E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής και Σαββατοκύριακου

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής και Σαββατοκύριακου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/10/2015 | 00:00

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις ευτυχώς ηρεμήσει και υπάρχει μέσα σου μια αισιόδοξια. Έχεις μια θετική προοπτική αυτή την στιγμή και θα περάσεις καλά γιατί όλα θα είναι πιο εύκολα και ευχάριστα. Τα ερωτικά σου καρδιοκτύπια θα είναι πιο δυνατά γιατί δεν θα είσαι εξαρτημένος/η από την γνώμη των άλλων, οπότε θα ρισκάρεις και θα επιτύχεις. Θα είσαι ανεβασμένος/η και θα κάνεις πολλά πράγματα τα οποία θα σε ικανοποιήσουν και θα σε χαλαρώσουν. Η παιχνιδιάρικη τάση σου και η επαφή με φίλους θα σε κάνουν να ξεπεράσεις ακόμα και την κούραση των προηγούμενων ημερών. Η διάθεση για τυχερά παιχνίδια θα είναι έντονη και ίσως κάτι να παίξεις για να εκτονωθείς.

Ταύρος

Αισιόδοξα μηνύματα θα σε ανεβάσουν και θα διώξεις ακόμα και μια μικρή βαριεστιμάρα που πιθανόν να είχες τις προηγούμενες ημέρες. Ενδεχομένως ένα ταξίδι να σου δημιουργήσει ψυχική ευεξία αλλά και σωματική κόπωση από τα πολλά που θα κάνεις. Η σχέση με ένα Τοξότη θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητές σου και ίσως ασχοληθείς και με θέματα τα οποία δεν είναι και τόσο της δικής σου γκάμας, όπως ψυχολογία και αυτογνωσία, ακόμα και κάποιες έντονες μεταφυσικές ανησυχίες ή διαισθήσεις. Πάντως όσο απελευθερώνεσαι από τα μικρά και τα λίγα και απομακρύνεσαι από κάποιους φόβους σου, τόσο θα δυναμώνεις εσωτερικά.

Δίδυμοι

Είσαι το κέντρο της προσοχής των άλλων για αυτό θα αφεθείς στα χέρια τους. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σε απασχολήσουν και θα χρειαστεί να είσαι επί των επάλξεων, είτε να τους ευχαριστήσεις είτε να βρεθείς δίπλα τους σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Πάντως θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου κι αυτό θα σου προσφέρει την ευκαιρία να φτιάξεις μια σχέση που πιθανόν να είχε χαλάσει. Το καλό είναι ότι έχεις μεγάλη δράση και θα ξεπεράσεις μια αδράνεια που είχες. Πρόσεξε να μην αφήσεις μικρές ανασφάλειες ή πρακτικά θέματα να σου χαλάσουν τη διάθεση, κυρίως αν σχετίζεσαι με Τοξότη, Παρθένο ή Ιχθύ.


Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επαναπροσδιορίζεις κάποιες αξίες που έχουν να κάνουν με την φιλία και την ελευθερία για αυτό θα είσαι αρκετά ανήσυχος/η αλλά όχι με την αρνητική έννοια. Συγχρόνως βλέπεις ότι με την γνώση και την πληροφόρηση κάτι καλό μπορεί να γίνει. Γενικά, σαν άτομο, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, δεν είσαι και πολύ περιπετειώδες, οπότε αν το ρίξεις στο περπάτημα, στην γυμναστική ή στον χορό και ασχοληθείς με τον εαυτό σου θα καταπλήξεις γιατί θα ξεφύγεις από όλα τα κοινότυπα. Κατά τα άλλα, υπάρχουν φίλοι που είναι πολύ κοντά σου και επικοινωνείς ουσιαστικά και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Όσο πάντως απομακρύνεσαι από κάποιες ιδέες που είναι μονότονες και κουραστικές, τόσο θα νιώθεις ότι μπορείς να αναπτυχθείς εσωτερικά και να προσφέρεις και στους άλλους.

Λέων

Έχεις μπροστά σου ένα υπέροχο τριήμερο και θα λειτουργήσεις τόσο χαλαρά που ούτε και εσύ δεν περίμενες. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να νιώσεις καλά αλλά και επαγγελματικές, οι οποίες θα συνδέονται με το εξωτερικό και αυτό, επειδή είναι ένα κομμάτι που κυνηγάς πολύ καιρό, θα σε κάνει να πιστέψεις ότι τίποτε δεν έχει χαθεί, οπότε θα είσαι αισιόδοξος/η και γεμάτος/η θετικότητα. Θα κυνηγήσεις νέους στόχους κι από κει θα πάρεις δύναμη και κυρίως μεγάλη ενέργεια. Η αποφασιστικότητά σου να ξεδιαλύνεις μια και καλή την κατάσταση με ένα Σκορπιό θα σου δώσει την ευκαιρία να πας και ένα βήμα παραπέρα μαζί του. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού θα σου βγει εύκολα γιατί οι φίλοι που θα έρθουν μαζί σου είναι αρκετά οργανωμένοι.

Παρθένος

Έχεις αποφασίσει να μην κάνεις πίσω και η τόλμη σου ξαφνιάζει ακόμα και εσένα. Θα μιλήσεις πλέον ανοικτά και θα πεις τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς καμία τύψη, ακόμα και σε συγγενικά πρόσωπα που φοβάσαι. Η προοπτική για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο θα είναι πολύ μεγάλη και θα βάλεις νέους στόχους, περισσότερο αισιόδοξους. Το καλό είναι ότι με κάποιο τρόπο αναγνωρίζεις την δύναμή σου και αυτό θα σε βάλει μέσα σε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, την Παρασκευή θα έχεις κάποια ζητήματα με ηλικιωμένα πρόσωπα. Πρόσεξε μην χάσεις την υπομονή σου γιατί πιθανόν να έχεις μπόλικα νεύρα που θα κρατήσουν όμως λίγο.

Ζυγός

Η διάθεσή σου θα επηρεάσει και άλλα άτομα και αυτό θα είναι το θετικό. Θα νιώσεις ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει στην ερωτική σου ζωή, γι' αυτό δε θα αναβάλλεις μια εξομολόγηση πιθανόν σε ένα Κριό. Έχεις βέβαια καθυστερήσει αλλά μερικές φορές μιλάει η μοίρα και όχι εσύ. Πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε ό,τι κάνεις, διαφορετικά θα χάσεις πάλι την ευκαιρία να περάσεις καλά. Η επαφή με φίλους θα είναι πολύ έντονη και μέσα από την διασκέδαση ή κάποια πράγματα που θα κάνετε μαζί, θα σου δώσει ενέργεια για τις επόμενες ημέρες. Η γνώση που ψάχνεις μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου μέσα από ένα σεμινάριο ή μια ομάδα και να σε απελευθερώσει από κάποιες αρνητικές σκέψεις.

Σκορπιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σκοπιμότητες εξαφανίζονται και μπορεί να νιώθεις ότι μπαίνεις πλέον σε μια φάση που θα μετρήσει η αλήθεια σε όλα τα θέματα. Τα δικά σου θέλω μπορεί να είναι πιο έντονα από άλλες φορές αλλά κατά κάποιο τρόπο θα τα καλύψεις ξοδεύοντας. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πεις πράγματα που άλλες φορές φοβόσουν γιατί δεν ήθελες να δείξεις τα εσώψυχά σου. Το χιούμορ και η αστεία συμπεριφορά θα σε σώσουν από τα διάφορα αδιέξοδα και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις εντάσεις. Ξεκίνησε πάντως μια νέα περίοδος ευκαιριών και ακόμα κι αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δουλέψεις για να προλάβεις και να είσαι μέσα στις προθεσμίες. Η προσωπική σου σχέση πηγαίνει γενικά καλά κι αν κάνεις και κάποιες υπερβάσεις ή υπερβολές, όλα συγχωρούνται και δικαιολογούνται με ευκολία.

Τοξότης

Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις κι αυτό είναι βασικό και πρέπει να το εκμεταλλευτείς για να ξεπεράσεις τις φοβίες και τις αδυναμίες σου. Μπορεί να υπάρξουν πρακτικά θέματα τα οποία θα σαμποτάρουν για λίγο τον στόχο σου και θα φέρουν τα πάνω κάτω με ένα Δίδυμο. Η εμπειρία που θα αποκτήσεις, θα εξυπηρετήσει πολλές νέες καταστάσεις τις οποίες θα αντιμετωπίσεις με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Όσο και αν θέλεις να πεις αλήθειες, επειδή μπορεί να έχεις δεσμευτεί από ένα άτομο, πρέπει να κρατήσεις τον λόγο σου. Χρειάζεται να προσέξεις για να μην δημιουργηθούν εκνευρισμοί και εντάσεις από την πλευρά των άλλων. Η φύση πάντα σε θεραπεύει, οπότε ένα ταξίδι ή μια βόλτα μακρινή στην ύπαιθρο ή τη θάλασσα, θα σε χαλαρώσει από το άγχος.

Αιγόκερως

Διακρίνεις μια καινούργια πραγματικότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύπεπτη για σένα αλλά ευτυχώς θα σε παρασύρει το κύμα της αισιοδοξίας, οπότε θα κάνεις και εσύ τα δικά σου χωρίς μάλιστα να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Έχεις ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η για να μετρήσεις, όχι τις πληγές σου, αλλά τη δύναμή σου κι αυτό σίγουρα θα προσφέρει μια άλλη οπτική διάσταση. Οι σχέσεις με τους γύρω σου θα είναι επιλεκτικές και όχι πολύ στενές γιατί θέλεις να παραμείνεις αποστασιοποιημένος/η. Επειδή υπάρχει μια έντονη σχέση με ένα Παρθένο, χρειάζεται να κρατηθείς λίγο μακριά για να συνέλθεις. Ίσως αναγκαστείς από τις συνθήκες να μιλήσεις ανοικτά με ένα άτομο από την δουλειά σου αλλά πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Υδροχόος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δυναμικότητα και η θετική στάση απέναντι στα πράγματα θα είναι το ζητούμενό σου αυτές τις ημέρες. «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό» θα είναι η σκέψη που θα γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και σίγουρα έχεις δίκιο γιατί μόνο όταν είσαι δυνατός/η, κάνεις πράγματα συνειδητά τα οποία σε χαρακτηρίζουν. Το ότι αναγκάζεσαι να μιλήσεις πιο ανοικτά σε ένα Καρκίνο είναι ένα ρίσκο αλλά πιθανόν να μην μπορείς να κρατηθείς. Οι προοδευτικές ιδέες είναι ένα κομμάτι που σε αγγίζει, οπότε θα προσπαθήσεις να κάνεις παρέα με άτομα που πρεσβεύουν αρχές και είναι πολύ κοντά στην δική σου κοσμοθεωρία.

Ιχθύες

Μεγάλες υπερβολές αλλά και αυθορμητισμός θα σε βγάλουν από την μονοτονία. Οι παρεμβάσεις τρίτων μπορεί να σε ενοχλήσουν και ίσως να θυμώσεις μαζί τους γιατί υπεισέρχονται έντονα στα προσωπικά σου. Ευτυχώς βρίσκεις την δύναμή σου και αυτό σε βγάζει από την αδράνεια. Η επαφή με τον Τοξότη θα επανέλθει δριμύτερη και μάλλον θα τα βάλετε όλα κάτω, με στόχο να λυθεί μια παρεξήγηση που υπάρχει αυτή την στιγμή. Η πίστη που θα δείξεις προς τα θεία θα σε σπρώξει να κάνεις τις υπερβάσεις σου και συγχρόνως να έχεις μια πολύ σωστή και ηθική στάση. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ένα ώριμο άτομο θα σε συγκινήσει αλλά ενδεχομένως να υπάρχουν εμπόδια και από τις δυο πλευρές.

Της Μπέλας Κυδωνάκη / astology.gr

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.