E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του

Με ποιον τα έβαλε

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα χώνει πρώτη φορά σε συνάδελφό του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/11/2015 | 10:42

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι χαμηλών τόνων και σπάνια θα κατηγορήσει κάποιον. Ωστόσο, αυτήν τη φορά τα χώνει σε συνάδελφό του, αφού θεωρεί αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο ηθοποιός χρειάζεται να έχει πειθαρχία εγκεφαλική. Δεν μπορείς να έχεις έναν τιναγμένο εγκέφαλο. Εγώ το παλεύω, θέλω να μαθαίνω για τα φώτα, για το πλάνο, για τον άξονα της κάμερας. Όλα όσα δεν ξέρω, θέλω να τα μαθαίνω, να τα αναλύσω. Πιστεύω πως με βοηθάει», εξήγησε στα «Παραπολιτικά».

Ωστόσο, συνέχισε: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ο καλύτερος ηθοποιός, αν και με έχει απογοητεύσει. Με απογοήτευσε όταν μας παράτησε και έφυγε από την παράσταση, θα πηγαίναμε περιοδεία με την Κάτια Δανδουλάκη. Είναι από τα πράγματα που δεν θα του συγχωρήσω. Είχαμε βρεθεί στο καμαρίνι και μου είπε: «Γιάννη, θα φύγω, γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά». Του απάντησα: «Αν θες να ασχοληθείς με την πολιτική, μαγκιά σου, μην πας όμως σε άλλη παράσταση». «Όχι! Είσαι τρελός που θα πάω εγώ σε άλλη παράσταση;», μου είπε. Και τελικά είχε κλείσει και πήγε σε άλλη παράσταση. Εκτός αυτού, η πολιτική του στάση με τους ΑΝ.ΕΛ. δεν μου άρεσε. Τώρα τελευταία έφυγε και από άλλη παράσταση. Ο Παύλος στη σκηνή είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, σου αφήνει τόσο χώρο. Δεν θέλει ούτε να σε φάει, ούτε να σε καταπιεί, ούτε λειτουργεί ανταγωνιστικά. Είναι ένας άνθρωπος λουσμένος με ταλέντο από την κορυφή ως τα νύχια. Μπορεί να κάνει κωμωδία και δράμα με την ίδια άνεση. Είναι μια ταλεντάρα, απλώς με χαλάει η συμπεριφορά του. Δεν είναι θέμα προσωπικότητας, αλλά συνεργασίας. Αυτό το επάγγελμα είναι σαν το ποδόσφαιρο. Μπορεί να σκοράρει ένας, αλλά τον βοηθάνε άλλοι δέκα. Μπορεί να είναι μαραθώνιος για τον καθένα, αλλά αν δεν δουλεύεις ομαδικά, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.