Πώς να κάνω πιο ζουμερό το παραψημένο κρέας;
Δώστε γεύση στο στεγνό ψητό σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 4/10/2015 | 00:00
Το κρέας που ψήνεται περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται είναι στεγνό. Για να του δώσετε, λοιπόν, γεύση και να το κάνετε πιο ζουμερό, μπορείτε να το περιχύσετε με μία σος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μισό λεμόνι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλιά μαγιονέζα και 1 κουταλιά μουστάρδα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πώς καταστρέφεις τα μαλλιά σου και δεν το καταλαβαίνεις
Πριν 4 ώρες
Πολλές μικρές παγίδες που πέφτουμε χωρίς να ξέρουμε την πλήρη επίδραση τους
Η πιο δημοφιλής απόχρωση στο μανικιούρ του χειμώνα είναι σιγουράκι για όλες
Πριν 4 ώρες
Ό,τι στυλ κι αν έχεις αυτό θα σου αρέσει σίγουρα
Nύχια: 3+1 ιδέες για Valentine`s Day που θα κλέψουν καρδιές
Χτες
Νύχια για να διαλέξεις το αγαπημένο σου και να εντυπωσιάσεις
Γιατί αυξάνονται τα ποσοστά καρκίνου του πνεύμονα σε μη καπνιστές
Χτες
Ο ρόλος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης
Bahala Na: Η φιλιππινέζικη φιλοσοφία για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής
Χτες
Μέσα της κρύβεται μία σημαντική φιλοσοφία ζωής!
5 overnight χτενίσματα χωρίς πολύ κόπο αλλά με τέλειο αποτέλεσμα
Χτες
Θα ξυπνάς με μαλλί σαν να βγήκες από το κομμωτήριο!
Πού θα βρεις στην Αθήνα ζαχαροπλαστεία με πεντανόστιμο γαλακτομπούρεκο
Προχτές
Αναδίδουν αρώματα βανίλιας και φρέσκου γάλακτος!
Πως να φτιάξετε τις τέλειες πατάτες φούρνου σαν τηγανητές
Μια εύκολη και πιο υγιεινή συνταγή
Προχτές
Με αυτό το τρόπο θα προστατέψεις τα φυτά σου από την παγωνιά
Προχτές