Ποια τρόφιμα πρέπει να μπαίνουν τελικά στο ψυγείο και ποια όχι
Για να μη γίνονται λάθη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 20/9/2015 | 00:00
Υπάρχουν κάποια τρόφιμα που ζουν μόνο εντός ψυγείου, αλλά και κάποια που δεν πρέπει καν να... πλησιάζουν τα ράφια του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ έβγαλε έναν εύχρηστο οδηγό, για να λύσει απορίες που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα. Για παράδειγμα, το κρέας, τα αυγά και τα θαλασσινά είναι ανάμεσα στα τρόφιμα που δεν πρέπει να μένουν σε θερμοκρασία δωματίου πάνω από δύο ώρες. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τις ντομάτες ή το ψωμί, για παράδειγμα.
Εντός ψυγείου
- Αυγά
- Τυρί
- Γάλα σόγιας (μετά το άνοιγμα)
- Μαρμελάδα / Καρυκεύματα (μετά το άνοιγμα)
- Γάλα
- Φρέσκο κρέας
- Φρέσκο ψάρι
Εκτός ψυγείου
- Ντομάτες
- Κρεμμύδια
- Ψωμί
- Καφές
- Βασιλικός
- Μέλι
- Αβοκάντο (εκτός αν είναι ώριμα)
- Ελαιόλαδο
- Σκόρδο
- Πατάτες
Προαιρετικά εντός ψυγείου
- Βούτυρο
- Μήλα
- Μπανάνες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τα datings apps κίνδυνος για την καθημερινότητά σου
Πριν 10 ώρες
Δείτε τι μπορεί να προκαλέσει η χρήση εφαρμογών για ραντεβού
Μήπως περπατάτε λάθος και δεν το έχετε καταλάβει;
Πριν 10 ώρες
Ευθυγραμμιστείτε, σταθείτε σωστά και περπατήστε
Scent‑scaping: Μάθε τα πάντα για το life hack που ενισχύει την παραγωγικότητα!
Πριν 10 ώρες
Δοκίμασε αυτές τις μυρωδιές για καλύτερη συγκέντρωση στο εργασιακό περιβάλλον!
Γιατί αξίζει να περάσεις Χριστούγεννα στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα;
Πριν 10 ώρες