E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξαναχτυπά: Μετά το Σάκη Ρουβά μιλά για την Ελένη Μενεγάκη

Προκαλεί αίσθηση και πάλι

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξαναχτυπά: Μετά το Σάκη Ρουβά μιλά για την Ελένη Μενεγάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/8/2015 | 13:03

Για άλλη μία φορά, η γνωστή ηθοποιός έρχεται να ταράξει τα νερά με τις δηλώσεις της. Το χειμώνα, όλοι θυμάστε το θέμα που είχε προκύψει με το Σάκη Ρουβά. Το ξέσπασμα της στα Θεατρικά Βραβεία «Κάρολος Κουν», η άρνησή της να πάρει το δικό της βραβείο και η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Ρουβά μετά την βράβευσή του για το αρχαίο δράμα, είχαν απασχολήσει τα μέσα για μεγάλο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά η Χρυσούλα Διαβάτη, επανέρχεται δυναμικά. Συγκεκριμένα της ζητήθηκε ανάμεσα σε άλλα, να σχολιάσει τα άτομα που δεν είναι ηθοποιοί κι όμως ασχολούνται με την υποκριτική. «Εμένα με ενοχλεί αυτό γιατί είναι ένας δόλος. Δηλαδή, είναι άνθρωποι οι οποίοι ήταν στις πίστες, έβγαλαν εκατομμύρια και τώρα που τελείωσε το χρήμα, γιατί δεν υπάρχει ο Ελληνάρας που πετάει γαρίφαλα και σπάει πιάτα, αυτοί λοιπόν τώρα που γερνάνε, λένε «τι θα κάνουμε». Και πάνε στο θέατρο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να μπαίνουν σε ένα επάγγελμα επειδή νομίζουν ότι μπορούν να τα κάνουν όλα. Εγώ είμαι 50 χρόνια σε αυτό, έχω ακουμπήσει την ψυχή μου και τη σάρκα μου. Έχω λιώσει τα πόδια μου στα σανίδια, μέρα – νύχτα δούλευα», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για άλλη μία φορά, για όσα συνέβησαν στα βραβεία με το Σάκη Ρουβά. «Δεν το έκανα για εκείνον. Δεν γουστάρω να λέω το όνομα του, δικαίωμα μου δεν είναι; Δεν τον ξέρω για να μιλάω για έναν άγνωστο. Μίλησα για την αναξιοκρατία στην Ελλάδα. Δεν έχω μετανιώσει. Πήγα επίτηδες εκεί. Εμένα ήθελαν να μου δώσουν ένα βραβείο. Τα βραβεία αυτά, όμως, είναι εξευτελιστικά. Σου τα δίνουν χωρίς καν να σε έχουν δει στο θέατρο κάτι άσχετοι με το επάγγελμα μου. Πήγα γιατί ήθελα να πω κάποια πράγματα, γιατί ήξερα ότι θα ήταν τα κανάλια εκεί. Εάν δεν ήταν εκεί κάποια πρόσωπα του συρμού, δεν θα πλάκωναν και τα κανάλια. Δεν δικαιούνται να επεμβαίνουν. Θέλω να προστατεύσω τη δουλειά μου και την δουλειά των νεότερων ανθρώπων».

Ωστόσο αυτή τη φορά αίσθηση προκάλεσε άλλη δήλωση της ηθοποιού. Όταν ρωτήθηκε αν της αρέσει η Ελένη Μενεγάκη, η απάντησή της ήταν τουλάχιστον αναπάντεχη. «Εμένα γιατί να μου αρέσει; Δεν την ξέρω. Εμένα δεν μου αρέσει τίποτα από όλα αυτά. Δεν την έχω δει στην τηλεόραση. Ας είναι και 500 χρόνια στο χώρο. Τι νομίζεις ότι κάθομαι και στήνομαι για να δω; Είμαι νοικοκυρά γυναίκα, μαγειρεύω, πάω ψωνίζω, μεγάλωσα εγγόνια. Δεν είχα χρόνο να δω τέτοια και ποτέ δεν θα έβλεπα», εξομολογήθηκε στη Σάσα Σταμάτη και στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Πριν 1 ώρα

Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Πριν 1 ώρα

«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Χτες

Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Χτες

Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Χτες

Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Χτες

Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Χτες

Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Claudia Schiffer: Έγινε 55 ετών και το γιορτάζει στην Ελλάδα

Χτες

Η Claudia Schiffer ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ευγενία Σαμαρά: Με μπικίνι στα παγωμένα νερά του βόρειου Ειρηνικού

Χτες

«Δεν έχω ξαναμπεί σε πιο κρύο νερό στη ζωή μου», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.