E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βρέθηκαν συντρίμμια αεροσκάφους με σκελετούς: Νέο επεισόδιο στο μυστήριο της πτήσης ΜΗ370;

Βαμμένη η σημαία της Μαλαισίας στην άτρακτο

Βρέθηκαν συντρίμμια αεροσκάφους με σκελετούς: Νέο επεισόδιο στο μυστήριο της πτήσης ΜΗ370;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/10/2015 | 16:51

Ένα νέο κεφάλαιο στο μυστήριο γύρω από την τύχη της πτήσης ΜΗ370 της Malaysia Airlines προσθέτουν τα δημοσιεύματα διεθνών μέσων ενημερώσης, γράφοντας ότι στις Φιλιππίνες βρέθηκαν συντρίμμια αεροσκάφους βαμμένου με τα χρώματα της σημαίας της Μαλαισίας, με πολλούς σκελετούς, όπως λένε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το εύρημα εντοπίστηκε στην πυκνή ζούγκλα του έρημου νησιού Σουγκμπάι. Την καταγγελία έκανε ένας τεχνικός ήχου, ο οποίος ενημέρωσε πως η θεία του βρήκε τα συντρίμμια την ώρα που πήγαινε για κυνήγι στην περιοχή.

«Μας είπε ότι η θεία του μπήκε μέσα στα συντρίμμια και είδε πολλούς σκελετούς και οστά», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στο γειτονικό Βόρνεο. «Του είπε ότι βρήκε και μια σημαία της Μαλαισίας, διαστάσεων 70x35 ίντσες», συμπλήρωσε.

Το σημείο πάντως που βρίσκεται το νησί βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση από το σημείο όπου ταυτοποιήθηκε το τελευταίο εύρημα από την πτήση ΜΗ370 –, ένα πτερύγιο στη νήσο Ρεϊνιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή, μάλιστα, ανάμεσα στα δύο σημεία παρεμβάλεται ξηρά (η νήσος Βόρνεο, η Μαλαισία και τμήματα της Ινδονησίας) θεωρείται απίθανο το ενεδεχόμενο το πτερύγιο να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα.

Ωστόσο, η Daily Μail, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, αναφέρει ως εκδοχή το συγκεκριμένο πτερύγιο να αποκολλήθηκε από το αεροσκάφος την ώρα της απογείωσης, τον περασμένο Μάρτιο, της πτήσης από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Η τύχη της πτήσης ΜΗ370 της Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες αγνοείται από τον περασμένο Μάρτιο, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Σήμερα

Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα τραγουδίστρια Ορνέλα Βανόνι

Σήμερα

Από τις γνωστότερες προσωπικότητες της ιταλικής μουσικής, ήταν επίσης ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια

Σε επαγρύπνηση τα συστήματα υγείας για την πρόωρη άνοδο της γρίπης

Σήμερα

Νέο στέλεχος Κ και η σημασία του εμβολιασμού

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Χτες

Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Θεσσαλονίκη: Στην Ιταλία μεταφέρεται σήμερα το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Χτες

Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια έπειτα από κατανάλωση μανιταριών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.