E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός, αλλά έχασε από την Μπάγερν

Τα γκολ οι Μίλερ (2) και Γκέτσε

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός, αλλά έχασε από την Μπάγερν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/9/2015 | 00:00

Ο Μάρκο Σίλβα προτίμησε ένα σχήμα με ενισχυμένο άξονα (Εστέμπαν Καμπιάσο, Παϊτίμ Κασάμι, Λεάντρο Σαλίνο) σε διάταξη 4-3-2-1 και τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Φελίπε Πάρντο πιο κοντά στο κέντρο παρά στις πτέρυγες του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, από την πλευρά του, άφησε στον πάγκο τον προερχόμενο από τραυματισμό Μάριο Γκέτσε, στη 200ή αναμέτρηση της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε αθόρυβα, αφού οι προσπάθειες του Ντόουγκλας Κόστα να βγει στην πλάτη της ερυθρόλευκης άμυνας από αριστερά αναχαιτίστηκαν, ενώ στον αντίποδα, οι αντεπιθέσεις των γηπεδούχων δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 26ο λεπτό από στημένη φάση, όταν μετά από φάουλ του Τσάμπι Αλόνσο στο δεύτερο δοκάρι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πήρε την κεφαλιά και ο Μπράουν Ιντέγε απέκρουσε πάνω στη γραμμή, ενώ στην επόμενη φάση, το συρτό σουτ του Αλόνσο πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρομπέρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέραν μιας αδύναμης κεφαλιάς του Ιντέγε στο 20ό λεπτό, ο Ολυμπιακός δεν απείλησε, αλλά μέχρι το 34' δεν είχε αισθανθεί κίνδυνο από φάση που προήλθε στη ροή του αγώνα.

Τότε, ο Κόστα έγινε πιο δραστήριος και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να φορτώνουν με τρεις και τέσσερις παίκτες τα ερυθρόλευκα καρέ σε κάθε σέντρα, με συνέπεια ο Ρομπέρτο να θυμηθεί τις περσινές και τις προπέρσινες τρομερές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρχικά, ο Ισπανός τερματοφύλακας μπλόκαρε το σουτ του Κόστα (34') και αμέσως μετά σταμάτησε ενστικτωδώς με το πόδι το κοντινό πλασέ του Λεβαντόβσκι, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Γκουαρδιόλα απείλησαν με τα μακρινά σουτ των Χουάν Μπερνάτ (37') και Αλόνσο (43').

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

¶δοξος ήταν ο τρόπος που παραβιάστηκε η εστία του Ρομπέρτο, αφού στο 51ο λεπτό ο Μίλερ έκανε τη σέντρα, η μπάλα πήρε ύψος, κρέμασε τον Ρομπέρτο και κατέληξε στα δίχτυα του.

Το έβδομο φετινό γκολ του Μίλερ σε έξι αναμετρήσεις δεν πτόησε αρχικά τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε δύο αξιόλογες επισκέψεις στα καρέ του Μανουέλ Νόιερ και απείλησε με το σουτ του Ιντέγε από το ύψος της περιοχής.

Ο Γκουαρδιόλα ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τα άκρα, αντικαθιστώντας τον Λεβαντόβσκι με τον ταχύτατο Κινγκσλέ Κομάν, ενώ ο Σίλβα υποχρεώθηκε να βγάλει τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες λόγω ενοχλήσεων και να βάλει τον άπειρο Ερνάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέντε λεπτά αργότερα (66'), ο Ολυμπιακός επεδίωξε να γίνει πιο επιθετικογενής, αφού ο Κώστας Φορτούνης πέρασε στη θέση του Καμπιάσο, τη στιγμή που ο Γκουαρδιόλα έβλεπε τους Αλόνσο και Αρτούρο Βιδάλ να εγκαταλείπουν λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ένα λάθος του Ντάβιντ Αλάμπα στο 83ο λεπτό έβγαλε από το πουθενά τον Σαλίνο απέναντι από τον Νόιερ, αλλά το πλασέ του δεν έγινε στη... σωστή γωνία και η μπάλα πέρασε άουτ.

Η άμυνα του Ολυμπιακού κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα ο Μάριο Γκέτσε να διπλασιάσει το προβάδισμα της Μπάγερν στο 89' και ο Κομάν να κερδίσει πέναλτι από τον Αρτούρ Μαζουακού (ο Μίλερ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 0-3).

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβας, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Καμπιάσο (66' Φορτούνης), Κασάμι, Ντομίνγκες (61' Ερνάνι), Πάρντο (81' Σεμπά), Ιντέγε

Μπάγερν (Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Αλόνσο (76' Κίμιχ), Βιδάλ (79' Βιδάλ), Μίλερ, Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι (59' Κομάν)

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Χτες

Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη: Νεκροί σε Γαλλία και Βρετανία ‑ Έκτακτα μέτρα και στην Ιταλία

Χτες

Οκτώ περιοχές στη δυτική Γαλλία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

Χτες

Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Ο Τραμπ υποβάλλεται σε νέο ιατρικό έλεγχο καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υγεία του

Χτες

Πρόκειται για την τρίτη προγραμματισμένη ιατρική του εξέταση μέσα σε διάστημα 13 μηνών

Δηλητηριώδεις μέδουσες ‑ «πυξίδα» εντοπίστηκαν σε παραλία στη Ραιδεστό

Χτες

Καφέ μέδουσες του είδους Chrysaora hysoscella (κοινώς γνωστές ως `μέδουσες πυξίδα) παρατηρήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Τουρκίας

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Γιάκομπ Νίστρουπ

Χτες

Ο 38χρονος Δανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο

PosoKanei: Πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών σούπερ μάρκετ

Χτες

Η πλατφόρμα PosoKanei έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ψηφιακός σύμμαχος για τους καταναλωτές

Mango: Παραιτήθηκε από την εταιρεία ο κατηγορούμενος για την δoλoφovία του πατέρα του Ισάκ Αντιτς

Χτες

Ο γιος του ιδρυτή του ισπανικού κολοσσού μόδας, Ισάκ Αντίκ, αφήνει τη θέση του αντιπροέδρου προκειμένου να αφοσιωθεί στην υπεράσπισή του, μετά τη σύλληψή του για την δολοφονία του πατέρα του

Πανελλήνιες 2026: Οδηγός για το Μηχανογραφικό Δελτίο ‑ Η διαδικασία και οι προθεσμίες

Χτες

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού αποτελεί «κλειδί» για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.