E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φωκάς Ευαγγελινός: Δείτε τον σε μια σπάνια έξοδο με την επί 23 χρόνια αγαπημένη του

¶γνωστη στο ευρύ κοινό η σχέση τους

Φωκάς Ευαγγελινός: Δείτε τον σε μια σπάνια έξοδο με την επί 23 χρόνια αγαπημένη του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Φωκά Ευαγγελινό, τον άκρως επιτυχημένο χορογράφο, τον γνωρίζετε όλοι σας. Έχετε δει τις δουλειές του και τον έχετε θαυμάσει. Ο ίδιος όμως μοιράζεται εδώ και 23 χρόνια τη ζωή του με την αγαπημένη του, Πίτσα Κουτουφά. Σπάνια όμως ο ίδιος φωτογραφίζεται μαζί της, μια και οι δυο τους θέλουν να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρ' όλα αυτά, παρακολούθησαν μαζί την παράσταση «Αίας» του Σοφοκλή στην Επίδαυρο, χαρίζοντας στους φωτογράφους το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Να πώς ο Φωκάς Ευαγγελινός είχε μιλήσει για τη γυναίκα της ζωής του, λίγο καιρό πριν στο People: «Έχω τον άνθρωπο της ζωής μου, την Πίτσα Κουτουφά, με την οποία ζούμε είκοσι χρόνια μαζί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που να μην έχει σχέση με τη δουλειά μου, γιατί δεν θα μπορούσε να με παρακολουθήσει. Με είχε καλέσει η Μιμή Ντενίση να χορογραφήσω το «Tαμ-Ταμ Ταγνκό» το 1993. Η Πίτσα δούλευε τότε στις δημόσιες σχέσεις της Μιμής. Βγήκαμε δυο-τρεις φορές και από τότε κολλήσαμε. Από ένα σημείο και μετά, έγινε και μέντοράς μου στη δουλειά. Με βοήθησε στις δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε τον δρόμο, και τη σχολή χορού έτσι τη φτιάξαμε το 1996. Με έπεισε μετά κόπων και βασάνων να πάρω δάνειο 80 εκατομμυρίων δραχμών τότε. Με έφερε σε αυτό εδώ το κτίριο, στην Κυψέλη, που ήταν εγκαταλελειμμένο».

Και κατόπιν είχε προσθέσει: «Έχει συμβεί να τη φορτίζω με τα δικά μου. Αν δεν την είχα, θα ήμουν ένας φτωχός καλλιτέχνης. Νιώθω ότι την πιέζω πολύ, με όσα έχει στο κεφάλι της. Αλλά όταν χάνουμε τον εαυτό μας και τον προσωπικό μας χρόνο, χτυπάει ένας συναγερμός, λέμε στοπ και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί όμως οι δυο τους δεν έκαναν ποτέ παιδί; «Εγώ δεν τόλμησα. Θεωρώ τεράστια την ευθύνη ενός παιδιού και δεν αισθανόμουν ώριμος στο να μπορέσω να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό μου λάθος. Θα φανεί εγωιστικό, αλλά η δουλειά λειτούργησε εις βάρος του ενδεχομένου για ένα παιδί. Ποτέ, βέβαια, δεν είναι αργά. Μπορεί να βρεθεί ένας άλλος τρόπος. Πιθανόν για μια υιοθεσία να είμαι ανοιχτός».

Δείτε τους:

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Σήμερα

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Σήμερα

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Σήμερα

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Σήμερα

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Σήμερα

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Σαρλίζ Θερόν: Χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας

Χτες

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.