E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παραιτείται η Ελισάβετ: Ανατροπή στο σχέδιο διαδοχής της

Ο θρόνος, ο διάδοχος, η απόφαση της βασίλισσας και όσα λέγονται

Παραιτείται η Ελισάβετ: Ανατροπή στο σχέδιο διαδοχής της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/9/2015 | 00:00

Γιόρτασε τα εξήντα τρία της χρόνια στον θρόνο η μακροβιότερη βασίλισσα στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας, η Ελισάβετ. Οι εορτασμοί ήταν λαμπροί, αλλά τώρα που τελείωσαν, η βασίλισσα λέγεται ότι θα παραιτηθεί. Ποιος θα μπορούσε να την κατηγορήσει γι' αυτήν την απόφασή; Εξήντα τρία χρόνια είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κυριαρχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ, αν η βασίλισσα αποφασίσει να αποσυρθεί, ο θρόνος δεν θα περάσει στον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του θα στεφθούν βασιλείς της Αγγλίας. Αυτό είναι μία έκπληξη, αφού τα δημοσιεύματα μιλούν για έχθρα ανάμεσα στη βασίλισσα και την Kate Middleton.

Το πρόσφατο εξώφυλλο του Βρετανικού «ΟΚ!» παρουσιάζει τη βασιλική οικογένεια, υπογραμμίζοντας ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ανυπόμονος και θέλει όλα να γίνουν γρήγορα, αναφερόμενο και στο ένα δισεκατομμύριο λίρες (!) που μπορεί να κοστίσει η τελετή στέψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρακτικά, η βασίλισσα δεν έχει τη νομική δύναμη να προσπεράσει τον Κάρολο και να διαλέξει Γουίλιαμ, αλλά έχει τη δύναμη να πείσει γι' αυτό τους πάντες. Και φαίνεται ότι δουλεύει εδώ και καιρό πάνω σε αυτό το σενάριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κάρολος έδωσε την υπόσχεσή του στη μητέρα του ότι θα αφήσει τον θρόνο στον γιο του, ενώ μία πηγή από το Μπάκιγχαμ λέει ότι «ο Κάρολος είναι πάρα πολύ νευριασμένος με αυτήν την εξέλιξη». Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι «όλη αυτή η ιστορία είναι ένα πολύ μεγάλο χάπι για να το καταπιεί αμάσητο ο Κάρολος. Πέρασε όλη τη ζωή του περιμένοντας να διαδεχθεί τη μητέρα του και μεγάλωσε ξέροντας ότι ο θρόνος είναι δικός του. Τώρα, όμως, έχει αρχίσει να βλέπει τον τρόπο που σκέφτεται εκείνη».

Κανένας όμως δεν είναι σε πιο έξαλλη κατάσταση από την Καμίλα, που περίμενε τη μεγάλη ευκαιρία από τις ημέρες της Νταϊάνα. Όσο για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ; Είναι τα καλύτερα νέα, που λέγεται ότι την έκαναν να κάνει σχέδια για ένα τρίτο μωρό, ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση της στη βασιλική οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αναμενόμενο είναι ότι θα δημοσιοποιηθεί το νέο της στέψης του Γουίλιαμ και της συζύγου του τον Απρίλιο του 2016, μετά τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Πριν 11 ώρες

Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο

Πριν 11 ώρες

Αγαπημένο μέρος, έγραψε η τραγουδίστρια για το νησί των Κυκλάδων

Σοφία Καρβέλα: «Τώρα αυτό είναι υγιές και όμορφο;» ‑ Η απάντησή της σε σχόλια κάτω από φωτογραφία της με μαγιό

Χτες

Η σχεδιάστρια μόδας έλαβε ποικίλα σχόλια σε πρόσφατη ανάρτηση από τις διακοπές της στην Τουρκία

Γαία Μερκούρη για την σεξοuαλική παρενόχληση που υπέστη: «Με ακολούθησε μέχρι το σπίτι και αuνανιζόταν»

Χτες

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μιλάει ανοιχτά για την ανατριχιαστική εμπειρία που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας

Λένα Σαμαρά: Ο αποχαιρετισμός της Μίνας Βαλυράκη και του Σάββα Σαββόπουλου

Χτες

Η Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη φιλοτέχνησε έναν πίνακα και ο Σάββας Σαββόπουλος έγραψε ένα ποίημα στη μνήμη της κόρης του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή

Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα πάπλωμα

Χτες

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η μηνιαία «σύνταξη» και η έπαυλη στη Μαδρίτη ‑ Τι λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο με τη Τζορτζίνα

Χτες

Η συμφωνία έγινε με στόχο την εξασφάλιση της Τζορτζίνα και των παιδιών τους, ώστε ανεξαρτήτως συνθηκών να μην λείψει τίποτα από την οικογένεια

«Να με θυμάστε, σας παρακαλώ»: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο μήνυμα του «πιο καλόκαρδου δικαστή» Φρανκ Κάπριο

Χτες

«Πιστεύω βαθιά στη δύναμη της προσευχής», είπε από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Αλεξάνδρα Νίκα: Δημοσίευσε για πρώτη φορά επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αργυρό

Χτες

Δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της Αλεξάνδρας Νίκα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.