Ταξίδεψε 500 μίλια για να της... πετάξει μπουκάλι στο κεφάλι!
Η κριτική μιας 18χρονης για ένα βιβλίο ενός συγγραφέα, που τον έφερε εκτός ορίων

Όταν η 18χρονη Paige Rolland έγραφε την κριτική της για το βιβλίο του 28χρονου Richard Brittain, σίγουρα δεν είχε φανταστεί τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Φαίνεται πως στον πρώην πρωταθλητή του παιχνιδιού Countdown τα λόγια της δεν άρεσαν καθόλου, και μάλιστα τον πείραξαν τόσο, που ξεπέρασε τα όρια.
Μόλις λοιπόν ο νεαρός είδε την αρνητική κριτική, έψαξε και έμαθε τα πάντα για τη ζωή της 18χρονης και ξεκίνησε από το σπίτι του, στο Bedford, διανύοντας 500 μίλια, ώστε να φτάσει στην πόλη της, το Fife.
Αφού τη βρήκε στη δουλειά της, της έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι, ενώ η κοπέλα λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα βαθύ τραύμα.
Στη συνέχεια, ο Brittain ομολόγησε την ενοχή του για την επίθεση και τον σοβαρό τραυματισμό της Rolland, στις 3 Οκτωβρίου του 2014.
Όπως είπε η 18χρονη στο δικαστήριο, αν εκείνος την είχε χτυπήσει πιο δυνατά, θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή της, ενώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν συνειδητοποίησε ότι δέχτηκε επίθεση ήταν η μητέρα της και το πόσο άσχημο θα ήταν να της τηλεφωνούσαν για να της πουν ότι η κόρη της ήταν νεκρή.
Όλη η ιστορία ξεκίνησε όταν ο 28χρονος, ως επίδοξος συγγραφέας, ανέβασε αποσπάσματα του βιβλίου του «The World Rose» στην ιστοσελίδα Wattpad, όπου οι χρήστες την επισκέπτονται για να διαβάσουν έργα, στα οποία μετά μπορούν να αφήσουν την κριτική τους. Ο δράστης παραδέχτηκε επίσης και μια δεύτερη κατηγορία, σχετικά με την παρακολούθηση της 23χρονης συμφοιτήτριάς του Ella Durant.