E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Έχω κάνει έpωτα με πολλούς επώνυμους της showbiz»

Τι ανέφερε στην κατάθεσή του ο πατέρας της μικρής ¶ννυ για την προσωπική του ζωή

«Έχω κάνει έpωτα με πολλούς επώνυμους της showbiz»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/5/2015 | 12:59

Ως πληρωμένο ζιγκολό επωνύμων, της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας, παρουσίασε τον εαυτό του ο 27χρονος Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας», κατά τη διάρκεια των διαδοχικών και πολύωρων ανακρίσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποστήριξε πως γνώριζε ακόμη και τους δολοφόνους του 83χρονου γνωστού συγγραφέα, Μένη Κουμανταρέα, οι οποίοι σύχναζαν στα ίδια γκέι μπαρ, όπως και εκείνος, αναζητώντας «πελάτες». Επιχειρούσε να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, να αλλάξει κατεύθυνση στις ερωτήσεις, να τους «χώσει» στο ροζ κουτσομπολιό και να κερδίσει χρόνο για να μεθοδεύσει τις επόμενες κινήσεις του σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

«Έχω κάνει έpωτα με πολλούς επώνυμους της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας. Κοιμήθηκα με δύο μόδιστρους και ένα γνωστό κομμωτή. Τους αναγνώρισα μετά όταν τους είδα στα κανάλια. Μου έδιναν πολύ καλά λεφτά. Είχα πάρει 100-200 ευρώ την κάθε φορά από αυτούς», ισχυρίστηκε, αφήνοντας εμβρόντητους τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ισχυρισμοί που φαίνεται να επιβεβαιώνονται σε ένα βαθμό, με τα στοιχεία της υπερβολής που προσέθεσε ο δράστης.

Οι… ροζ αφηγήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 27χρονος προσπάθησε έντονα να «καθοδηγήσει» τους αστυνομικούς στο ροζ κουτσομπολιό, παραθέτοντας λεπτομέρειες των εpωτικών του συνευρέσεων με τους διάσημους παρτενέρ του. Για να τραβήξει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των αστυνομικών μπήκε και σε διαδικασία «αξιολόγησης» των επιδόσεων των επωνύμων κατά τη διάρκεια των πριβέ συναντήσεών τους.

Ο «Σάββας» πριν γνωρίσει τη Δημητρίνα Μπορίσοβα σύχναζε σε γκέι μπαρ των Κάτω Πατησίων, προσφέροντας έναντι αμοιβής τις εpωτικές υπηρεσίες του στους επώνυμους θαμώνες των καταστημάτων, που ζητήσουν την «παρέα» του. Ο Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας» υποστήριξε μάλιστα ότι σε αυτά τα στέκια είχε γνωρίσει τον 25χρονο Stefan Matasareanu και τον 29χρονο Cosmin Gaitan, δολοφόνους του 83χρονου συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, στις 5 Δεκεμβρίου 2014, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Ζακύνθου, στην Κυψέλη. Τους αναγνώρισε, όπως είπε στους αστυνομικούς, από τις φωτογραφίες τους, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψή τους, αποφεύγοντας να πει αν γνώριζε και το συγγραφέα.

Ο άνθρωπος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη φρικαλεότητα των πράξεών του πάνω στην 4χρονη κόρη του, επινόησε το σενάριο εξαφάνισής της, παρότι την είχε σκοτώσει και βεβηλώσει το νεκρό κορμί της. Έπειτα πήρε «νομικές» συμβουλές για να αρνείται πεισματικά ότι τη σκότωσε, προκειμένου να κατηγορηθεί μόνο για περιύβριση νεκρού, αφού δεν θα βρισκόταν ποτέ το εξαϋλωμένο κορμί της Αννυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, προσπάθησε να πείσει τη Δημητρίνα Μπορίσοβα ότι οι ευθύνες της εξαφάνισης του παιδιού θα έπεφταν πάνω της σχεδιάζοντας «απόδραση» στη Βουλγαρία, που χάλασε από την επιθυμία επιστροφής της συντρόφου τους λόγω των έντονων πιέσεων των γονιών της. Δεν μπορούσε να μην την ακολουθήσει, αφού μια τέτοια κίνηση θα τον καθιστούσε υπεύθυνο για κάτι περισσότερο από την εξαφάνισή της.

Μετά τις αποτρόπαιες αναλυτικές αποκαλύψεις του για τον τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε το παιδί του, χωρίς βέβαια να παραδέχεται ότι το σκότωσε, αλλά πέθανε εξαιτίας «ασθένειας», μέσα από το «μονόκλινο» κελί των φυλακών Κέρκυρας αναδεικνύει την πονηριά και μεθοδικότητά του, αποδίδοντας τις ευθύνες για το θάνατο και τον τεμαχισμό του παιδιού στο φίλο του Βούλγαρο, ο οποίος όμως συντέλεσε σημαντικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να πιστεύει και η Δημητρίνα Μπορίσοβα, θεωρώντας ότι και ο 30χρονος Nasif Ahmentov ή Νικολάι έχει συμμετοχή στη φρικαλέα εξαφάνιση του παιδιού της.

Η τερατώδης «ευφυΐα» του δεν εξέλειπε ούτε από τις στιγμές των ανακρίσεών του, που επινόησε το εpωτικό κουτσομπολιό για να παρασύρει τους αστυνομικούς σε άλλες ερευνητικές κατευθύνσεις, να κερδίζει χρόνο «πετώντας την μπάλα στην εξέδρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να «τσίμπησαν» στο ροζ δόλωμά του, δεν ξέφυγαν από τον κυρίαρχο στόχο εντοπισμού του παιδιού και όταν διαπίστωσαν ότι αυτός ήταν αδύνατος, καθώς τα στοιχεία τους οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι το παιδί είναι νεκρό, επεδίωξαν εντονότερα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στοιχειοθέτησή της, παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους.

Από αυτούς τους ισχυρισμούς των ερωτικών περιπετειών του 27χρονου το μόνο που είχαν διαπιστώσει οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας ήταν πως πράγματι ήταν τακτικός θαμώνας γκέι μπαρ του κέντρου της Αθήνας και μάλιστα καλοπληρωμένος ζιγκολό ομοφυλοφίλων. Ένας «φίλος» του είχε καταθέσει στους αστυνομικούς πως είχε γνωριστεί με τον «Σάββα», το 2007, μέσω της τραβεστί «Ρόζα», κοινής γνωστής τους, και έγιναν «ζευγάρι» από το 2008 έως το 2010 όταν φαίνεται να γνώρισε τη Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί ερευνώντας «χλιαρά» αυτούς τους ισχυρισμούς αποπροσανατολισμού, που ξεστόμιζε ο κυνικός δολοφόνος του παιδιού του, έγιναν αποδέκτες πληροφοριών που τους επιβεβαίωναν σε ένα σημαντικό βαθμό.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή στο διπλό φονικό της Φοινικούντας: Κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός ο 22χρονος που δήλωνε συνεργός

Χτες

Η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Καλαμάτας που χειρίζεται την υπόθεση αποδίδει στον 22χρονο τον ρόλο του φυσικού αυτουργού της διπλής δολοφονίας, καθώς φέρεται να ήταν το πρόσωπο που εισήλθε το μοιραίο βράδυ στη σκηνή του εγκλήματος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το είχε αρνηθεί στην πρώτη του απολογία

Τουλάχιστον 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας

Χτες

Οι κλήσεις αφορούν κυρίως κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων

Απειλή κατά διαδηλωτών από τον γενικό εισαγγελέα του Ιράν: Όλοι τους αντιμέτωποι με θανατική ποινή

Χτες

Οι εισαγγελείς πρέπει να προετοιμάσουν γρήγορα τις δίκες και να μην δείξουν «επιείκεια, συμπόνια ή επιείκεια», πρόσθεσε ο Mohammad Movahedi Azad, γενικός εισαγγελέας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν

Καρυστιανού: Το Σύνταγμα της χώρας έχει γίνει κουρελόχαρτο, καταργήστε το Αρθρο 86 για την ατιμωρησία των πολιτικών

Χτες

Με αιχμηρή ανάρτηση, καταγγέλλει διαπλοκή, συμφωνία EU–Mercosur και νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ζητά άμεση αναθεώρηση του Συντάγματος και κατάργηση του άρθρου 86 και της βουλευτικής ασυλίας

Κραν Μοντανά ‑ Ο ιδιοκτήτης του μπαρ παραδέχεται: «Η έξοδος κινδύνου ήταν κλειδωμένη»

Χτες

Η ανάκριση του Ζακ Μορέτι: «Εγώ άνοιξα εκείνη την πόρτα, δεν ξέρω γιατί ήταν κλειστή»

Η απόφαση των αγροτών πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Χτες

Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον 27χρονο Στέλιο – Είχε πάει για κυνήγι με τον πατέρα και τον αδελφό του

Χτες

«Παγωμένη» η τοπική κοινωνία του Δήμου Βιάννου από τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Τσικνάκη – Ήταν μόλις 27 ετών

Κάτοικοι στην Κολομβία γδύνουν και διαπομπεύουν κλέφτες στον δρόμο

Χτες

Βίντεο από το Μεντεγίν δείχνει κατοίκους να διαπομπεύουν δύο φερόμενους κλέφτες, εν μέσω έξαρσης της εγκληματικότητας στην Κολομβία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 24χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε 13χρονη, τη βίαζε και της έδινε ναρκωτικά

Χτες

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης της ανήλικης, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό της, η οποία την βρήκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από τον αλλοδαπό άνδρα

Γιατί βάφτηκε ροζ ο ουρανός στο Μπέρμιγχαμ: Λύθηκε το μυστήριο ‑ Εντυπωσιακές εικόνες

Χτες

Ο ουρανός πάνω από το Μπέρμιγχαμ βάφτηκε ροζ κατά τη διάρκεια της καταιγίδας «Γκορέτι«, με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου

Αγριο επεισόδιο on air με φόντο την Καρυστιανού: Η Τζάκρη μίλησε για «αλητεία» και ο Λαζαρίδης έφυγε από το στούντιο

Χτες

Η Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε για «αλητεία» από πλευράς ΝΔ, ο Μακάριος Λαζαρίδης αντέδρασε έντονα και αποχώρησε από την εκπομπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.