως νιώθει τιμή που θα συνεργάζεται με το ρομπότ, αν και της φαίνεται λίγο σκληρό το χαμόγελό του. Η εταιρεία που ανέπτυξε τις τεχνολογίες πίσω από τις κινήσεις του σώματος της Aiko δεν είναι άλλη από την Toshiba, η οποία φρόντισε και για τον συγχρονισμό των κινήσεων του στόματος με τη φωνή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν βέβαια, η Aiko διαβάζει μόνο προγραμματισμένα σενάρια, όμως στο μέλλον θα αναβαθμιστεί και σχετικά με τις γλώσσες που μιλάει.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Σήμερα

O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Σήμερα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

Σήμερα

«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Σήμερα

Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Σήμερα

Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Χτες

Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.