E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι χειρότερες εμπειρίες ενός νεαρού που κάνει τον γύρο του κόσμου

Για ποιες χώρες έχει αρνητικές εντυπώσεις

Οι χειρότερες εμπειρίες ενός νεαρού που κάνει τον γύρο του κόσμου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/10/2015 | 09:55

Ο Drew Goldberg μεγάλωσε στην Αριζόνα των ΗΠΑ και ξεκίνησε τα ταξίδια του αρχικά από την Ευρώπη, κατά το τρίτο έτος των σπουδών του, τα οποία ολοκλήρωσε στην Πράγα. Φυσικά, δεν άργησε να κολλήσει το μικρόβιο των ταξιδιών και όταν αποφοίτησε, του ήρθε η ιδέα να αρχίσει να διδάσκει αγγλικά σε σχολεία της Σεούλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ λοιπόν έμπαινε καθημερινά και επί 18 μήνες σε σχολικές τάξεις της Νότιας Κορέας, παράλληλα άρχισε να ταξιδεύει ανά τον κόσμο. Εγκατέλειψε τη δουλειά του και μέχρι στιγμής έχει βγάλει εισιτήρια για πάνω από 30 χώρες.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα των ταξιδιών του ξεκίνησε να καταγράφει τις εμπειρίες του στο μπλογκ «The Hungry Parties» και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 120.000 followers. Ταξιδεύει μόνος και ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από αυτά που βλέπει και συναντά στον διάβα του. Όπως μάλιστα λέει, «δουλεύω εκεί όπου έχει σήμα Wi-Fi».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε παρακάτω τις χειρότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες που είχε:

Φαγητό στις Φιλιππίνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν και είναι μια από τις αγαπημένες μου χώρες στον κόσμο, το φαγητό είναι αδιάφορο. Συνήθως τρώνε λευκό ρύζι μαζί μαζί με κάποιο ψάρι. Θέλω περισσότερη ποικιλία στο πιάτο μου».

Νυχτερινή ζωή στο Μπρουνέι

«Οι περισσότερες ισλαμικές χώρες έχουν αυστηρούς κανόνες αναφορικά με την κατανάλωση αλκοόλ, οπότε η νυχτερινή ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Ήμουν Παρασκευή βράδυ στην πρωτεύουσα Μπαντάρ Σερί Μπεγκαβάν και οι δρόμοι ήταν άδειοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγενείς άνθρωποι στην Αίγυπτο

«Πριν από περίπου 5 εβδομάδες ήμουν στο Κάιρο, και μπορώ να πω ότι έχω κακές εμπειρίες σχεδόν με όλους τους ανθρώπους που συνάντησα. Ήταν πολύ επιθετικοί – είδα τουλάχιστον τρεις τσακωμούς στους δρόμους».

Πρόσβαση σε Wi-Fi στη Μιανμάρ

«Πραγματικά λατρεύω τη Μιανμάρ, αλλά η χώρα είναι ίσως 20 χρόνια πίσω από τους γείτονές της. Βρήκα Wi-Fi σε κάθε πόλη, αλλά ήταν τόσο αργό, όσο ήταν το Ίντερνετ τη δεκαετία του '90».

Ακριβή πόλη το Λονδίνο

«Πήγα στο Λονδίνο για πρώτη φορά πριν από 2 μήνες και είχα υψηλές προσδοκίες. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, τίποτα δεν με εντυπωσίασε, εκτός από το fish 'n' chips. Το αρνητικό ήταν ότι είναι πολύ ακριβή πόλη, ειδικά για μένα, που είμαι χαμηλού προϋπολογισμού ταξιδιώτης».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα καταλάβεις ποιο κούρεμα σου ταιριάζει;

Πριν λίγο

Είναι πάντα καλύτερο να πηγαίνεις στο κομμωτήριο έχοντας ήδη στο νου σου τι κούρεμα θέλεις ακριβώς, όμως πώς θα αποφασίσεις ποιο σου ταιριάζει;

Το σνακ που μπορείς να τρως καθημερινά, το οποίο προτείνουν οι διαιτολόγοι

Χτες

Ενα σνακ χαμηλών θερμίδων, φιλικό προς την απώλεια βάρους

Τα ζώδια σήμερα: 28 Νοεμβρίου

Χτες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Μην κάνετε αυτά τα λάθη στην εξαέρωση του καλοριφέρ σας

Χτες

Εξαέρωση καλοριφέρ και Οικονομία στη θέρμανση

Ζώδια Εβδομάδας: Κρασί δίπλα στο τζάκι, βόλτες και ψώνια

Προχτές

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.