E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του

Με ποιον τα έβαλε

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/11/2015 | 10:42

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι χαμηλών τόνων και σπάνια θα κατηγορήσει κάποιον. Ωστόσο, αυτήν τη φορά τα χώνει σε συνάδελφό του, αφού θεωρεί αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο ηθοποιός χρειάζεται να έχει πειθαρχία εγκεφαλική. Δεν μπορείς να έχεις έναν τιναγμένο εγκέφαλο. Εγώ το παλεύω, θέλω να μαθαίνω για τα φώτα, για το πλάνο, για τον άξονα της κάμερας. Όλα όσα δεν ξέρω, θέλω να τα μαθαίνω, να τα αναλύσω. Πιστεύω πως με βοηθάει», εξήγησε στα «Παραπολιτικά».

Ωστόσο, συνέχισε: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ο καλύτερος ηθοποιός, αν και με έχει απογοητεύσει. Με απογοήτευσε όταν μας παράτησε και έφυγε από την παράσταση, θα πηγαίναμε περιοδεία με την Κάτια Δανδουλάκη. Είναι από τα πράγματα που δεν θα του συγχωρήσω. Είχαμε βρεθεί στο καμαρίνι και μου είπε: «Γιάννη, θα φύγω, γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά». Του απάντησα: «Αν θες να ασχοληθείς με την πολιτική, μαγκιά σου, μην πας όμως σε άλλη παράσταση». «Όχι! Είσαι τρελός που θα πάω εγώ σε άλλη παράσταση;», μου είπε. Και τελικά είχε κλείσει και πήγε σε άλλη παράσταση. Εκτός αυτού, η πολιτική του στάση με τους ΑΝ.ΕΛ. δεν μου άρεσε. Τώρα τελευταία έφυγε και από άλλη παράσταση. Ο Παύλος στη σκηνή είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, σου αφήνει τόσο χώρο. Δεν θέλει ούτε να σε φάει, ούτε να σε καταπιεί, ούτε λειτουργεί ανταγωνιστικά. Είναι ένας άνθρωπος λουσμένος με ταλέντο από την κορυφή ως τα νύχια. Μπορεί να κάνει κωμωδία και δράμα με την ίδια άνεση. Είναι μια ταλεντάρα, απλώς με χαλάει η συμπεριφορά του. Δεν είναι θέμα προσωπικότητας, αλλά συνεργασίας. Αυτό το επάγγελμα είναι σαν το ποδόσφαιρο. Μπορεί να σκοράρει ένας, αλλά τον βοηθάνε άλλοι δέκα. Μπορεί να είναι μαραθώνιος για τον καθένα, αλλά αν δεν δουλεύεις ομαδικά, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι; Ο έρωτας που φούντωσε στα ’90s και το Hollywood δεν ξέχασε ποτέ!

Πριν λίγο

Από το Chaplin στο Only You, οι δύο superstars έγραψαν το δικό τους ερωτικό σενάριο – και παρότι το ειδύλλιο έσβησε, η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Χτες

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Χτες

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Χτες

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Χτες

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Χτες

Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.