E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/10/2015 | 14:05

Αλλάζει σημαντικά το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες έως και το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλλαγή αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και τη δυτική Πελοπόννησο με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νότιους άνεμους (6 με 7 μποφόρ) και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με ασθενείς κατά κανόνα βροχές τοπικού χαρακτήρα στα ηπειρωτικά, και βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από τις μεσημεριανές ώρες στο Ιόνιο και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 26 βαθμούς στην Ήπειρο, από 15 έως 26 στην Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα βορειότερα πελάγη βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνομιλία Τραμπ ‑ Ζελένσκι: Συζητήσεις για πιθανή αποστολή πυραύλων Tomahawk στην Ουκρανία

Σήμερα

H Ουκρανία ζητά στρατηγική ενίσχυση με αμερικανικά όπλα – Ο Πούτιν προειδοποιεί για «νέο στάδιο κλιμάκωσης»

Τεράστιες απώλειες στα κρυπτονομίσματα μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ

Σήμερα

Η κλιμάκωση της ρητορικής μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας προκάλεσε σοκ στις αγορές, πλήττοντας τις μετοχές, το πετρέλαιο και τα κρυπτονομίσματα

Η στιγμή που μια 10χρονη στο Τέξας σώζει από πνιγμό τον 7χρονο αδερφό της, δείτε βίντεο

Σήμερα

Ο 7χρονος έτρωγε μία καραμέλα η οποία σφήνωσε στον λαιμό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα

Νέα Ζηλανδία: Βουλευτές Μαορί χόρεψαν ξανά haka μέσα στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

Σήμερα

O πρόεδρος της Βουλής φώναζε «όχι, όχι αυτό. Μου είχατε πει ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο», και διέκοψε τη συνεδρίαση.

Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Σήμερα

Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Θεσσαλονίκη: 27χρονος προσπάθησε να ληστέψει ψιλικατζίδικο – Κατάφερε να αρπάξει μόνο μπύρες

Σήμερα

Ο 27χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα στην οδό Εθνικής Αμύνης

Ανατιμήσεις και στα ψάρια – Διαμαρτύρονται οι καταναλωτές – Πόσο κοστίζουν το κιλό

Σήμερα

«Η Βαρβάκειος παρουσιάζει ανταγωνιστικές τιμές, κυρίως λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης επιχειρήσεων στον ίδιο χώρο»

Ισραήλ: Επιζών από τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova, αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα

Δεν κατάφερε να αντέξει το ψυχολογικό βάρος από όσα αντιμετώπισε στις 7 Οκτωβρίου 2023 ο Ρόεϊ Σάλεβ

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Αγοράκι 6 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου ‑ Φωτογραφία από το σημείο

Σήμερα

Οι γονείς του ήταν και αυτοί στην πισίνα, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς το παιδί πνίγηκε - Αντιλήφθηκε το αγοράκι ένας λουόμενος που το κλώτσησε τυχαία μέσα στο νερό!

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Πέθανε η μητέρα του ‑ To συγκινητικό «αντίο» του

Σήμερα

Ήσουν δυνατή και περήφανη, θα σε αγαπώ για πάντα, γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών

Μπέικον: «Ο Μαντζούκας ήθελε να παίξουμε ξύλο, ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα πρόβλημα»

Σήμερα

Ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έδωσε τη δική του οπτική για τη σύντομη θητεία του στους πράσινους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.