E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πρωταγωνιστής σε προεκλογικό σποτ στην Πολωνία ο Τσίπρας, ως παράδειγμα προς αποφυγή

Το κυβερνών κόμμα προειδοποιεί τους πολίτες ότι θα πάθουν ό,τι έπαθαν οι Έλληνες με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πρωταγωνιστής σε προεκλογικό σποτ στην Πολωνία ο Τσίπρας, ως παράδειγμα προς αποφυγή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/9/2015 | 12:59

Έναν μήνα μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, στις κάλπες θα προσέλθουν, στις 25 Οκτωβρίου, και οι Πολωνοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η χώρα κινείται ήδη σε προεκλογικούς ρυθμούς και τα κόμματα έχουν αρχίσει τον αγώνα.

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα δεν βρίσκονται στο επίκεντρο μόνο των ελληνικών βουλευτικών εκλογών, αλλά και των... πολωνικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κυβερνών κόμμα ΡΟ, την Πέμπτη έδωσε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό του σποτ, το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα τι έπαθαν οι Έλληνες με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τι θα πάθουν οι Πολωνοί με κυβέρνηση του κόμματος της αντιπολίτευσης, το PIS.

Ο τίτλος του σποτ είναι «Ο δρόμος προς την ελληνική τραγωδία». «Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν από τους πολιτικούς οι οποίοι τους υποσχέθηκαν μία ζωή πάνω από τις οικονομικές τους δυνατότητες, δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν να εξαπατήσει τους Πολωνούς με τις υποσχέσεις του», αναφέρεται στο επίσημο κανάλι του κόμματος στο YouΤube.

Σε αυτό εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενώ αναφέρονται τα εξής: «Όταν οι πολιτικοί δίνουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, μην υπολογίζεις σε ελληνικές διακοπές, αλλά μάλλον στην ελληνική τραγωδία». Το σποτ διανθίζεται με πλάνα από την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και πλάνα με τις ουρές έξω από τις τράπεζες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν συνεχεία, στο τηλεοπτικό σποτ γίνεται μνεία στη δήλωση της υποψηφίας πρωθυπουργού Beata Szydlo του κόμματος της νυν αντιπολίτευσης, PIS, αναφορικά με τα προβλεπόμενα έσοδα του κράτους από την είσπραξη του ΦΠΑ, που θα ανέλθουν σε 9 δισ. ζλότι. Τονίζεται, ότι για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αυξηθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα από το 8% στο 23%.

Το σποτ –στο οποίο κυριαρχεί η ελληνική μουσική– ολοκληρώνεται με ένα πλάνο του Α. Τσίπρα και κατόπιν με ένα της Beata Szydlo, αλλά και με την ιδιωματική έκφραση... «Μην κάνεις τον Έλληνα», που σημαίνει «μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις».

Η απάντηση του κόμματος της αντιπολίτευσης ήταν άμεση. Το κόμμα PIS έδωσε στη δημοσιότητα δικό του τηλεοπτικό σποτ, με τίτλο: «Η Ewa Kopacz οδηγεί την Πολωνία σε ελληνική τραγωδία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό υπάρχει κάρτα που αναφέρει: «Ελληνική τραγωδία;». Όπως αναφέρεται στο σποτ, η Ewa Kopacz είναι αυτή που οδηγεί την Πολωνία σε ελληνική τραγωδία, ενώ σημειώνεται ότι η πρωθυπουργός τάσσεται υπέρ της ένταξης της Πολωνίας στη ζώνη του ευρώ, κάτι που θα οδηγήσει την πλειοψηφία των Πολωνών στη φτώχεια.

Στο τέλος του σποτ εμφανίζεται μια κάρτα που αναφέρει: «Ποιος, λοιπόν, κάνει την Πολωνία μία δεύτερη Ελλάδα;».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός σε πλαζ

Χτες

Η σορός του άνδρα βρέθηκε εκτός της θάλασσας

Χίο: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση η 30χρονη που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της

Χτες

Ο δράστης αρχικά τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις Αρχές

Καιρός: «Ανοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική ‑ Πολλά προβλήματα στο κέντρο από την ξαφνική μπόρα

Χτες

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες με ισχυρές καταιγίδες, ιδίως στην Αττική και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας

Κεφαλονιά: Κραύγαζε σαν «δαιμονισμένος» στη λιτανεία του Αγίου Γερασίμου ‑ Βίντεο

Χτες

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, ένας άνδρας από όσους είχαν ξαπλώσει, άρχισε ξαφνικά να κραυγάζει ασυνάρτητα

Συνελήφθη άνδρας στη Χίο για απόπειρα δολοφονίας της πρώην συντρόφου του

Χτες

Τη χτύπησε με όπλο στο κεφάλι και στη θωρακική χώρα

Τζετ σκι συγκρούστηκε με φουσκωτό σκάφος στην Κέρκυρα ‑ Στο νοσοκομείο 11χρονος

Χτες

Οι χειριστές τόσο του τζετ σκι όσο και του σκάφους οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας για να καταθέσουν

«Καλάθι» ΔΕΘ: Τι μέτρα σχεδιάζονται για στέγαση, συντάξεις και ασφαλιστικές εισφορές

Χτες

Το οικονομικό επιτελείο ολοκληρώνει τις τελικές εκτιμήσεις

Αττική: 21 έργα πολιτισμού έως το 2027 ‑ Ποια μνημεία αφορούν

Χτες

Οι παρεμβάσεις υλοποιούνται με χρηματοδότηση 40 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

Αριέλα λα Λανγκόστα: Η γνωστή influencer βρέθηκε vεκρή στο αυτοκίνητό της

Χτες

Το αντίο του ράπερ και στενού της φίλου 6ix9ine

Συνελήφθη 55χρονος για εμπρησμό στην Πάρνηθα το 2005

Χτες

Σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.