Τέρμα στο κλασικό μπάρμπεκιου: 7 τροφές που πρέπει να δοκιμάσετε ψητές
Γεύσεις που απογειώνονται στα κάρβουνα!

Ο καλός καιρός δημιουργεί στους ανθρώπους τη διάθεση να κάνουν μπάρμπεκιου στα μπαλκόνια και τις αυλές τους, να μαζέψουν φίλους και να απολαύσουν ψητές λιχουδιές.
Έχετε σκεφτεί, όμως, πως πέρα από τα κλασικά τρόφιμα που μπορείτε να ψήσετε, υπάρχουν κι άλλα, που πάνω στη σχάρα γίνονται πεντανόστιμα; Διαβάστε παρακάτω ορισμένα υλικά που μόλις ψηθούν, θα σας τρελάνουν με τη γεύση τους!
Κέικ: Απογειώστε το ψήνοντάς στη σχάρα και έπειτα σερβίρετέ το μαζί με το αγαπημένο σας παγωτό ή φρούτο.
Ροδάκινο: Γίνεται εκπληκτικό στο μπάρμπεκιου, αρκεί να προσθέσετε λίγο βούτυρο και μαύρη ζάχαρη πριν το γευτείτε.
Ντόνατς: Είναι νόστιμα ούτως ή άλλως, ενώ βάζοντάς τα για ψήσιμο, γίνονται ακόμα πιο γλυκά!
Καρπούζι: Αφού το ψήσετε, γευτείτε το με φέτα και κράκερ.
Μπανάνα γεμιστή: Ανοίξτε την κατά μήκος και γεμίστε τη με ό,τι θέλετε – από ζαχαρωτά και σοκολάτα, μέχρι ξηρούς καρπούς.
Ελιές: Πριν τις ψήσετε, βάλτε τις σε ξίδι ή λάδι για κάποιο διάστημα και μετά το μπάρμπεκιου φάτε τες σκέτες ή μέσα σε σαλάτα.
Σταφύλια: 5 λεπτά στη σχάρα αρκούν και έπειτα μπορείτε να γευτείτε την εκπληκτική τους, γλυκιά γεύση. Μπορείτε να τα φάτε σκέτα ή σαν συνοδευτικά σαλάτας.