Πώς να κάνω πιο ζουμερό το παραψημένο κρέας;
Δώστε γεύση στο στεγνό ψητό σας

Δημοσίευση 4/10/2015 | 00:00
Το κρέας που ψήνεται περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται είναι στεγνό. Για να του δώσετε, λοιπόν, γεύση και να το κάνετε πιο ζουμερό, μπορείτε να το περιχύσετε με μία σος.
Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μισό λεμόνι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλιά μαγιονέζα και 1 κουταλιά μουστάρδα.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θέλεις να έχεις πάντα θετική ψυχολογία στις εξετάσεις; Μάθε πώς!
Πριν 8 ώρες
Οι εξετάσεις δεν είναι το τέλος… αλλά η αρχή!
Η έπαυλη της JLO και του Ben Affleck κοστίζει 61 εκατομμύρια δολάρια και είναι συγκλονιστική
Πριν 8 ώρες
Είναι τόσο ωραία που θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό
Το καφέ μπαρ με τη neon επιγραφή που σε γυρίζει πίσω στα 80s
Πριν 8 ώρες
Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη εποχή, αλλά είσαι απλά στα Πετράλωνα
Ειλικρινείς φίλοι; Πρόσεχε μήπως η ειλικρίνεια είναι κρυμμένη τοξικότητα
Χτες
Είναι όντως υγιείς οι φιλικές σου σχέσεις;
Οι θρύλοι του fitness: Όσοι διάσημοι έκαναν μόδα τη γυμναστική από τα 70s μέχρι σήμερα
Χτες
Οι celebrities που άφησαν εποχή ως fitness gurus
Με αυτά τα σκυλιά που ξέρουν να οδηγούν θα πάθεις εμμονή
Χτες