E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σάλος από σeξιστικό σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για Βαρβιτσιώτη και Παπασταύρου

Δείτε το βίντεο

Σάλος από σeξιστικό σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για Βαρβιτσιώτη και Παπασταύρου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/4/2015 | 00:00

«Δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον αδελφό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Σταύρο Παπασταύρου - «Αυτό δεν το ξέρουμε« σχολίασε πικρόχολα ο Αλ.Τριανταφυλλίδης σε μια επίδειξη αποτυχημένου χιούμορ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να εκστομίζει ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο συνέλαβε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη. Το περιστατικό συνέβη κατά την χθεσινοβραδινή επεισοδιακή συνεδρίαση της ολομέλειας για την επανίδρυση της ΕΡΤ.
Ήταν μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Αδωνις Γεωργιάδης συγκρούονταν με σφοδρότητα για την λίστα Λαγκάρντ.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατά την τοποθέτησή της αναφέρθηκε σε μια σειρά υποθέσεων μεταξύ των οποίων και η σχέση συναλλαγής με το Δημόσιο που είχε η εταιρία της συζύγου του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ θεώρησε τις αναφορές της προέδρου της Βουλής «αισχρές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι αισχρό αυτό που κάνετε και ως γυναίκα» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην κυρία Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Η γυναίκα του κ. Στουρνάρα έχει μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων τριάντα χρόνια. Δεν είχε εταιρεία, όταν έγινε υπουργός ο κ. Στουρνάρας. Είναι ανεπίτρεπτο μια κυρία που μιλάει για το φεμινισμό και τα ίσα δικαιώματα ανδρών-γυναικών, να ισχυρίζεται ότι πρέπει η σύζυγος κάποιου, όταν αυτός γίνεται υπουργός, να πηγαίνει σπίτι και να σταματάει τη δουλειά της. Απορώ πώς το λέτε και συνεχίζετε και το λέτε».

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 16:20:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επανήλθε και εξήγησε πως «εν σχέση δε με την αήθη σας αναφορά σε σχέση με το ποια είναι γυναίκα και ποιος δεν είναι, το θέμα του να υπάρχει μια εταιρεία στην οποία συμπράττει η οικογένεια του κ. Στουρνάρα, η σύζυγος και οι θυγατέρες του και η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο αδερφός του κ. Βαρβιτσιώτη και ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο κ. Παπασταύρου –που δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας ούτε ο άλλος….».

Σε εκείνο το σημείο όμως ο παρακαθήμενος Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ακούγεται να σχολιάζει «αυτό δεν το ξέρουμε» και να γελάει.

Το περιστατικό αποτυπώνεται και στο σχετικό βίντεο με αποτέλεσμα κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας να καταγγέλλουν τον κ. Τριανταφυλλίδη και να ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει τον βουλευτή του. «Ο θλιβερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τριανταφυλλίδης προέβη σε ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο. Καλούμε την παρακαθήμενη στο βουλευτή και υπερευαίσθητη Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς και τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσουν απερίφραστα το σχόλιο του βουλευτή και να τον ανακαλέσουν στην τάξη» αναφέρει χαρακτηριστικά η Συγγρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τριανταφυλλίδης: Το σχόλιο αφορούσε στα όσα έλεγε η πρόεδρος της Βουλής

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε αργότερα ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, καθώς με ανακοίνωσή του παραδέχεται ότι έκανε το σχόλιο «δεν το ξέρουμε αυτό», το οποιο όμως δεν αναφερόταν στο αν είναι άνδρες οι καταγγελλόμενοι από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, Θωμάς Βαρβιτσιώτης και Σταύρος Παπασταύρου, αλλά στην ουσία της καταγγελίας της Προέδρου της Βουλής.

Υποστηρίζει δηλαδή ότι ο ίδιος αμφισβήτησε τα όσα έλεγε εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου και όχι τον ανδρισμό συγκεκριμένων ανθρώπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:
«Η μονταζιέρα των κύκλων της Ν.Δ. σε full πρόγραμμα. Σήμερα παραφράζουν τα χείλη μου. Αύριο θα αναγνώσουν την παλάμη μου, για να προεξοφλήσουν τη μοίρα μου. Πόσο πιο χαμηλά μπορούν να πέσουν οι κύκλοι ενός κόμματος;
Η επιχείρηση στοχοποίησης και σπίλωσης μου κορυφώνεται. Αποδιδόμενο σε μένα σχόλιο , που συνοδεύει την παρέμβαση της Πρόεδρου της Βουλής , αναφέρεται σκωπτικά στη συμμετοχή συγκεκριμένων προσώπων σε εταιρία, υπόθεση την οποία γνωρίζουμε άλλωστε από παλιότερα δημοσιεύματα και καταγγελίες. Με βάση αυτό το σχόλιο μου: «δεν το ξέρουμε αυτό;»-(ότι δηλαδή συμμετείχαν), πλάθουν φανταστικές ερμηνείες και μου αποδίδουν ανύπαρκτες προθέσεις.
Προδίδει ωστόσο σαφέστατα και αποκαλύπτει το τελικό στόχο των ευφάνταστων κατασκευαστών της πραγματικότητας. Επιχειρούν να κλείσουν στόματα , που μιλούν και θέτουν πολιτικά ζητήματα αιχμής, όπως το θέμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων και των προστίμων στα τηλεοπτικά κανάλια. Παραμένω όρθιος. Υπερασπίζομαι πολιτικές.
Αυτοί που επιχείρησαν χθες στη Βουλή να μου αποδώσουν ιδιοτελή κίνητρα σχετικά με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, έχοντας το θράσος να προσβάλλουν ακόμη και συγγενικά μου πρόσωπα, εμφανίζονται σήμερα ως τιμητές. Αυτό που τελικά τους ενοχλεί είναι ότι η κυβέρνηση ΑΝΟΙΓΕΙ την ΕΡΤ.».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

Χτες

Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

Χτες

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

Χτες

Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

Χτες

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

Χτες

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

Χτες

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

Χτες

Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Χτες

Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

Χτες

Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

Χτες

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Χτες

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Δείτε βίντεο: Έπεσαν βράχοι στην παραλία Μύρτος της Κεφαλονιάς

Χτες

Στο σημείο υπάρχει ειδικό σήμα επικινδυνότητας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.