E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νεκρός 18χρονος Βρετανός από μπουνιές μπάρμαν στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης

Οι φίλοι του τον έβαλαν για ύπνο μετά από μεθύσι της παρέας, αλλά δεν ξύπνησε ποτέ

Νεκρός 18χρονος Βρετανός από μπουνιές μπάρμαν στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/8/2015 | 10:34

Προβληματισμό προκαλεί η ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ σε διάφορες τουριστικές περιοχές που κατακλύζονται την καλοκαιρινή περίοδο από τουρίστες νεαρών ηλικιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην υπόθεση του 18χρονου Βρετανού τουρίστα στον ¶γιο Νικόλαο Κρήτης, ανατροπή επιφύλασσαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που δείχνουν δολοφονία από χτύπημα στο πρόσωπο και πτώση στο έδαφος.

Ο νεαρός είχε βρεθεί νεκρός από τους φίλους του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και η αρχική εκτίμηση των Αρχών ήταν ότι ο θάνατος μπορεί να οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οι τέσσερις φίλοι του τον έβαλαν για ύπνο μετά από μεθύσι της παρέας, αλλά ο 18χρονος δεν ξύπνησε ποτέ.

Η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, και η αστυνομική έρευνα που ακολούθησε έδειξαν ότι ο Βρετανός είχε δεχτεί το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης χτυπήματα στο πρόσωπο από 23χρονο ομοεθνή του, που εργαζόταν ως μπάρμαν στην περιοχή του Σισίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα φέρεται να συνομίλησε –ή να φλέρταρε– υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της διασκέδασης με δύο Αγγλίδες, γεγονός που έβγαλε τον 23χρονο μπάρμαν εκτός εαυτού.

Το αποτέλεσμα ήταν ο μπάρμαν –με τον οποίο ήταν παρέα οι Αγγλίδες– να αρχίσει να χτυπά με μανία στο πρόσωπο τον 18χρονο, ο οποίος έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος.

Από τη νεκροτομή που έγινε στη σορό του διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από πτώση μετά από χτυπήματα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στα Μάλια τον δράστη και πήραν καταθέσεις από τους τέσσερις νεαρούς με τους οποίους το θύμα έκανε διακοπές στο νησί και συγκατοικούσε στο ξενοδοχείο. Όπως είπαν στους αστυνομικούς, μετά τη διασκέδασή τους το βράδυ της Τετάρτης, ο 18χρονος μπορούσε να περπατήσει και έτσι τον πήγαν στο δωμάτιο και τον έβαλαν για ύπνο, πιστεύοντας ότι δεν μιλάει από το μεθύσι. Το πρωί, ωστόσο, κατάλαβαν ότι είναι νεκρός. Ο 23χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο 20χρονος Μέσι κρατούσε αγκαλιά τον βρεφούλη Γιαμάλ το 2007 σε καμπάνια ‑ και αύριο οι δύο τους θα αντιμετωπιστούν στον τελικό του Μουντιάλ 2026.

Σήμερα

Ποιος μαθηματικός υπολόγισε τι κρύβει η ιστορική φωτογραφία Μέσι-Γιαμάλ πριν από 19 χρόνια;

Πρόωρη συνταξιοδότηση: Ποιοι ασφαλισμένοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «παράθυρα» του 2025

Σήμερα

Από την «δεκαετία του ΟΓΑ» έως την κάλυψη εισφορών για ανέργους από τη ΔΥΠΑ - όλες οι διαθέσιμες επιλογές για όσους θέλουν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε σύγκρουση με ΙΧ

Σήμερα

Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη μετά τη μοιραία σύγκρουση στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Καύσωνας: Ποιες περιοχές θα «καούν» τις επόμενες μέρες και πότε θα χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο

Σήμερα

Η Δευτέρα αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα του καλοκαιριού, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.

Τι ανακαλύφθηκε στη Λιβύη και αλλάζει όσα ξέραμε για τον αρχαίο μεσογειακό κόσμο

Σήμερα

Η Γαλλική Αρχαιολογική Αποστολή έφερε στο φως θέατρο, ιερά συγκροτήματα και έναν ελληνικό ιππόδρομο χωρίς αντίστοιχο σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Έβδομη νύχτα επιθέσεων κατά του Ιράν: Τι αποκαλύπτει η Τεχεράνη για τάνκερ, νάρκες και drone

Σήμερα

Η CENTCOM επιβεβαίωσε την έναρξη νέων επιχειρήσεων, ενώ το Ιράν κάνει λόγο για νεκρούς, καιόμενα τάνκερ και κατάρριψη αμερικανικού drone.

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

Χτες

Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Χτες

Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

Χτες

Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Χτες

Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

Χτες

Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

Χτες

Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.