E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Κλέων Γρηγοριάδης μιλάει για τους 1101 του Βαρουφάκη

Συνεχίζεται το πέπλο μυστηρίου

Ο Κλέων Γρηγοριάδης μιλάει για τους 1101 του Βαρουφάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μυστήριο έχει προκαλέσει το τρέιλερ με τίτλο «Οι 1101 έρχονται», που κυκλοφορεί από χθες στο Διαδίκτυο, ενώ υπάρχει και αντίστοιχο σάιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τρέιλερ, που θυμίζει κάτι από... ταινία επιστημονικής φαντασίας, τα δύο μόνα αναγνωρίσιμα πρόσωπα είναι ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, τον οποίο όλοι –εκτός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που έχει παίξει σε σίριαλ («Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα», έχοντας στο πλάι του τη Δήμητρα Ματσούκα)– θυμούνται από τον καβγά που είχε ξεσπάσει μεταξύ αυτού και της δημοσιογράφου Μαρίας Σαράφογλου.

Και ενώ το μυστήριο, αρκετές ώρες μετά τη δημοσίευση του τρέιλερ αυτού με τους 1101, παραμένει, ο ηθοποιός εκλήθη από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 να δώσει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για το νέο αυτό εγχείρημα. Πρόκειται για κάποια νέα εκπομπή; Για κάποια νέα πολιτική κίνηση;

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, αν και –όπως είπε– δεσμεύεται να μην αποκαλύψει για τι πρόκειται, περιέγραψε με αδρές γραμμές τη δημιουργία κάποιας κίνησης. Αν και, όπως επίσης είπε, μπορεί αυτή η κίνηση να είναι και... καλλιτεχνική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο κ. Γρηγοριάδης είπε ότι «Το σίγουρο είναι ότι είμαστε 1.101 και θα γίνουμε πολλοί περισσότεροι», και πρόσθεσε: «Έχουμε σοβαρό σκοπό να τα αλλάξουμε όλα».

Στο ερώτημα για το αν πρόκειται για πολιτική κίνηση, ο ηθοποιός απάντησε: «Κίνηση, αλλά ποιος ξέρει τι κίνηση. Μπορεί να είναι μια καλλιτεχνική κίνηση», ενώ συνέχισε αποθεώνοντας τον πρώην ΥΠΟΙΚ για τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες. «Είναι εμφανέστατο ότι ο κ. Βαρουφάκης έχει σχέση με τις τέχνες, είναι ο πρώτος υπουργός από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που πήγε στο θέατρο αφότου ανέλαβε».

Στις επίμονες ερωτήσεις του Γιώργου Παπαδάκη για το αν είναι όντως πιθανό να πρόκειται για μια καλλιτεχνική κίνηση, ο Κλέων Γρηγοριάδης απάντησε: «Μπορεί να είναι καλλιτεχνική κίνηση, μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Πιστεύουμε σε αυτό, το έχει ανάγκη η χώρα, υποσχόμαστε να τα αλλάξουμε όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, προανήγγειλε ότι το επόμενο διάστημα θα εμφανιστούν 3 με 4 ακόμη τρέιλερ και ότι οι αποκαλύψεις για το τι ακριβώς πρόκειται θα γίνουν σε μια εβδομάδα με 10 ημέρες.

Σημειώνεται, ότι χθες, όταν πρωτοεμφανίστηκε το βίντεο, οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι πρόκειται για προαναγγελία δημιουργίας κάποιας πολιτικής κίνησης από τον Γιάνη Βαρουφάκη. ¶λλωστε, ο ίδιος το επιθυμεί, αφού μετά την αποπομπή του από την κυβέρνηση Τσίπρα και εν συνεχεία από το κόμμα, δεν βρήκε κάποια άλλη πολιτική στέγη, ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές για την επιθυμία του περί δημιουργίας πανευρωπαϊκής πολιτικής κίνησης (αν και από το τρέιλερ δεν συμπεραίνεται ότι πρόκειται για κάτι που ξεπερνά τα όρια της χώρας).

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.