E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φωτόπουλος: Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας ο Μανώλης Γλέζος

Φωτόπουλος: Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/9/2015 | 18:01

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μανώλης Γλέζος θα είναι επικεφαλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, το ψηφοδέλτιο θα πλαισιώνουν προσωπικότητες από τον χώρο των πανεπιστημίων, των κινημάτων, του συνδικαλισμού και του πολιτισμού που μετείχαν ενεργά στους αντιμνημονιακούς αγώνες και στις διαδηλώσεις υπέρ του «Όχι» στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Την ίδια ώρα, δεν αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του Παναγιώτη Λαφαζάνη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.

Σε δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι, όντως, «Εώ και μέρες μού έγινε πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας», ωστόσο απάντησε αρνητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως εξηγεί ο ίδιος, «αφού ευχαρίστησα τους συντρόφους μου για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν, χωρίς δεύτερη σκέψη, από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι μέχρι να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της επίθεσης που γίνεται στις διοικήσεις της ΔΕΗ, στο συνδικάτο και σε εμένα προσωπικά, προκειμένου να μπορέσουν να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν την Επιχείρηση του ελληνικού λαού, δεν θέλω να είμαι υποψήφιος σε καμιά θέση που έστω και μία στο εκατομμύριο μπορεί να στοχοποιήσει –εκτός από εμένα– και τη Λαϊκή Ενότητα».

Ο Νίκος Φωτόπουλος επισημαίνει: «Πρώτα θα κλείσει η υπόθεση της παραπομπής μου, που γίνεται μαζί με άλλους 48 συναδέλφους όλων των διοικήσεων της ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ από το 1999, υπόθεση για την οποία ο κ. εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή μου από όλες τις κατηγορίες, και μετά θα συμμετάσχω από οποιαδήποτε θέση μπορώ να βοηθήσω περισσότερο και καλύτερα».

Επιπλέον, όπως υποστηρίζει, ένας δεύτερος λόγος που, με σεβασμό, δεν αποδέχτηκε «την τιμητική πρόταση των συντρόφων, είναι γιατί δεν ήθελα να περάσει από το μυαλό οποιουδήποτε πολίτη που δεν με ξέρει ότι με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΛΑΕ μπορεί να επιζητώ την οποιαδήποτε κάλυψη». Υποστηρίζει: «Ανήκω σε αυτούς που πάντα έβγαιναν στο ξέφωτο και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω, χωρίς να εξετάζω πρώτα αν έχω τα νώτα μου καλυμμένα».

Υπενθυμίζει, ότι ο ίδιος συμμετέχει έτσι κι αλλιώς στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ, «και από τη θέση αυτή θα δώσω το ίδιο δυνατά τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις, με όλους τους συναγωνιστές».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι μισοί δεν θα πάνε φέτος διακοπές, τι δείχνει νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

Πριν 10 ώρες

Οι καταναλωτές φαίνεται να υιοθετούν πιο οικονομικές λύσεις, με το 41% να δηλώνει ότι μαγειρεύει συχνά στις διακοπές και το 70% να επισκέπτεται συστηματικά σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

Πριν 10 ώρες

Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Ανοίγει νέα «γραμμή» καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα

Πριν 10 ώρες

Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και λαθρεμπόριο

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

Πριν 10 ώρες

Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 6,9 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Χιλή – Τρομακτικές εικόνες

Πριν 10 ώρες

Το 1960, η λατινοαμερικάνικη χώρα χτυπήθηκε από τον σεισμό που θεωρείται ως και σήμερα ο ισχυρότερος που καταγράφτηκε ποτέ

Χολαργός: Αντρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Πριν 10 ώρες

Την αστυνομία φέρεται να την κάλεσε η ίδια η γυναίκα

Coming out ακροδεξιού βουλευτή: Γκέι και σε σχέση με μουσουλμάνο μετανάστη

Χτες

Ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας στο βήμα της Βουλής

Πάρος: Ταλαιπωρία για 30 επιβάτες – Ο καταπέλτης του SUPERRUNNER JET χτύπησε στη δέστρα της προβλήτας

Χτες

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ραφήνα με τελικό προορισμό τη Νάξο – Απαγορεύτηκε ο απόπλους

Η παγκόσμια πρωτεύουσα της εμπορίας ανθρώπων: Κορίτσια 11 ετών πωλούνται και βιάζονται επί 20 ώρες

Χτες

Με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής, φτωχά κορίτσια παρασύρονται σε μια κόλαση σεξουαλικής δουλείας και κακοποίησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.