E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Athens Fringe Live 2015

Athens Fringe Live 2015
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/6/2015 | 11:30

Το Athens Fringe Live επιστρέφει το 2015 από τις 22 Ιουνίου 2015 για έβδομη συνεχή χρονιά, για ακόμη μία φορά στο κέντρο της Αθήνας με το ίδιο μότο, «η Αθήνα μάς ανήκει»! Το κέντρο της πόλης, στο Βρυσάκι, στην Πλάκα, πλημμυρίζει μουσική , χορό και θέατρο από δημιουργούς, από κάθε μορφή τέχνης και κάθε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού μέσω του Fringe Network.

Στόχος η αναζωπύρωση της αγάπης του κοινού για την πόλη της Αθήνας και η μετάδοση μιας ενέργειας θετικής που θα εμπνεύσει νέες δημιουργίες και κοινωνικές δράσεις.

Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος εγκαινιάζεται η συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό artFix, του Λονδίνου, που θα επιτρέψει σε Έλληνες καλλιτέχνες να εκθέσουν και να προωθήσουν τη δουλειά τους στο εξωτερικό. To artFix είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει έδρα στο Λονδίνο. Σκοπός του είναι να κάνει τις τέχνες πιο προσιτές στον καθημερινό άνθρωπο και, παράλληλα, να βοηθήσει τους καλλιτέχνες να γίνουν καλύτεροι «επιχειρηματίες» ώστε να μπορούν να ζουν ευχερέστερα από την τέχνη τους. Λειτουργεί από τις αρχές του 2015 στο κέντρο του Λονδίνου, στο Σόχο, και έχει φιλοξενήσει ήδη αρκετές δεκάδες εκθέσεις, παραστάσεις κλπ.

Το Athens Fringe Live ξεκινάει δυναμικά με θεατρικές παραστάσεις, μουσικά Lives, παρουσιάσεις βιβλίων και αφηγήσεις. Επιπρόσθετα, συμπεριλαμβάνονται διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ανάπτυξη γνώσεων και ιδεών μέσω των Industry Boot Camps.

Από τις 22 Ιουνίου έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα τρέχει παράλληλα η ομαδική έκθεση δέκα εικαστικών καλλιτεχνών με έργα ιδιαίτερης καλλιτεχνικής φύσεως.

Φυσικά στο Athens Fringe Live, δεν θα μπορούσε να μη συμπεριλαμβάνεται το πρόγραμμα κοινωνικής δράσης «Αλληλεγγύη» που συνεχίζει τον εκπαιδευτικό του κύκλο σε εντατικούς ρυθμούς ώστε να μπορεί να προσφέρει δωρεάν μαθήματα. Αποτελείται από διάφορες θεματικές ενότητες και αποσκοπούν στην δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση των συμμετεχόντων, στην απόκτηση δεξιοτήτων, αλλά και στη σύσφιξη των μελών της κοινότητας μέσα από την προσφορά.

Τέλος, ιδιαίτερης αναφοράς είναι το κύκνειο άσμα του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα «Το σπίτι της Μπερνάρντα ¶λμπα» με την υπογραφή του Ένκε Φεζολλάρι στη σκηνοθεσία , τη μουσική επιμέλεια και στους φωτισμούς που επέλεξε μία από τις πιο όμορφες, με καλλιτεχνικό αέρα, αυλές της Αθήνας: στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης. Πρεμιέρα 1η Ιουλίου.
 

Αναλυτικά το  πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

 
Σάββατο 20/6

Παρουσίαση Βιβλίου

Γιώργος Βαγγελάκης

«Ημερολόγιο Σκέψεων»

Ώρα: 21.00

 

Δευτέρα 22/6

Αφήγηση

Νάγια Οικονομοπούλου, Ηλίας Μαρκαντώνης

«Η Βάσανος του Σώματος»

Ώρα 21.00

 

Πέμπτη 25/6

Performance

Δήμητρα Ξενάκη, Αριστέα Σταφυλαράκη

«Κοίταξε με»

Ώρα 21.00

 

Τρίτη 30/6

Performance

PartSuspended

«Arrivals-Departures: Station 2»

 

Τέταρτη 1/7

Θέατρο

Ένκε Φεζολλάρι

«Το σπίτι της Μπερνάμπα ¶λμπα.

Ώρα: 21.30

 

Πέμπτη 2/7

Μουσική

Τιμολέων Γκέτσος

«SEE YOU SOON»

Ώρα 21.30

 

Δεύτερα 6 - Τρίτη 7 & Τέταρτη 8 Ιουλίου

Θέατρο

Ένκε Φεζολλάρι

«Το σπίτι της Μπερνάμπα ¶λμπα.

Ώρα: 21.30

 

Σάββατο 11/7

Industry

«Business Plan & Παρουσίαση»

Ζαφειρένια Μπροκαλάκη

Ώρα: 15.00

 

Δεύτερα 13 - Τρίτη 14 & Τέταρτη 15 Ιουλίου

Θέατρο

Ένκε Φεζολλάρι

«Το σπίτι της Μπερνάμπα ¶λμπα.

Ώρα: 21.30

Τετάρτη 15/7

Industry «Νομικές & Λογιστικές Συμβουλές»

Γιώργος Νέρης

Ώρα: 18.00

 

Δεύτερα 20 - Τρίτη 21 & Τέταρτη 22 Ιουλίου

Θέατρο

Ένκε Φεζολλάρι

«Το σπίτι της Μπερνάμπα ¶λμπα.

Ώρα: 21.30     

 

Δεύτερα 27 - Τρίτη 28 & Τέταρτη 29 Ιουλίου

Θέατρο

Ένκε Φεζολλάρι

«Το σπίτι της Μπερνάμπα ¶λμπα.

Ώρα: 21.30

 

Δευτέρα 22 Ιουνίου – Κυριακή 5 Ιουλίου

Εικαστικά/ Προβολές

(Ώρες: 12.00-20.00)

Ομαδική έκθεση

Τζίτζιρα Αικατερίνη «Οι Καρυάτιδες των Αθηνών», Αποστολόπουλος Χάρης, Κατσαράκης Βασίλειος «Τομή σε Χρυσό», Σπανόπουλος Χρήστος «Φωτεινές Διαδρομές», Ντάτσικα Γιώτα «Ανθρώπινα Πόδια», Κοσμίδη Αντωνία «Οι εποχές μας», Παυλή Περσεφόνη, Κρυστάλη Έλενα «Παναγία – Χαίρε στάχυ Βλάστησασα, Γιάμαλη Μελίτα, Σκιαθοπούλου Νάντια,  Modeling Center «Μακέτα_Ελληνικό Χωριό Κάτω Παναγιά»

 

Δευτέρα 15 Ιουνίου – Παρασκευή 10 Ιουλίου

Αλληλεγγύη

Μαθήματα:  Αυτοσχεδιασμός στο Θέατρο, Φωνητική, Υποκριτική, Σύγχρονος Χορός, Oriental,  Εναλλακτική Διακόσμηση

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5ο επετειακό Japan Festival 2026: Ένα διήμερο γεμάτο Ιαπωνία!

Πριν 1 εβδομάδα

4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η Δούκισσα της Πλακεντίας

Πριν 1 εβδομάδα

ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗαπό 08/01 έως 21/02

Έρχεται η παράσταση «Γουέστερν» στο Μικρό Κεραμεικό

Πριν 1 εβδομάδα

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥαπό 19/02 έως 30/04

«Μια ελληνική λέξη που αγαπώ»: Εκπαιδευτική δράση του Σ.ΕΚ.Β. για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πριν 2 εβδομάδες

Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού, αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο για τον ελληνισμό

Athens Fashion Trade Show: Νέες συλλογές SS26 στο Metropolitan Expo

Πριν 4 εβδομάδες

Η Athens Fashion Trade Show θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας τις συλλογές Ανοιξη / Καλοκαίρι 2026 (SS26)

Fuckup Nights Thessaloniki επιστρέφει για 2η χρονιά ‑ 4 αληθινές ιστορίες που αξίζει να ακουστούν

Πριν 4 εβδομάδες

Ετοιμαστείτε για γέλιο, γνώση και δημιουργία από μια κοινότητα που μετατρέπει την αποτυχία σε ευκαιρία για εξέλιξη!

Kapten album presentation @Thessaloniki ‑ Eightball Club

Πριν 11 εβδομάδες

New Date Added!

Super Stereo live στη Θεσσαλονίκη

Πριν 11 εβδομάδες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ12/12

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 1
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.