E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Επίθεση Daily Mail στον Τσίπρα με φωτογραφίες από τη Γένοβα

Τι αναφέρει για την Μπέτυ Μπαζιάνα

Επίθεση Daily Mail στον Τσίπρα με φωτογραφίες από τη Γένοβα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/6/2015 | 00:00

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Daily Mail και εν μέσω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων δημοσιεύει φωτογραφίες από τη συμμετοχή του νυν πρωθυπουργού σε διαδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί το 2001 στο πλαίσιο της συνόδου της G8 στη Γένοβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«To πορτρέτο του ανθρώπου που έχει φέρει το ευρώ στο χείλος του γκρεμού: Αποκαλύπτεται πως ο σκληροπυρηνικός Έλληνας πρωθυπουργός συγκρούστηκε με την ιταλική αστυνομία σε διαδήλωση στη σύνοδο της G8 στη Γένοβα - Η κομμουνίστρια σύντροφός του, η οποία είπε ότι θα τον εγκαταλείψει αν υποκύψει στις απαιτήσεις της ΕΕ», αναφέρεται στον πρόλογο του δημοσιεύματος, που εμπεριέχει πολλούς βαρείς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού.

Φορώντας ένα T-shirt με τον Τσε Γκεβάρα και ένα καπέλο, οι φωτογραφίες δείχνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σε μια βίαιη σύγκρουση με την ιταλική αστυνομία πριν από τη σύνοδο των G8. Ο Τσίπρας ήταν ανάμεσα σε μια ομάδα 1.000 Ελλήνων σκληροπυρηνικών που βρέθηκαν στην Ιταλία με σκοπό να διαταράξουν τη σύνοδο των G8 στη Γένοβα το 2001. Οι αδημοσίευτες αυτές φωτογραφίες δείχνουν τον Τσίπρα, 26 ετών τότε, να παρακολουθεί τη στιγμή που ένας σύντροφός του προσάγεται από την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο αργότερα χρειάστηκε να απομακρυνθεί βιαίως από την μπουκαπόρτα από τους αστυνομικούς, ώστε να μπορέσει το πλοίο να αναχωρήσει. Ο Τάσος Κορωνάκης, σήμερα γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, αργότερα υποστήριξε ότι οι ρίζες του κόμματος μπήκαν εκείνη την ημέρα. Θυμάται τον Αλέξη Τσίπρα την ώρα της δράσης, προσθέτοντας: «Ο Αλέξης πήρε κάποιο γκλομπ», γράφει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

«Οι αγωνιστές από τον Συνασπισμό, μια συμμαχία της ριζοσπαστικής Αριστεράς, ήταν αποφασισμένοι να πάνε στις διαδηλώσεις στη Γένοβα. Αντί να επιστρέψουν στην Ελλάδα αμέσως, οργάνωσαν μια ολοήμερη διαμαρτυρία, εμποδίζοντας την αναχώρηση του πλοίου. Στις βίαιες συγκρούσεις που ακολούθησαν, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Η έκφραση του 26χρονου Αλέξη Τσίπρα προδίδει ένα μείγμα ανησυχίας και ενθουσιασμού...», συνεχίζει η Daily Mail, που στη συνέχεια του μακροσκελούς δημοσιεύματος αναφέρεται με ιδιαίτερα επικριτικά και κακόβουλα σχόλια στην πορεία του κ. Τσίπρα, από τα εφηβικά του χρόνια μέχρι και σήμερα, στη σχέση του με την Μπέτυ Μπαζιάνα, στις διαπραγματεύσεις, καθώς και στις συναντήσεις του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο Βραζιλιάνας influencer στο Ντουμπάι – Έπεσε από τον 27ο όροφο

Σήμερα

Είχε χτίσει μεγάλο κοινό στο διαδίκτυο χάρη στο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και τον πολυτελή τρόπο ζωής που παρουσίαζε στις αναρτήσεις της

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

Σήμερα

Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

Σήμερα

Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

Σήμερα

Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

«Μην το κάνεις»: Το δραματικό βίντεο για να μην πέσει γυναίκα από γέφυρα στο Μπρούκλιν

Σήμερα

Η γυναίκα έμεινε στη γέφυρα για πάνω από μια ώρα, μέχρι ένας αστυνομικός να την αγκαλιάσει και να την απομακρύνει

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

Σήμερα

Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

WSJ: Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για νέο ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Σήμερα

«Θέλουν να εξοντώσουν τον ηγέτη των ΗΠΑ, εμένα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Αγκυρα - Αγνωστες οι πληροφορίες που παρέδωσε η Μοσάντ στις ΗΠΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Γιατί κράτησε ανοιχτή τη Βουλή για τον Ποινικό Κώδικα και ποιους εξυπηρέτησε ο «εντιμότατος»;

Σήμερα

Η λέξη ντροπή δεν είναι πια αρκετή για να αποδώσει το πολιτικό κατάντημα του Τσίπρα, ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σκηνικό πρωτοφανούς έντασης από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ‑ Κάλεσε την αστυνομία

Σήμερα

«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ένα τσιγάρο άναψα»: Βίντεο με τραυματία εργαζόμενο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στην επιχείρηση στον Ασπρόπυργο

Σήμερα

Από την φωτιά τραυματίστηκαν έντεκα άτομα - Τα τρία δίνουν μάχη διασωληνωμένα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία της Εύβοιας ‑ Bίντεο και φωτογραφίες

Σήμερα

Ανησυχία σε κατοίκους και λουόμενους – Αναζητούνται τα αίτια του φαινομένου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.