E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Βέφα Αλεξιάδου «Θα ξαναέκανα εκπομπή με την Ρούλα και την Μενεγάκη»

Η απώλεια των παιδιών της, η καριέρα, το μέλλον

Βέφα Αλεξιάδου «Θα ξαναέκανα εκπομπή με την Ρούλα και την Μενεγάκη»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βέφα Αλεξιάδου μιλά στον Γιώργο Κουτσουρλή για τις δύσκολες ώρες που περνά, για τα εγγόνια της, τα νέα της σχέδια, εξηγεί με ποιες παρουσιάστριες θα χαιρόταν να ξανασυνεργαστεί, αλλά και για το πού πρέπει να πει ένα μεγάλω ευχαριστώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας συναντώ, κυρία Αλεξιάδου! Είσαστε ακούραστη τόσα χρόνια. Από πού αντλείτε δύναμη;
Από την αγάπη στη δουλεια που κάνω και την αγάπη προς αυτόν που την προσφέρω.

Από το ξεκίνημα της καριέρας σας πιστέψατε ότι το μέλλον σας θα 'ναι λαμπρό; Πού σκοντάψατε;
Όσον αφορά την επαγγελματική μου καριέρα, δεν σκόνταψε πουθενά. Συνεχίζει να είναι φωτεινή και λαμπρή. Το ονομά μου στέκεται ψηλά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ο κόσμος με αγαπάει όπως πάντα και συνεχίζει να μαγειρεύει με τις συνταγές και τα βιβλία μου. Με το να μην έχω εκπομπή στην τηλεόραση δεν πάει να πει πως σταμάτησε η καριέρα μου! Καριέρα μου είναι η συγγραφική δουλειά μου, όχι η τηλεόραση. Απόδειξη, ότι ο κόσμος με ακολουθεί. Εκτιμά τη σωστή, με γνώση και αγάπη, δουλειά μου.

«Θα ξαναέκανα εκπομπή με τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τηλεοπτικό σας διαζύγιο με την Ελένη Μενεγάκη ήταν κάπως άχαρο; Δεν σας ξαναείδαμε μαζί από τότε.
Δεν πήρα με κανέναν διαζύγιο. Δεν σπάω ποτέ δεσμούς. Δεν είμαι φίλερις, δεν έχω ανταλλάξει βαριά κουβέντα ούτε με την Ελένη, ούτε με κανέναν άλλο. Η Ελένη είτε γιατί ήταν επιλογή της, είτε γιατί της το επέβαλαν οι συνθήκες, έκανε κάποιες άλλες επιλογές στις συνεργασίες της. Ποτέ δεν είναι αργά. Ρόδα είναι και γυρίζει η ζωή μας.

Με ποιον ή ποια παρουσιάστρια που συνεργαστήκατε θα θέλατε να συναντηθείτε ξανά τηλεοπτικά;
Θα ήταν χαρά μου να ξανακάνω εκπομπή, και με τη Ρούλα και με την Ελένη.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της τηλεόρασης από τότε έως σήμερα; Πληθαίνουν οι εκπομπές μαγειρικής.
Το πολύ το κυρ' ελέησον, το βαριέται κι ο παπάς. Πολύ κουτσομπολιό! Πολλή μαγειρική! Πολλές ίδιες εκπομπές που λένε τα ίδια και τα ίδια, και κακή ποιότητα σε όλα, λόγω της έλλειψης χρημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώσατε τότε που δεν βρισκόσασταν στην τηλεόραση ότι έχει επέλθει το πλήρωμα του τηλεοπτικού σας χρόνου;
Όχι φυσικά. Όταν κάνεις κάτι τόσο ωραίο, τόσο χρήσιμο, τόσο ποιοτικό και με τόση αγάπη, δεν είναι δυνατόν να φανταστείς ότι λογικοί ανθρωποι θα το πετάξουν στα αζήτητα. Δεν συμβαίνει σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι του κόσμου εκτός Ελλάδας. Η Julia Child μαγείρευε στην τηλεόραση μέχρι τα 80 της κι ύστερα συνέχισε εκπομπές με διάφορους σεφ.

Η τηλεόραση σας χάρισε μέχρι και σήμερα, εκτός από αναγνωρισιμότητα, και άνετη οικονομικά ζωή. Προνοήσατε για τα δύσκολα χρόνια που ζούμε;
Ναι, όχι τόσο από τις αμοιβές μου από αυτή, αλλά λόγω της μεγάλης κίνησης των βιβλίων μου, αποτέλεσμα της αναγνωρισιμότητας που μου χάρισε η τηλεόραση. Τρία χρόνια τώρα, που λόγω κρίσης δεν πουλάω βιβλία, ζω και βοηθώ και την υπόλοιπη οικογένειά μου. Τελευταία, με τα μεγάλα έξοδα των εγχειρήσεων της κόρης μου, το απόθεμα μίκρυνε τόσο, που είναι ανάγκη να δουλέψω. Απ' τη στιγμή που έχω τις δυνάμεις, θα το κάνω με χαρά, γιατί μ' αρέσει η δουλειά και γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο πόνος γίνεται εφιάλτης»

Με τις τελευταίες δύσκολες στιγμές που περάσατε στη ζωή σας, η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό σας είναι τεράστια.
Η αγάπη του κόσμου είναι το μπαστουνάκι που με στηρίζει και συνεχίζω τον δρόμο μου με το κεφάλι ψηλά.

Και η αγκαλιά απ' τα εγγόνια σας, χαρίζει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Σωστά;
Η επιθυμία μου να σταθώ αρωγός στα δυο αυτά παιδιά, που λατρεύω, μου δίνει τη μεγαλύτερη δύναμη και το κουράγιο.

Υπάρχουν φορές που νιώθετε μοναξιά και κλαίτε;
Θα ήταν παράλογο να μην υπήρχαν! Τις ατελείωτες, δύσκολες ώρες της μοναξιάς, που ο πόνος γίνεται εφιάλτης και για να λιγοστέψω τον πόνο φροντίζω να απασχολώ τη σκέψη μου με δουλειά. Η καλύτερη λύτρωση.

Ας επανέλθω στα επαγγελματικά! Τηλεοπτικά θα σας δούμε πολύ σύντομα;
Το ελπίζω!

Το νέο σας βιβλίο ακολουθεί τις ανάγκες της σημερινής εποχής. Πείτε μας δύο λόγια.
Η μέθοδος που προτείνω με το νέο μου βιβλίο «Η Βέφα μαγειρεύει slimmer» είναι μια εμπνευσμένη, υγιεινή και σίγουρη μέθοδος αδυνατίσματος, που εφάρμοσα πειραματικά, με σωστό αποτέλεσμα, στον εαυτό μου. Σε έναν χρόνο, με παράλληλη άσκηση, έχασα 14 κιλά. Με τη μέθοδο αυτή αδυνατίζεις αργά, αλλά σταθερά, χωρίς εξαντλητικές δίαιτες και χωρίς να στερήσεις τον οργανισμό από κανένα θρεπτικό συστατικό. Το μεγαλύτερο κέρδος; To στομάχι συνηθίζει σιγά σιγά σε λιγότερη ποσότητα τροφής και τα κιλά μένουν για πάντα.

Επιχειρηματικά συνεχίζετε να δραστηριοποιείστε;
Νομίζω πως η έκδοση του νέου μου βιβλίου, «Η Βέφα μαγειρεύει slimmer», είναι η καλύτερη απάντηση, και η απόδειξη συνάμα, στο ερώτημα αυτό.

Για το τέλος, πού πιστεύετε ότι οφείλετε το μεγαλύτερο ευχαριστώ;
Στον κόσμο που με στήριξε με την αγάπη του τόσα χρονια, και συνεχιζει να με στηρίζει.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έρρικα Πρεζεράκου για DWTS: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου τον επόμενο μήνα»

Σήμερα

Πώς η συμμετοχή της στο show τής άλλαξε τη ζωή

O Όστιν Μπάτλερ ξεκαθαρίζει για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαστε φίλοι...»

Σήμερα

Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους φούντωσαν, όταν απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Σήμερα

Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Billy Bob Thornton: Τι ήταν τα μυστηριώδη μενταγιόν αίματος που φορούσαν με την Αντζελίνα Τζολί

Σήμερα

Ο σταρ αποκαλύπτει την αλήθεια για τα «ανατριχιαστικά» φιαλίδια με το αίμα τους που κρεμούσαν στον λαιμό τους ως ζευγάρι

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Σήμερα

Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Σήμερα

«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Σήμερα

Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου

Γλυκερία για τη συναυλία στο Ισραήλ: Δεν με στήριξαν από τον χώρο μου αλλά δεν με ενδιαφέρει, υπάρχει ζήλια

Σήμερα

Δεν ένιωσα πικρία, γιατί να βαραίνω με αντιπαλότητες τον εαυτό μου; πρόσθεσε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 20
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.