E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γείωσε τη Ζωή ο Στουρνάρας και δεν πάει Βουλή: Έχω δουλειές να κάνω...

Θα επιμείνει σε βίαιη προσαγωγή του;

Γείωσε τη Ζωή ο Στουρνάρας και δεν πάει Βουλή: Έχω δουλειές να κάνω...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/8/2015 | 15:18

Μπορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιμένει να φέρει τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ωστόσο και ο ίδιος ο νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος εξακολουθεί να... αγνοεί τις προσκλήσεις της, επικαλούμενος το ήδη «φορτωμένο» πρόγραμμά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην απαντητική του επιστολή, ο διοικητής της ΤτΕ αναφέρει ότι δεν μπορεί να ακυρώσει μια σειρά από προγραμματισμένες συναντήσεις του και μάλιστα την τελευταία στιγμή, ενώ υπενθυμίζει ότι είχε δώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες μέσα στον Ιούλιο, κατά τις οποίες θα μπορούσε να πάει στη Βουλή, ωστόσο, με ευθύνη της προέδρου, δεν τηρήθηκε κανένα χρονοδιάγραμμα.

Δηλώνει ακόμη ότι, αμέσως μετά τις εκλογές και το σχηματισμό κυβέρνησης, είναι στη διάθεση της νέας Βουλής να πάει να καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή.

Μένει να δούμε εάν η κυρία Κωνσταντοπούλου θα επιμείνει να φέρει τον κ. Στουρνάρα στη Βουλή για την υπόθεση Siemens και την υπογραφή του στο συμβιβασμό του Ελληνικού Δημοσίου με την εταιρεία, προχωρώντας ακόμα και σε βίαιη προσαγωγή του, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ότι προτίθεται να κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολόκληρη η επιστολή Στουρνάρα αναφέρει:

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Ευχαριστώ για την πρόσκληση που αποστείλατε με τηλεομοιοτυπία (fax) στο γραφείο μου την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 για να παραστώ στις 25 Αυγούστου 2015 στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το επιβαρυμένο πρόγραμμά μου δεν μου επιτρέπει δυστυχώς να παρευρεθώ, δεδομένου ότι η σχετική πρόσκληση εστάλη μόλις μία εργάσιμη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση, και δεν είναι συνακολούθως δυνατή η ακύρωση ή ο επαναπροσδιορισμός μιας σειράς από προγραμματισμένες συναντήσεις.

Εξάλλου, με προηγούμενες επιστολές μου (19 και 25 Ιουνίου 2015), τις οποίες σας επισυνάπτω, σας είχα γνωστοποιήσει ικανό αριθμό ημερομηνιών - τουλάχιστον επτά - μέσα στον Ιούλιο, κατά τις οποίες ήμουν διαθέσιμος να προσέλθω σε συνεδριάσεις επιτροπών της Βουλής, αλλά δεν έλαβα σχετική πρόσκληση.

Επιπλέον, είναι κοινώς γνωστό και προκύπτει και από τις έως τώρα συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής μετά την παραίτηση της Κυβέρνησης και την κατ' ουσία δρομολόγηση της προεκλογικής περιόδου, ότι στις συνεδριάσεις αυτές δεν μετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων και των βουλευτών τους, ώστε να έχει νόημα η δική μου παρουσία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι αυτονόητο ότι είμαι στη διάθεση της Βουλής μετά τη διεξαγωγή των εκλογών και τον σχηματισμό Κυβέρνησης και βεβαίως μετά από συνεννόηση του Γραφείου του Προέδρου της Βουλής και του Γραφείου μου, για καλύτερο συντονισμό προκειμένου να βρεθούν αμοιβαίως πρόσφορες ημερομηνίες.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Στουρνάρας

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.