E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σάλος με νέο ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα»

Βίντεο από ομιλία του Μιχαλολιάκου φέρνει στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών

Σάλος με νέο ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/10/2015 | 17:22

Στον ιστότοπο της «Εφ.Συν.» αναρτήθηκε σήμερα βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχαλολιάκου αμέσως μετά την επίθεση του Κασιδιάρη στο στούντιο του ΑΝΤ1 εναντίον της Λιάνας Κανέλλη.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο εμφανίζεται ο αρχηγός της ΧΑ ο οποίος, απευθυνόμενος στο Τάγμα Εφόδου της Νίκαιας, είναι αποκαλυπτικός: «Να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό. Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Και συνεχίζει: «Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν». Ενθουσιασμένο το Τάγμα εκφωνεί την ύστατη απειλή που αποδίδεται στον Γκέμπελς: «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».    

Ανακοίνωση σχετικά με το βίντεο εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ   Το νέο βίντεο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, που έφερε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, από προεκλογική του ομιλία το 2012, δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της ως μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.   Σε αυτό το βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να προτρέψει τους οπαδούς της οργάνωσης να βιαιοπραγούν εναντίον αριστερών, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει την άνοδο της ΧΑ μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλ. Κασιδιάρης εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και της τότε υποψηφίας βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, στο στούντιο του ΑΝΤ1.  

Οι αναφορές του αρχηγού της ΧΑ στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να "θαφτούν" ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη, δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ. Οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν το απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας και την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πάλη ενάντια στις αιτίες που έστρωσαν τον δρόμο στην ανάδυση των νεοναζιστών και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού κοινωνικού μετώπου αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισχυρή έκρηξη στο Κάιρο μετά την άφιξη Τραμπ στο Σαρμ ελ Σέιχ ‑ Βίντεο

Σήμερα

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές από τοπικά μέσα, η έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση

Βίντεο: 45χρονος με τσεκούρι σπάει αυτοκίνητο και σπίτια, συνελήφθη στα Βριλήσσια

Σήμερα

Ο 45χρονος είναι γνώριμος των Αρχών αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά

Η Χαμάς ανακοίνωσε τα ονόματα τεσσάρων ομήρων των οποίων τα πτώματα θα παραδοθούν σήμερα

Σήμερα

Έντονη διαμαρτυρία των οικογενειών των θυμάτων και των ομήρων

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αγωνιστεί στο πλουσιότερο τουρνουά επίδειξης τένις στον κόσμο

Σήμερα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα λάβει μέρος στο «Six Kings Slam», το οποίο θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας κι είναι το πλουσιότερο τουρνουά επίδειξης τένις στον κόσμο.

Απελευθερώθηκε και ο Εβιατάρ Ντέιβιντ, ο όμηρος που αναγκάστηκε να σκάψει τον τάφο του

Σήμερα

Στο βίντεο φαινόταν να σκάβει και να λέει στην κάμερα πως πεινάει

Λαμία: Καθηγήτρια κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους της και κατέληξε λίγο αργότερα

Σήμερα

Η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια των συναδέλφων της

Live η ιστορική ομιλία του Τραμπ στην Κνεσέτ

Σήμερα

«Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους Τραμπ» είπε ο πρόεδρος της Κνεσέτ

Αποτάχθηκαν ο αστυνομικός της Βουλής και η σύζυγός του που κατηγορούνται για κακoπoίηση των παιδιών τους

Σήμερα

Ο αστυνομικός της Βουλής, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης και η αστυνομικός σύζυγος του απουσίαζαν από τη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.