E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η φοιτήτρια που έχει να ξυριστεί 8 χρόνια αποκαλύπτει το σώμα της!

Πώς είναι τα πόδια της και όλα τα υπόλοιπα σημεία του σώματος

Η φοιτήτρια που έχει να ξυριστεί 8 χρόνια αποκαλύπτει το σώμα της!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναρωτηθήκατε ποτέ εσείς οι γυναίκες τι θα γινόταν αν αφήνατε τις τρίχες στο σώμα σας χωρίς αποτρίχωση, ξυραφάκι ή λέιζερ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως να ήσασταν κάπως έτσι... αν όπως η Yasmin δεν είχατε ασχοληθεί με τα παραπάνω για 8 χρόνια.

Η 19χρονη Yasmin Gasimova, σε άρθρο της στην φοιτητική εφημερίδα «The Tab» γράφει χαρακτηριστικά: «Το να είσαι τριχωτή δεν είναι τρομακτικό. Σε μια κοινωνία που θέλει τις γυναίκες να ξυρίζονται, εγώ δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ πως δεν το κάνω. Μπορεί να τριμάρω λίγο τις τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή όταν πηγαίνω διακοπές, αλλά αγγίξτε με μια κανονική μέρα και θα εκπλαγείτε με τις θαμνώδεις μασχάλες μου και τα γούνινα πόδια μου».

Επιπλέον, η κοπέλα παραδέχεται πως έχει δεχτεί bullying για την τριχοφυία της, ήδη από τα 10 της χρόνια, όταν ένα χνούδι εμφανίστηκε στο άνω χείλος της και ενώ άκουγε τα σχόλια των συμμαθητών της, έναν χρόνο αργότερα, η Yasmin αποφάσισε πως για να νιώσει καλά με τον εαυτό της, έπρεπε να σταματήσει να πολεμά τις τρίχες της με ξυραφάκια, κεριά και άλλα μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε, οι τρίχες της φύτρωναν ξανά πολύ γρήγορα, κάτι που την κούραζε και την ταλαιπωρούσε, ενώ γέμιζε σπυριά και ποτέ της δεν αισθανόταν άνετα. Επίσης δήλωσε πως τα άτριχα πόδια της δεν ταίριαζαν με το υπόλοιπο τριχωτό κορμί της. Πάντως, από την ώρα που η 19χρονη έκοψε την αποτρίχωση, δηλώνει πως νιώθει απελευθερωμένη και είναι πλέον χαρούμενη με την όψη της, ενώ, όπως λέει, θα ξυριστεί ξανά μόνο αν υπάρχει κάποια απόλυτη ανάγκη, κάτι που συμβαίνει σπάνια, και αυτό μόνο και μόνο γιατί θέλει να αποφύγει τα περίεργα βλέμματα και την απόρριψη.

Το μόνο σημείο που δεν αφήνει στην τύχη του είναι τα φρύδια της, που τα βγάζει συχνά και ορισμένες φορές τις τρίχες στο σαγόνι της, όταν μεγαλώσουν υπερβολικά. Όμως πέρα από τον προσωπικό της λόγο, η Yasmin θέλει να περάσει και ένα κοινωνικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες, τις οποίες καλεί να νιώσουν άνετα με την τριχοφυία τους, όπως ακριβώς κάνουν και οι άντρες. Μιας που και τα δυο φύλα έχουν τρίχες, η 19χρονη δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες θα πρέπει να μένουν εντελώς άτριχες. Αναρωτιέται, αν η βρομιά και η τρίχα σχετίζονται, τότε γιατί να πρέπει οι γυναίκες να είναι πιο καθαρές από τους άντρες; ¶λλωστε, όπως λέει, αυτό είναι το πραγματικό γυναικείο σώμα και δεν υπάρχει λόγος να τα κρύβουμε.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Σήμερα

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Σήμερα

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Σήμερα

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Σήμερα

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Σήμερα

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Σαρλίζ Θερόν: Χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας

Χτες

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.