Ψήνω, άρα μαρινάρω ‑ Μια καλή συνταγή
Μοναδική για μπριζόλες και κοτόπουλο

Δημοσίευση 27/8/2015 | 19:05
Υλικά
Μπριζόλες χοιρινές ή κοτόπουλο σε κομμάτια
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Πολλά αρωματικά βότανα
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά τζίτζερ σε σκόνη
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Χυμό 1 λεμονιού
Κόκκους πιπεριού όλα τα χρώματα
1 σκελίδα σκόρδο χοντροκομμένη
Χοντρό αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά
Πασπαλίζουμε άφοβα το κρέας
Τοποθετούμε σφιχτά σε άλλο μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για ώρες
Οσο περισσότερο, τόσο καλύτερα
Οταν βλέπεις τη μαρινάδα δεν είναι όμορφη, αλλά είναι απαραίτητη για τη γεύση και δίνει απολαυστικό αποτέλεσμα και τρυφερό κρέας.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
AEGEAN pass! Κλείσε πακέτο πτήσεων σε σταθερή τιμή για ένα χρόνο.
Σήμερα
Δημιουργήστε το δικό σας AEGEAN Pass ανάλογα με τις ανάγκες σας
Αν γεννήθηκες στα 90s, αυτό το μακιγιάζ ήταν top trend στη χρονιά σου
Σήμερα
Ποιο make up ηταν η τάση στο δικό σου έτος;
8 παλιά νεοκλασικά της Αθήνας που είναι μπαρ ή καφετέριες
Σήμερα
Mέρη που πας για καφέ ή ποτό και έχουν την αίγλη της παλιάς Αθήνας!
Τα ζώδια που ελκύονται από τα κακά παιδιά
Σήμερα
Τι τελικά επιλέγουν στη συνέχεια, είναι άλλη ιστορία
Βγαίνουμε στις αυλές της Αθήνας για λεμονάδες και άλλες δροσιές
Χτες
Δεν υπάρχει καλύτερη καλοκαιρινή έξοδος από τις αυλές αυτής της πόλης μας!
Lagoon Nails: Πώς θα βάλεις το χρώμα του καλοκαιριού στα νύχια σου
Χτες