Η πρώην Μις Τουρισμός στην αγκαλιά του «βασιλιά των τσιγγάνων»
Στα καλύτερά της

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η πρώην Μις Τουρισμός Έλενα Κωνσταντινίδου. Η 26χρονη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την περιπετειώδη σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, έχει κάνει νέα αρχή στο πλευρό του 30χρονου «βασιλιά των τσιγγάνων», Μάρκου Βιλανάκη, από τη Λάρισα.
Ο έpωτάς τους μετρά ήδη έναν χρόνο και σύντομα θα αποφέρει τον πρώτο του καρπό, την κορούλα τους, αφού η νεαρή καλλονή είναι έγκυος πέντε μηνών.
«Τι θέλει με έναν τσιγγάνο μία κοπέλα που διατηρούσε σχέση με χρυσαυγίτη;», έλεγαν ακόμη και μέσα στην κοινωνία των τσιγγάνων όσοι πληροφορήθηκαν τη σχέση τους, κάτι που δεν άργησε να συμβεί, καθώς ο Μάρκος Βιλανάκης προέρχεται από γνωστή οικογένεια αθίγγανων.
Όμως ο έpωτάς τους ήταν τόσο ισχυρός, που δεν διαταρράχθηκε από αυτά τα σχόλια. Αντίθετα, φούντωσε ακόμη περισσότερο. Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο μέσα από κοινούς φίλους και σύντομα κατάλαβαν ότι ο ένας έχει γεννηθεί για τον άλλο. Αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο σπίτι του Βιλανάκη στη Λάρισα, ενώ σε τέσσερις μήνες θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα βαφτίσουν την ημέρα του γάμου τους.
Όσο για τον παρελθόν της Έλενας Κωνσταντινίδου με τον Ηλία Κασιδιάρη; ¶νθρωποι που τη γνωρίζουν καλά λένε ότι έχει αποτινάξει το παρελθόν της και έχει ξαναβρεί την ηρεμία και το χαμόγελό της στο πρόσωπο του γοητευτικού «βασιλιά των τσιγγάνων».