E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός, αλλά έχασε από την Μπάγερν

Τα γκολ οι Μίλερ (2) και Γκέτσε

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός, αλλά έχασε από την Μπάγερν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/9/2015 | 00:00

Ο Μάρκο Σίλβα προτίμησε ένα σχήμα με ενισχυμένο άξονα (Εστέμπαν Καμπιάσο, Παϊτίμ Κασάμι, Λεάντρο Σαλίνο) σε διάταξη 4-3-2-1 και τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Φελίπε Πάρντο πιο κοντά στο κέντρο παρά στις πτέρυγες του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, από την πλευρά του, άφησε στον πάγκο τον προερχόμενο από τραυματισμό Μάριο Γκέτσε, στη 200ή αναμέτρηση της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε αθόρυβα, αφού οι προσπάθειες του Ντόουγκλας Κόστα να βγει στην πλάτη της ερυθρόλευκης άμυνας από αριστερά αναχαιτίστηκαν, ενώ στον αντίποδα, οι αντεπιθέσεις των γηπεδούχων δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 26ο λεπτό από στημένη φάση, όταν μετά από φάουλ του Τσάμπι Αλόνσο στο δεύτερο δοκάρι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πήρε την κεφαλιά και ο Μπράουν Ιντέγε απέκρουσε πάνω στη γραμμή, ενώ στην επόμενη φάση, το συρτό σουτ του Αλόνσο πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρομπέρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέραν μιας αδύναμης κεφαλιάς του Ιντέγε στο 20ό λεπτό, ο Ολυμπιακός δεν απείλησε, αλλά μέχρι το 34' δεν είχε αισθανθεί κίνδυνο από φάση που προήλθε στη ροή του αγώνα.

Τότε, ο Κόστα έγινε πιο δραστήριος και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να φορτώνουν με τρεις και τέσσερις παίκτες τα ερυθρόλευκα καρέ σε κάθε σέντρα, με συνέπεια ο Ρομπέρτο να θυμηθεί τις περσινές και τις προπέρσινες τρομερές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρχικά, ο Ισπανός τερματοφύλακας μπλόκαρε το σουτ του Κόστα (34') και αμέσως μετά σταμάτησε ενστικτωδώς με το πόδι το κοντινό πλασέ του Λεβαντόβσκι, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Γκουαρδιόλα απείλησαν με τα μακρινά σουτ των Χουάν Μπερνάτ (37') και Αλόνσο (43').

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

¶δοξος ήταν ο τρόπος που παραβιάστηκε η εστία του Ρομπέρτο, αφού στο 51ο λεπτό ο Μίλερ έκανε τη σέντρα, η μπάλα πήρε ύψος, κρέμασε τον Ρομπέρτο και κατέληξε στα δίχτυα του.

Το έβδομο φετινό γκολ του Μίλερ σε έξι αναμετρήσεις δεν πτόησε αρχικά τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε δύο αξιόλογες επισκέψεις στα καρέ του Μανουέλ Νόιερ και απείλησε με το σουτ του Ιντέγε από το ύψος της περιοχής.

Ο Γκουαρδιόλα ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τα άκρα, αντικαθιστώντας τον Λεβαντόβσκι με τον ταχύτατο Κινγκσλέ Κομάν, ενώ ο Σίλβα υποχρεώθηκε να βγάλει τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες λόγω ενοχλήσεων και να βάλει τον άπειρο Ερνάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέντε λεπτά αργότερα (66'), ο Ολυμπιακός επεδίωξε να γίνει πιο επιθετικογενής, αφού ο Κώστας Φορτούνης πέρασε στη θέση του Καμπιάσο, τη στιγμή που ο Γκουαρδιόλα έβλεπε τους Αλόνσο και Αρτούρο Βιδάλ να εγκαταλείπουν λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ένα λάθος του Ντάβιντ Αλάμπα στο 83ο λεπτό έβγαλε από το πουθενά τον Σαλίνο απέναντι από τον Νόιερ, αλλά το πλασέ του δεν έγινε στη... σωστή γωνία και η μπάλα πέρασε άουτ.

Η άμυνα του Ολυμπιακού κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα ο Μάριο Γκέτσε να διπλασιάσει το προβάδισμα της Μπάγερν στο 89' και ο Κομάν να κερδίσει πέναλτι από τον Αρτούρ Μαζουακού (ο Μίλερ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 0-3).

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβας, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Καμπιάσο (66' Φορτούνης), Κασάμι, Ντομίνγκες (61' Ερνάνι), Πάρντο (81' Σεμπά), Ιντέγε

Μπάγερν (Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Αλόνσο (76' Κίμιχ), Βιδάλ (79' Βιδάλ), Μίλερ, Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι (59' Κομάν)

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Σήμερα

Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Σήμερα

Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Σήμερα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Σήμερα

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Σήμερα

Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Σήμερα

Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες

Πρόστιμα σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ σε 11 μεγάλες επιχειρήσεις για παραπλανητικές εκπτώσεις

Σήμερα

Σκρέκας: Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι έλεγχοι που διεξάγονται είναι καθολικοί, εντατικοί και αποτελεσματικοί

Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πρώτη αντίδραση της Κίνας

Σήμερα

Οι αντιδράσεις για τις εξελίξεις στο μέτωπο Ισραήλ - Ιράν

Αποθέωση για τον «σούπερ ήρωα» Τζολάκη και την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού

Σήμερα

Ο νεαρός τερματοφύλακας έπιασε 3 από τα 5 πέναλτι της Φενέρμπαχτσε

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.