E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κατερίνα Καινούργιου: Η αλήθεια για την κόντρα με τη Μαίρη Συνατσάκη

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Κατερίνα Καινούργιου: Η αλήθεια για την κόντρα με τη Μαίρη Συνατσάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 19 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα η Κατερίνα Καινούργιου με τη νέα της εκπομπή «Λόγω TVs» και δεν θα είναι μόνη της στη ζώνη. Φέτος ο ΑΝΤ1 μπαίνει ενεργά στον τηλεοπτικό στίβο της απογευματινής ζώνης, με τη νέα εκπομπή «This is Spata Live», των Ουγγαρέζου και Συνατσάκη, ενώ ήδη από τη συχνότητα του Epsilon προβάλλεται η εκπομπή «Τατι@να Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μάλιστα για τα δεδομένα του Epsilon σημειώνει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Αυτοί είναι οι απέναντι για την Κατερίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Τατιάνα έχει τη δική της πορεία. Μου αρέσει και τη σέβομαι. Κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και πετυχημένο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά εμείς θα έχουμε διαφορετικό προϊόν. Ο Δημήτρης και η Μαίρη εικάζω πως θα έχουν πιο παρεμφερές προϊόν με το δικό μας. Σέβομαι τον ανταγωνισμό και χαίρομαι που φέτος υπάρχει δουλειά για περισσότερους ανθρώπους απ' ότι πέρσι, αλλά από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να είμαστε εμείς οι νικητές της απογευματινής ζώνης», ξεκαθαρίζει.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Κατερίνα διατηρεί φιλική σχέση μαζί του εδώ και χρόνια, καθώς συνεργάστηκαν στο Mega όταν συμπαρουσίαζαν τον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί». Τους βλέπουμε ακόμα και σήμερα να ποζάρουν σε εκδηλώσεις αγκαλιασμένοι. Το γεγονός πως θα είναι απέναντι δεν έχει βάλει αναγκαστικά μια απόσταση ανάμεσά τους; «Τον τελευταίο καιρό έχουμε χαθεί με τον Δημήτρη, διότι ετοιμάζουμε δυο διαφορετικά πρότζεκτ και ουσιαστικά είμαστε και οι δύο σε έναν αγώνα δρόμου. Το ότι θα είμαστε απέναντι, σαφώς περιέχει στοιχεία ενός υγιούς ανταγωνισμού, αλλά αυτό δεν θα έχει κανέναν αντίκτυπο στην προσωπική μας σχέση. Τον αγαπάω πολύ και θεωρώ πως είναι ένα καλόψυχο παιδί. Με έχει βάλει στο σπίτι του, έχω γνωρίσει τους γονείς τουν και δεν μπορώ να μην το σεβαστώ όλο αυτό», παραδέχεται.

Η κουβέντα μας έρχεται αναπόφευκτα στη Μαίρη Συνατσάκη και στο περιστατικό που είχε λάβει χώρα τον περασμένο Μάιο, όταν η Κατερίνα είπε στην εκπομπή «Όλα Παίζουν» πως όταν έχουν θέμα με τη Μαίρη Συνατσάκη, δεν κάνει τηλεθέαση. Η Μαίρη την επόμενη ημέρα απάντησε πως το συγκεκριμένο σχόλιο εμπεριείχε εμπάθεια. «Κοίτα, όλο αυτό ήταν μια άτυχη τηλεοπτική στιγμή. Δεν επιθυμώ να αναλύσω τους λόγους για τους οποίους το είπα, θέλω να το αφήσω πίσω. Για να το είπα, όμως, σίγουρα κάτι με είχε ενοχλήσει. Είχε προηγηθεί κάτι που με είχε πληγώσει. Με τη Μαίρη δεν είμαστε φίλες, αλλά αν τη δω, φυσικά και θα της μιλήσω. Θεωρώ πως είναι ένα κορίτσι που έχει δουλέψει σκληρά και της αξίζει που έφτασε εκεί που είναι. Θέλω να βάλω μια τελεία στο συγκεκριμένο επεισόδιο και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία», αρκείται να πει.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 1 ώρα

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 1 ώρα

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χτες

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Χτες

Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.